Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget. Hozzájutottam egy kártyaolvasó terminálhoz. Mire lehetne ezt használni az eredeti funkcióján kívül? Van benne egy elég nagy LCD kijelző, erre már van ötletem, van benne egy hőnyomtató is. a tipusa LIP NURIT 2085. Van hozzá egy pin pad is.
Szia. Épp én is valami POS-ba akarok belemászni.
Kaphatnánk róla egy képet? Köszi! Maga a kütyü kb. 3000euro-ért már megvásárolható (még jó hogy lehet kapni ![]() ![]()
Hali!
Csak nem a fóti bankautomata robbantóhoz van szerencsém??? ![]() ![]() ![]() Esetleg vmi mágneskártya programozós projekthez lehetne... Üdv ![]()
Szia Csibi!
Ma csinálok róla képeket, majd délután meló után, akkor el tudom küldeni. Megvan hozzá a teljes leírás, angolul, amit egy felhasználónak tudni kell. Most ugyan fel van programozva az egyik kereskedelmi bankhoz... Amugy néztem a neten kb 150 dollár ujonnan. Ha érdekel esetleg megbeszéljük és megválok töle... Ja még eszembe jutott, hátha érdekes lehet, van rajta 4 db SIM kártya hely, kettö a belsejében, kettö kivülröl hozzáférhető. Van még benne csipkártya olvasó is.
Hali!
Még nem próbáltam meg automatákat robbantani, bár lehet könnyebb mint mindennap dolgozni járni... Mobil simeket nem lehetne vele olvastatni, netán programozni? Vagy ez gyagya ötlet lenne?
Szia.
Azt hiszem sikerült beazonositanom a te gépezeted (kép mellékelve). Amire én gondoltam az egy kicsit nehezebb, kis fém dobozba van és bank automatáknál használják. A hozzá tartozó progi ára az egeket veri. Bővebben: Link
Hali!
Igen, ez az a kütyü aminek a fotóját feltetted, és van hozzá egy PIN pad is. Most minden része le van védve jelszavakkal, ugyhogy igazán semmire sem jó....
Belepteto eszkoz. Kell hozza kartya es/vagy kod, amit a billentyuzeten utsz be. Csatlakozhat szerverhez soros porton/modemen/etherneten/gsm-en, amilyen kommunikaciot eppen tamogat az adott pos.
Bar erre a feladatra boven eleg lenne egy pinpad is. (Van keyboard/display/soros port) Hasznalhato valamilyen titkosito/ellenorzo eszkoznek. (Sim kartyak + des/rsa stb) De lehet nyomtatoval felszerelt szamologep is belole. ![]() En pos-okat programozok. Regen Bull-t, most mas milyet. Nurit nem volt kezemben meg. Mindegyik kulon allatfaj. |
Bejelentkezés
Hirdetés |