Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Multimédiás fejegység javítása
Lapozás: OK   1 / 1
(#) szabi0423 hozzászólása Márc 10, 2010 /
 
Sziasztok,

Tudna valaki segíteni nekem egy multimédiás fejegység nandflash helyrerázásában.
Ugyanis valamilyen úton módon a wince részét nem tudom indítani.
Segítségeket előre is köszönöm.

Erről lenne szó

Itt kellene a navit betöltenie
(#) szabi0423 hozzászólása Márc 10, 2010 /
 
További információim a hibáról:
próbáltam frissíteni a wince-t angolra, és teljesen behalt rajt a win ezért nem tudja indítani a navi menüt és a továbbiakban a navigációt.
Ha kell alkatrész képeket is tudok küldeni róla
(#) pici válasza szabi0423 hozzászólására (») Márc 10, 2010 / 4
 
Kellene az eredeti ROM.
Nekem is van GPS ilyen szoftverrel, de ROMom ehhez nincs
(#) Janaboy hozzászólása Nov 2, 2010 /
 
Sziasztok!

Na* előszőr megpróbálkozok ezzel a régi topiccal! Ötleteket várok a következő problémával kapcsban!

Adott egy hasonló kínai multimédiás fejegység, mint amit már korábban linkeltek! A különbség annyiban mutatkozik meg, hogy ennek a verziónak már a multimédiás része is a WinCE alól indul (amit simán el tudok érni a rádiós részből is). Ezzel önmagában nincs probléma, a gond ott van, hogy az utóbbi időben navigáció alatt elkezdett újraindulni (ritkábban fagyni) a cucc..Ez azt jelenti, hogy 5-10 perc navigáció után, egyszerűen újraindul.
Ritkábban előszokott fordulni az is - függetlenül a navigációtól - hogy az érintőkijelző is lefagy. Ilyenkor csak a ki-be kapcsoló gombbal lehet újraindítani..(a többi fizikai gombra sem reagál ilyenkor).
Szerintetek mi lehet a gond?! Én a hűtés hiányára gondoltam, bár van benne egy 6 cm-es venti..

Illetve másik probléma, ami már ettől független, hogy az RDS nem igazán jelenik meg..tehát hülye szöveget ír ki. Pl.: RETRO helyet RRTTOO EN FG (ilyesmi). A rádió erősségével elvileg nincs gond, mert minden szépen és tisztán jön!

Előre is köszi az ötleteket! üdvJanaboy
(#) botigta hozzászólása Máj 29, 2012 /
 
Üdv,
Remélem még olvassa valaki ezt a topicot
Kínai 2 DIN-es GPS-es fejegységem van, és az a bajom vele, hogy egy idő után (úgy tűnik, hogy túlmelegedés miatt) belefagy a navigációba. Minden más működik rajta. Ezért keresnék ezt a kis 25mm-es szabványos ventillátort, (mert a helye ott van), hátha segít a gondon, de égen-földön nem kapok. Ennek a beszerzéséhez kérnék ötletet, segítséget!
Köszi!
(#) picard666 válasza botigta hozzászólására (») Máj 29, 2012 /
 
Az ebayen tonnaszámra vannak 25 millis ventilátorok is, vagy HEStore-ban
(#) lukacspali hozzászólása Dec 22, 2012 /
 
Szerbusztok!
Segítséget szeretnék vásároltam egy hibás ZENEC290 multim fejegységet DVD olvasó hibás mechanikus hiba talán hiányzik is valami beveszi a lemezt de a behúzomotor nem áll le ,ha kipiszkálom a lemezt abban az esetben is szünet nélkül megy a motor
Az olvasó HPD 60 AW-DRI-010
HPD-60 6A045709
44/41
tipusú.
Létezik valakinél bontott,új vagy tudtok konkrét lehetőséget a vásárlásra,
Köszönöm
(#) slamp007 hozzászólása Okt 10, 2014 /
 
Sziasztok. Vettem egy eonon E1012 es fejegységet és szeretnék bele gps -t. Elméletileg csak előkészítés van benne. Antenna kellene amit nem találok hozzá. Tud valaki segíteni?
(#) Emma hozzászólása Jan 13, 2017 /
 
Sziasztok!

Örülnék,ha valaki tudna segíteni.vettem egy Sony XAV-65 autóhifi fejegységet,szaküzletben beköttettük.Egy év után néha szól,néha nem.Bekapcsolom,elindul a zeneszám,viszont nincs hang,minden működik,de egy árva hang se jön ki belőle.Mi lehet a probléma?Volt már szerelőnél is,Ő azt mondta jó.visszaszereltük a kocsiba,akkor működött ,kikapcsoltuk,de visszakapcsoláskor ismét nem szól.Két hónap után bekapcsoltuk megint szólt pár napig,de ennyi.....Megvizsgáltuk a kábeleket is,nincs szakadás.
(#) Inhouse válasza Emma hozzászólására (») Jan 14, 2017 /
 
Ha egyik hangszóró sem szól, akkor vagy testel a telephone mute szál (általában barna az ISO csatlakozóban), de ezt jelzi elvileg a kijelzőn, vagy testzárlatos valamelyik hangszóró kábel, és védi magát a végfok...esetleg egyéb egzotikus hiba a végfok körül. Atz megpróbálhatnád, hogy amikor nem szól, kihúzod a helyéről és mozgatod a kábelköteget. Ha megszólal, akkor lehet vezeték hibát keresgélni.
(#) feith hozzászólása Márc 19, 2017 /
 
sziasztok!!
Tudna nekem valaki segíteni vettem egy kinai 2 din fejegységet de sajnos be rakás során hozzá ért egy kábelhez amibe áramot mértem és ki füstölt a végfok el repedt ki csapta a biztit és azóta nem müködik ha a hibás végfokot ki cserélem TDA7388 számut utána müködni fog?más baját nem látom a panel se sérült meg ehez kellene egy kis segítség köszönöm előre is!!fontos lenne
(#) bbb válasza feith hozzászólására (») Márc 19, 2017 /
 
Szia!

Ha valóban csak az sérült meg, akkor igen, csere és menni fog. Ha viszont más is, akkor pech, és keresgélheted tovább a hibát.
(#) HA5AWS válasza feith hozzászólására (») Márc 19, 2017 /
 
Szia!
A fóliákat is nézd meg ilyen nagy zárlati áramnál egy kettő el szokott égni. Elsősorban a test fólia szakad meg.
Üdv: Gábor
(#) feith válasza bbb hozzászólására (») Márc 19, 2017 /
 
oké nagyon szépen köszönöm!!
(#) icemann64 hozzászólása Jan 29, 2019 /
 
Sziasztok, Kínai 2din-es fejegység 7020G,az a probléma, hogy a telefonnal nem találok bluetooth eszközt, és ezért a kihangosítót nem tudom használni. Létezik az, hogy minden más működik navigáció,filmlejátszás,rádió,csak pont a bluetooth lenne rosz?
(#) Takacsgabi hozzászólása Aug 14, 2019 /
 
Sziasztok. Egy olyan problémám lennee hogy a fejegységen a kijelzőn csak fehér kép van illetve néha függőleges szűrke csíkok láthatóak. Kijelzőt megérimtve láthatóan reagál mivel mindíg más az árnyalat. Szerintetek mi lehet a probléma?
(#) nagyatuz hozzászólása Okt 2, 2020 /
 
Sziasztok! Van egy "Hizpo" 2 din fejegységem és annak ellenére, hogy a menü megjelenik a képernyőn a felső sorban pirossal azt irja ki, hogy "device not active". Nem tudom eltüntetni és megszűnt a kormányvezérlés, nem lehet a gombbal sem hangosítani. Bevallom belepiszkáltam és 8888 kóddal próbálkoztam a beállításokon változtatni. Semmi eredménnyel. Vhol olvastan a 9191 kódról de semmi. Hozzáteszem, hogy van rádió, bár nem keres, van videó, van navi (amit újra kellett telepíteni, mert az Appok is eltüntek) Szóvan nagy a gáz. Kérlek válaszoljatok! Köszönöm!
(#) gabesz34 hozzászólása Aug 13, 2021 /
 
Sziasztok!
Keresek egy szerelőt aki egy kinai multimédiás autórádiót megjavitana.
Hiba: Nem kapcsol be, olykor ha rájön az ötperc akkor hete 2x bekapcsol.
Jelenkezen aki megtudja javitani.
Itt a fórumon vagy a nokia8@freemail.hu cimen.
Köszönöm.
(#) gabesz34 válasza gabesz34 hozzászólására (») Aug 13, 2021 /
 
Erről a típusról lenne szó.
(#) Udvari Zsombor válasza gabesz34 hozzászólására (») Aug 14, 2021 /
 
Inkább én írom ki, melőtt a moderátor talál rád: email címet sose írunk ki publikusan!!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem