Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2733 / 3640
(#) MikulaSan hozzászólása Máj 13, 2017 /

Sziasztok! Nem találtam rá topicot szóval kérdésem az lenne: Ugye vannak blokk típusok mint am6,rotax és társai. A léghűtéses Honda MB50/MB5-nek milyen típusú a blokkja, Mert a gyári szervizkönyvben nincs benne a csapágy-simering méretei. Ha valaki tudna segíteni meghálálnám.
blokk1
blokk2
blokk3
(#) Pafi válasza Stewe hozzászólására (») Máj 13, 2017 /

Igen, már pár hónapja ki van kapcsolva ezen az oldalon. De ettől függetlenül e-mailt sem kapok. A probléma egyszerűen az, hogy a rendszer nem hajlandó elfogadni azt az e-mail címet, Topi pedig a jelek szerint nem hajlandó sem az általa felajánlott változtatásra, sem válaszolni.

Most pluszba még értelmetlenné is szerkesztik egyes hozzászólásaimat, és amikor kérem a javítást, azt üzenik, hogy végrehajtották, miközben semmi sem változott.
(#) pjg hozzászólása Máj 14, 2017 /

Mondjátok! Mivel tarthatom magamtól távol a kullancsokat. A héten 4 db-ot szedtem ki. Ma kettőt. Semmi extra helyen nem járok.
(#) (Felhasználó 116638) válasza pjg hozzászólására (») Máj 14, 2017 /

Semmivel, elszaporodtak, mindenhol ott vannak.
Ha nem okoz gondot, oltasd be magad.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Máj 14, 2017 /

Erről mit gondolsz?
(#) pjg válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Máj 14, 2017 /

A kullancs akkor is belém jön. Talán veszek valami kutyának való riasztót.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 14, 2017 /

Holnap utána járok.
(#) fastaction válasza pjg hozzászólására (») Máj 14, 2017 /

Szia , Sokat járok horgászni, ezért nagy tapasztalataim vannak sajnos . A riasztószerek közül, csak a narancssárga flakonos és a szuku krém vált be . Megjegyzendő, hogy csakis óránként befújva ér valamit . Otthon csak a permetezés segít . Több ismerősömnek is okoztak , már hosszú időre betegséget , Úgyhogy veszélyesek. Kutyákra jönnek szépen , szinte vonzák a kertbe a dögöket , bár azok a fajták emberbe nem mennek. Én simán csipesszel kiszedem őket , aztán jól van. Oltás , ha jól tudom , csak agyhártyagyulladás ellen van , pedig a limekór a veszélyes és gyakoribb . Üdv
(#) fastaction válasza MikulaSan hozzászólására (») Máj 14, 2017 / 1

Szia , Méreteket nem tudok , csak javaslom , hogy előbb szét kell húzni (nem ütni ) a blokkot . Sokszor nem szabványos méretek vannak bennük . A másik , hogy minden 2. furatás után mennek gajra a csapágyak . A szimeringeket viszont erősen javasolt cserélni. A főtengelyt is meg kell méretni és összerakás közben középre húzatni . Ezek a dolgok , csak így mennek sajnos . Míg nem tudtam , addig kétévente , évente újjítgsttam a blokkot . Mióta mérek , illesztek , azóta kétszer annyit simán elmegy . Nekem 125 2t van közel 180.000km van benne
(#) (Felhasználó 116638) válasza pjg hozzászólására (») Máj 15, 2017 /

Ezért mondtam hogy semmivel sem tudod megakadályozni.
A védőoltás csak a fertőzés kockázatát
/kialakulását csökkenti.
(#) (Felhasználó 116638) válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 15, 2017 /

Hát, a Blikk cikkei nem az etalon kategória
(#) MikulaSan válasza fastaction hozzászólására (») Máj 15, 2017 /

Köszi szépen! Alapjáraton toszta sor a dolog csak előre készülni akartam hogy ne legyen 2 hétig darabokban mivel 24-24 be dolgozom tanyán lakom így, nem mindig jut mindenre időm. Lényegében nem úszom meg. Viszont köszönöm mert számomra ez ismeretlen típus így minden infómorzsa lényeges. Felújítani csak egybe úgy tartom. Szimering és csapágy kéz a kézbe az a biztos esélyt se adunk egy esetleges nem várt hibának. Kerüljön többe de legyen rendbe ha kell télen-nyáron! Köszönöm a segítséget!
(#) fastaction válasza MikulaSan hozzászólására (») Máj 15, 2017 /

Esetleg , még annyi , hogy koyo csapágyban és dupla peremes vitonos szimeringben , még nem csalódtam. Üdv
(#) zsoltee0001 hozzászólása Máj 16, 2017 /

Kreszben jártas fórumozótól kérdezném, hogy az alábbi tábla pontosan mit jelent?
(#) snapscan válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Máj 16, 2017 /

Megállni tilos, de a padkán engedi a kiegészítő tábla (a gépjármű egyik része sem lóghat az útra).
(#) zsoltee0001 válasza snapscan hozzászólására (») Máj 16, 2017 /

Én is valami ilyesmire gondoltam, csak furcsállom, hogy mióta kint van senki nem mer megállni, pedig kéne a hely mint a látás, viszont ha megállom akkor valamennyire rálógok az úttestre.
Lehet, hogy bemegyek a yardra, adják írásba (név jelvényszám stb) mert nekem nincs 30 ezrem bekockáztatni.
Üdv
(#) MikulaSan válasza fastaction hozzászólására (») Máj 16, 2017 /

Főtengelyhez vagy skf vagy koyo-t használtam mindig illetve minden esetben dupla ajku szimeringet ahova felesnek tűnik oda is. Inkább szántam rá egy kis pluszt. A swalbim (50 es blokk kr2) hozzányulás nélkül futott 5 évig, persze az alap karbantartással. Ő a téli project lesz. Ha esetleg valami van majd írok pü-t. Ment a mancs !
(#) fastaction válasza MikulaSan hozzászólására (») Máj 16, 2017 / 1

Szia , Ha a Swalbit megcsináltad , akkor ez sem sokkal nehezebb . Ügyes vagy !
(#) MikulaSan válasza fastaction hozzászólására (») Máj 17, 2017 /

Foglalkoztam sok vassal de inkább szocikkal. Mz,Simson,Romet társai. Holnap huzom szét mert most akad majd időm.
(#) jdani hozzászólása Máj 17, 2017 /

Üdv!
Kezd elegem lenni abból, hogy okostelefonok mennek tönkre azzal, hogy egy kis esés, és már el is ment a kijelző.
Érdemes szerintetek strapabíró, kínai, kevésbé ismert márkát venni, vagy inkább egy CATot?
Eddig lenovo p70em van, 8mag, 5Ah aksi. Semmivel nincsen gondom, csak most tönkrement a kijelző. Apróbol meg is csináltam, de hát a tudat, hogy eshet még.
Szóval keresek egy gyors, sokat bíró, (aksi, és külső) telefont, olyan 200euro körül.
Tudtok valamit ajánlani?
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2017
(#) kameleon2 válasza jdani hozzászólására (») Máj 17, 2017 /

Szia! Én egy A9-et használok 3 éve. A kollégám 3 superdrága telefont fogyasztott ezidő alatt. Ő folyamatosan a töltőn lógott az iPhone-jával, az enyém 1 hétig bírta az akksiról. 72 fok volt a tetőn ahol dolgoztunk. Az övére 65 fokig vállaltak garanciát - kuka lett. Az enyém még mindig működik, pedig nem egyszer esett le. Már nem a legkorszerűbbnek számít, de nagyon szeretem. Igaz - férfias darab. Most már vannak sokkal gyorsabbak, jobb kamerákkal. Ha nem kell okostelefon, akkor Itt találsz pár jó ötletet, akár 30 dollártól.
(#) jdani válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 17, 2017 /

Valószínűleg a mobilodat csak telefonálásra használtad, azért bírt egy hetet, míg ő állandóan online volt.
Mindenképp egy erős mobil kell, hardveresen is.
(#) kameleon2 válasza jdani hozzászólására (») Máj 17, 2017 /

Ha netezésre is használom egész nap, akkor is max 54 %-ig megy le és még telefonálni is marad energia bőven. Ezért akkora, amekkora. Szerintem próbálj ki egyet, mielőtt véleményt alkotsz. Még így 3 év után is egész jól bírja az akksija.
(#) jdani válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 17, 2017 /

Nem valami ritka telefon. Tudsz valami magyar leírást / tesztet róla?
(#) Petyaa válasza jdani hozzászólására (») Máj 18, 2017 /

Nokia 3310 Viccet félretéve olyan mobilt vegyél, ami szoftveresen van nagyon jól megírva, és akkor nem kell 8 mag, meg Paks hogy működjön
Mit értesz erős telefonon? Mi számít, mi a fontos?
(#) jani1987 válasza Petyaa hozzászólására (») Máj 18, 2017 /

Nokia 2700 classic. Heccből rádobom a betonra és semmi baja.
(#) Stewe válasza jdani hozzászólására (») Máj 18, 2017 /

A kijelző mindig gyenge pont lesz.
Én a Doogee T5 -ösömre is tettem üvegfóliát, oldalról pedig a széles káva talán megvédi. Ismertetés.
Az igazi mindent bíró készülékek kompromisszumosak, nagyon nehezek, vagy vastagok, vagy a felbontás visszafogott, az ár pedig háromszoros.
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2017
(#) pucuka válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 18, 2017 /

Csak ne nagyon dobáld. Ezek nem arra vannak tervezve.
Tudod, addig jár a korsó a kútra . . .
(#) MikulaSan hozzászólása Máj 18, 2017 /

Sziasztok! Sajnos a probléma az hogy akad egy MIFI modemem amibe átellene írni az Imei-t mivel a Vodás sim-em Iemi lock os így csak 1 modemmel hajlandó menni ami nem hordozható. Voltam bent de ha nem nyitok új előfizetést (pedig eredeti Vodás modem) akkor nem tudnak segíteni. Ha valaki tudna segíteni, Típusa: ZTE R216-Z. Vagy nyissak egy új topicot mivel nem találtam erre specifikusan megfelelőt?
(#) Gafly válasza MikulaSan hozzászólására (») Máj 18, 2017 / 1

Ne nyissál új topic-ot.
Szerintem sajnos így jártál.
HE gondolom hivatalosan nem nagyon támogatja SIMLOCK törést, különösen kiemelt topic-ban.
De nem értek hozzá...
Következő: »»   2733 / 3640
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem