Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2715 / 3654
(#) BarnaPili válasza szamóca hozzászólására (») Márc 12, 2017 / 1

Kis idővel ezelőtt a műhelyes téma hozzászólásai között számtalan asztalosipari gép,fűrészlap,mérce....szerepelt. Mégsem nevezték át az illetékesek asztalosműhely témának.
Az is szinesítette azt a témát,az nem tudom miért probléma.
István
(#) szamóca válasza BarnaPili hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Igazad van, építkezzetek.
(#) Kovidivi válasza szamóca hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Szerintem minden, ami nem elektronika, jöhetne ide. Én szívesen olvasom a kályhaépítést is, a kémény felújítását is. Ha ezekről nem lehet beszélgetni, akkor milyen témák maradnak? Elektronika, építkezés kizárva, madarak nem érdekelnek Növények se nagyon. Gyerekekről van millió téma. Betegségek jöhetnek még szóba, de azt inkább a doki nézze meg. Szerintem jól van ez így.
(#) szamóca válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Nem azzal van a gond, hogy építkezős kérdések, válaszok születnek. A mennyiségük az ami már átformálta a téma arculatát.
De felőlem aztán annyit malterozhattok innentől, amennyi tetszik.
(#) sany válasza szamóca hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

De azért lesz másik topik is majd? Mert így csak malterozás lesz.
(#) Ge Lee válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Erre írtam pár éve, hogy ha már az offban sem lehet offolni akkor elég nagy a baj... Ha 28 féle kérdésed van 28 féle elektronikán kívüli témában, akkor nem biztos hogy mindig az a legjobb megoldás ha ehhez regisztrálsz még 28 féle fórumban, pláne akkor, ha az itteni tagokkal szeretnél ezekről diskurálni.
És nekem az az általános tapasztalatom, hogy az elektronikai végzettségű emberek zöme sok máshoz is ért, néha egész jól. Egy konkrét dolgot ki is emelnék ehhez ami már csak a hab a tortán. Megy a vízvezeték szerelő (szakember!), és lefekteti a csövet fél bubis lejtéssel, mert azt úgy kell. Aztán évek múlva mindenhol jönnek a gondok meg a dugulások, mert utánaolvasva kiderül hogy max. 5 ezrelék lehetne a cső lejtése. Nem mértem utána, de a fél bubi az vagy 4-5 százalék, tehát kb. az ajánlott tízszerese.
De mondhatnám az alap és a fal közti kátránypapíros vízszigetelést is, ami miatt 30-40 év múlva az összes ház fala dobálja le a vakolatot, mert 15-40 centi magasságig körben nedves a fal.
(#) Kovidivi válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Egy férfiembernek ehhez is értenie kell szerintem! Ezért nem is baj, ha ilyen témák felmerülnek.
(#) Stewe válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Lehet, de van is hozzá szakmai tartalomszolgáltató....
Minden fórum támogatja valamennyire az ismerős fórumtagokra számítók más irányú segélykiáltásait, de úgy, hogy nem a másik szakterület problémájának részletes kifejtése, hanem az emberi kapcsolat a lényeg.
„Mondj egy kocsmát, és beszéljük meg ott!"
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Az elektrós szakemberek nagy része egyfajta polihisztor. Sajnos a maradék rész inkább szakbarbár.
(#) Stewe válasza pjg hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Ha csak azt nézed, hogy csak egy skálahúrozáshoz mi minden apróság ismerete kell.... nem is tehetnek mást.)
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 12, 2017 / 2

Szóval azt szeretnétek, hogy az amúgy is csökkenő törzsközönség keressen magának más fórumot? Mi ebben a jó?
(#) nagym6 válasza Stewe hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Ez nálam a poklok pokla volt. Rendszerint elkopott húrvezetők, görgők, stb.
(#) Stewe válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Szó sincs róla.
Csak nem csodálkozunk, ha a moderátor valahol megálljt kell mondjon.
(#) Stewe válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 12, 2017 / 1

Akkor most képzelj el egy nőgyógyász hobbistát skálahúrozni....
...jack aljzaton keresztül.... ))
(#) pjg válasza Stewe hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Nevetni fogsz. Az asztalos fórumon van fogorvos is. És nagyon sok informatikus.
(#) Sam Seed válasza pjg hozzászólására (») Márc 12, 2017 1 /

Polihisztor. Betojok.
(#) pjg válasza Sam Seed hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Te? Inkább a másik?
(#) Sam Seed válasza pjg hozzászólására (») Márc 12, 2017 2 /

Felölem. Ki itt a szakember? Aki szépen kérdez?
(#) zolika60 válasza Sam Seed hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Szerintem aki valami hasznos információval szolgál.
(#) Sam Seed válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 12, 2017 1 /

Hameg a tehenfejésröl beszél badarsàgokat, az polihisztor.

Bár lehet, hogy akkor helyesen ír.
(#) Sam Seed válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

S, már ott is vagyunk ahonnan elindultunk.

Azt nem tudom mire gondolsz, de a helyesírás tudtommal valamikor követelmény volt itt.
(#) Norberto válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

1:1-ben ugyanez a kérdés fogalmazódott meg bennem is, amit te is leírtál, sőt, egy egész hosszú szöveg volt, de inkább kitöröltem és megtartottam magamnak, sok foganatja nincs a dolgoknak úgyse. Sokadik eset az elmúlt 10 évben (és azt is tudom, ki volt az élharcosa), hogy nem a modi szajízének megfelelő témázas volt, és emiatt beszólt. Ez is egy létező politika végülis......
(#) Sam Seed válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 12, 2017 2 /

Meg a székely himnusz szavaläsa bejelentkezéskor. (Miaz, hogy nemtudja..)
(#) zolika60 válasza Sam Seed hozzászólására (») Márc 12, 2017 2 / 1

Szerintem beteg az agyad, fordulj orvoshoz. Tán még segíthet. Persze nem biztos, ez csak egy lehetőség.
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Márc 12, 2017 / 1

Sajnálatos. Sajnos lehet nekem is más oldalt kell keresnem. Pedig állítólag itt a politika tilos. Bár úgy gondolom egy idő óta, hogy sajnos csak egy bizonyos oldalról.
(#) Robin2 válasza Norberto hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Amíg lószar van, veréb is. Szerintem ilyenkor például nem kéne reagálni rá, hozzászólni. Észre sem kéne venni, és akkor a "szándéka" nem érne célt.
(#) Stewe válasza pjg hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Itt a jack aljzat furata volt a lényeg....
(#) nagym6 válasza Stewe hozzászólására (») Márc 12, 2017 /

Mifelénk festőként kontárkodik a nőgyógyász, állítólag szobát kifest kulcslukon keresztül.
Gondoltam amíg nálam fest, én rendelek helyette. De csak max. 30 év pácienskorig.
Következő: »»   2715 / 3654
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem