Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2722 / 3649
(#) gernerakos válasza zolee1209 hozzászólására (») Márc 30, 2017 /

Ugyanaz a böngésző, de már 4-es android, wifin kikapcsolt adatcsökkentés, nálam hibátlan az oldal.
(#) Kovidivi válasza gernerakos hozzászólására (») Márc 30, 2017 /

Azt elfelejtettem írni, hogy UC browser 11.2.5-öt használok. Akkor kipróbálom a minit. A többi böngészőben ha ránagyítok az oldalra, a sövegek nem lesznek újratördelve, ezért olvasás közben folyamatosan jobbra-ballra kell huzogatni az oldalt. Opera mobile tudta ezt tökéletesen, de megszűnt, biztos túl jó volt.
(#) zolee1209 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 30, 2017 /

Nekem az opera minivel, extrém üzemmódban jól olvasható az oldal, szépen betöredeli a szöveget. Bár az egyéb oldalfunkciók így többnyire nem működnek. Hozzászólást sem sűrűn próbálok így elküldeni, mert van, hogy nem küldi el... A kiváló üzemmódban úgy vettem észre teljesértékű az oldal használata, csak adatkorlát miatt nem használom így.
(#) Norberto hozzászólása Márc 30, 2017 /

Egy másik Fejlesztési ötletek megjegyzés:

Szirty

Tag a fórumon elvileg X éve. Elvileg törölve nincs a fórumról, mert rá lehet keresni a hozzászólásaira, és a topikokban is ott a neve, nem a régi sablon "törölt felh.".

Viszont a nevére kattintva mégsem az adatlapja jelenik meg, szóval mintha mégis törölt lenne...

Mi az igazság?

Szirty
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2017
(#) Gafly válasza Norberto hozzászólására (») Márc 31, 2017 /

Nekem meg van három nem olvasható új üzenetem
(#) Ge Lee válasza Gafly hozzászólására (») Márc 31, 2017 /

Nekem meg olyan van ami olvasható, de nem tudok rá válaszolni mert hibaüzenetet kapok... És mivel kérdés volt, nem hinném hogy letiltott az illető mert nem szeretne választ kapni rá.
(#) Frankye válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 31, 2017 /

Tévedésből is letilthatott... Új üzenet küldésénél is ír hibaüzenetet?
(#) Ge Lee válasza Frankye hozzászólására (») Márc 31, 2017 /

Úgy is.
(#) Remci válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 31, 2017 /

Nekem is volt már olyan hogy véletlenül letiltottam az illetőt és nem tudott üzenetet küldeni nekem. Véletlenül rossz helyre kattintottam és fel sem tünt.
(#) Stewe válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 31, 2017 /

Ha elárulod, hogy ki volt az, esetleg megkérdezheti tőle valaki, ha más nem, egy moderátor, ha mindenkit tiltott.
(#) pjg hozzászólása Ápr 1, 2017 /

Mitől lehet?
Após 80+ éves. Kb. 30 éve ismerem. Azóta minden, de tényleg minden elektromos készülék ami a kezébe kerül, 24 órán belül elromlik.
Legyen az motorkerékpár, de többféle karóra (mutatós, ledes, lcd-s), ébresztő óra, terménydaráló, hősugárzó. A TV távirányítóról 20 éve el van tiltva.
A héten mit produkált. Feltettek rá egy 24 órás szívmonitort. Méri a pulzust, vérnyomást meg még pár paramétert. Mikor levették róla egyetlen értékelhető mérési adatot sem tudtak kiolvasni belőle. Lehet, hogy még a készülék is elromlott. (remélem nem).
Titkon Uri Geller hasonmás?
A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2017
(#) Gafly hozzászólása Ápr 1, 2017 / 1

Más. Ajánlom figyelmetekbe okosodás, de akár csak időtöltés céljából a REAL-t.
REAL - az MTA Könyvtárának Repozitóriuma
Nagyon sok tudományterületről nagyon sok anyag van fent, ingyenes és még regisztrálni sem kell.
Itt is van mindjárt egy érdekes cikk, példának.
Jó böngészést
(#) kitartás válasza pjg hozzászólására (») Ápr 1, 2017 / 1

Nekem a párom volt hasonló . Ha odaült egy frissen telepítetett winxp elé az öt percen belül lefagyott. Kapott is egy certifcate microsoft softver freezer oklevelet!
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 1, 2017 /

Ez meg mi?
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Ápr 1, 2017 /

Én olyan idősebb hölgyet ismerek, aki kissé naggyá nehezen tudott jogsit szerezni (sokadik vizsga), ahány útja volt, annyiszor sérülés a kocsin. Kb. tizedik útja után férje eltiltotta a vezetéstől.
(#) Bakman válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 1, 2017 /

Trollkodás.
(#) pucuka válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 1, 2017 /

Apró megjegyzés: Az idézett cikkíró jobban tette volna, ha valamelyik mobil telefon szolgáltató hálózattervező csoportjának segítségét kéri, és nem az Antenna Hungáriáét. Ugyanis eltérő az általa bázisállomásként emlegetett antenna tartószerkezetek mérete, szerepe.
A mobil hálózatokban még a 30 m -es tornyok is ritkák, nemhogy a 80 m -esek. Ilyen magas tornyokat csak TV átjátszó adótornyoknál használnak, a mobilosok nem. A magas tornyok, (antennák) használata mobil hálózatokban öngyilkosság, mert akadályozza a szűkösen rendelkezésre álló frekvenciák többszörös felhasználását.
Az emlegetett műfenyős kialakításhoz is volt közöm, de az épp hogy csak magasabb volt a környező fenyőknél, bár nem sikerült valami fényesen, nem nagyon tűnt ki a környezetéből.
A cikk is inkább a közegészségügyi problémák körül forgott, szakmailag nem túl pontos. Egyébként érthető, mert pont a lakóhelye melletti bázisállomás (M0 -ás halásztelki lehajtójánál) üzembehelyezése kürül ment a csatározás, még a székházunk előtti tüntetésben is megnyilvánult.
(#) Robin2 válasza pucuka hozzászólására (») Ápr 2, 2017 /

Tényleg Te vagy az első magyar mobiltelefonszám tulajdonosa?
(#) kameleon2 válasza pjg hozzászólására (») Ápr 2, 2017 /

Nevess ki nyugodtan, de azt kell mondjam - és ezt a tapasztalat mondatja velem - a tárgyaknak is van lelkük. Ez nem csak amolyan szólásmondás, tényeken alapul. Aki ezt nem veszi figyelembe, akörül szokott elromlani minden. A testvérem is ilyen volt - isten nyugosztalja. A leendő (ex)feleségem hatványozottan ilyen. Évente 10 zuhanyrózsát cseréltem nála. Nálam az egyik ilyen lecserélt zuhanyrózsa megy 5 éve. Kávéfőzőből már nem is tudom mennyit fogyasztott el. A motoros redőnyök, a világítás - mindig nála megy tönkre. Egyik nap nagy durranásra ébredtünk. A feje fölött robbant szét a halogén izzó homokszemnyi szilánkokra. Folytathatnám napestig....
(#) Ge Lee válasza kameleon2 hozzászólására (») Ápr 2, 2017 1 /

Lelkük az nincsen nekik, van viszont rezgésük. Minden dolog ami az univerzumban anyaggá formálódott, beleértve a legkisebb részecskét is energiából áll, az energia pedig egyfajta rezgésből (tudósoknál talán a húrelmélet kezd leginkább hasonlítani ennek a dolognak a boncolgatására). Hogy ez az energia milyen formát ölt, attól függően lesz valamiből mondjuk homok, egysejtű, vagy épp ember. Itt a "legmagasabb" vagy másképpen fogalmazva legösszetettebb energiarendszer az emberi lény. Szándékosan írtam lényt, ugyanis bármilyen hihetetlen az ember elsősorban energialény, és csak másodlagosan egy fizikai forma. Hogy ez hihetetlen az pedig természetes, ugyanis a fizikai érzékszervekkel kizárólag a fizikai megjelenés (a test) érzékelhető, a többi nem.
Ebből adódóan az is egy téveszme hogy kizárólag a levegő, az étel és az ital tart minket életben. Hogy ez mennyire így van azt már évezredekkel ezelőtt is tudták, azokból a tudásokból maradtak fenn a különféle tanítások, amik mára már hozzáférhetőbbek lettek, bárki beiratkozhat pl. (itthon is) egy energiás vagy egy reiki tanfolyamra, aminek a lényege nagyon leegyszerűsítve a különféle okokból megromlott, az ember energiarendszerének helyreállítása. Nem hinni vagy nem hinni kell benne, hanem ki kell próbálni, működik.
Anélkül hogy tovább boncolgatnánk itt ezt az off-nál is off-abbnak számító dolgot, adott szint felett emberek képesek ezt az univerzumban mindenhol jelenlévő energiát átalakítani saját maguk vagy mások részére. Az energia átalakulásának ettől függetlenül lehet akár egy efféle megnyilvánulása is, hogy az illető körül elromlanak az elektromos dolgok, amennyiben feltételezzük hogy a hozzászólás nem áprilisi tréfa volt, hanem tényeken alapul.
(#) pucuka válasza Robin2 hozzászólására (») Ápr 2, 2017 /

Nem egészen, csak a filmen. Hiába mondtam a rendezőnek, hogy nem az enyém, csak az én szolgálati telefonomon teszteltünk mindent, ezért ez került elsőnek a nyilvántartásba, és ezért választottak ki.
(#) Robin2 válasza pucuka hozzászólására (») Ápr 2, 2017 /

És ez futó "sorszámozással" indult?
(#) kameleon2 válasza Ge Lee hozzászólására (») Ápr 2, 2017 /

Akkor konkrétum 1.0: Nagybátyámtól elbúcsúztunk egy halottak napja előtti sírrendezés után. Az M3-ason jöttünk hazafelé autóval. Egyszer csak elkezdtek sűrűsödni az autók, egy karambol volt a belső sávban. Elkezdtem a jobb szélső sávba lehúzódni, majd az autó elkezdett "fulldokolni" Ez az autó soha nem hibásodott meg se előtte, se utána. Ahogy kényszerből leálltam a belső sávban, azonnal megcsörrent a telefon. Nagybátyám meghalt. A szervizben kiderült, kiégett teljesen 2 gyertya és két gyújtótrafó. 1 is elég lett volna véletlennek. De ez így eléggé megrázza az embert. Sok ilyen megtörtént eseten vagyok túl. Alapvetően materialista világnézet alapján igyekeztek nevelni, de ezekre a jelenségekre nincs materiális magyarázat. Leginkább a véletlenek furcsa egybeesése miatt. Számtalanszor tapasztalom a számítógépeknél is, hogy aki dühös és dacból akar megoldani valamit - az ellen "fellázad" a technika.
(#) pucuka válasza Robin2 hozzászólására (») Ápr 3, 2017 /

Nem egészen. A telefonszámok kiadása csoportonként (számmezőkként) történt. Mivel az azonosítókért (is) fizetni kell a hatóségnak, így mindíg megnyitnak egy tízezres számmezőt, ha az elfogyott, nyitnak egy másikat, nem feltétlen a következőt. Eleinte lehetett választani a megnyitott számmezőkből, később ezért külön kellett fizetni. Ha valaki nem megnyitott számmezőből akart választani, az sokba került, mert az új számmezőért a cég fizetett a hatóságnak. Persze aztán ezekből is kiosztottak. De nagyobb cégeknek megérte így is.
Először a 60 -as hálózatban csak 5 szám volt, mert így illeszkedett a magyar számozási rendszerbe, ami hét jegyű volt. (körzetszám + telefonszám, ami most 9 jegyű)
(#) Petyaa válasza kameleon2 hozzászólására (») Ápr 4, 2017 /

Egy jó minőségű ledes fényforrást szerintem nem tudna tönkre vágni
Na meg a fakanál is kifogna rajta
(#) zoly15 hozzászólása Ápr 4, 2017 /

Sziasztok!
Valaki meg tudja-e esetleg mondani ,hogy ez milyen pénznem, vagy mennyi a váltószám a magyar fizetőeszközre?
Előre is köszönöm szépen!

Szilent.JPG

(#) Stewe válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 4, 2017 /

Elnézést az előzőért, elhamarkodott beszólás volt, ez a bulgár leva lesz.
Az oldal gazdája is Plovdiv -i címet adott meg.Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2017
(#) granpa válasza Stewe hozzászólására (») Ápr 4, 2017 /

Nem inkább a Bolgár Leváé? A nyelv nem orosz. Fontban húzós, levában baráti ár.
(#) pucuka válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 4, 2017 /

A képen ha megnézed az ár mellett ott van LV (leva) ciril betűkkel. Keresel egy bankos deviza árfolyamot (legelőször a saját bankodét) és átszámítod.
(#) Stewe válasza granpa hozzászólására (») Ápr 4, 2017 /

Na ja.
De mire te kiírtad, már javítottam is.... nem igazán értelek.
Következő: »»   2722 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem