Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen, már pár hónapja ki van kapcsolva ezen az oldalon. De ettől függetlenül e-mailt sem kapok. A probléma egyszerűen az, hogy a rendszer nem hajlandó elfogadni azt az e-mail címet, Topi pedig a jelek szerint nem hajlandó sem az általa felajánlott változtatásra, sem válaszolni.
Most pluszba még értelmetlenné is szerkesztik egyes hozzászólásaimat, és amikor kérem a javítást, azt üzenik, hogy végrehajtották, miközben semmi sem változott.
Mondjátok! Mivel tarthatom magamtól távol a kullancsokat. A héten 4 db-ot szedtem ki. Ma kettőt. Semmi extra helyen nem járok.
Semmivel, elszaporodtak, mindenhol ott vannak.
Ha nem okoz gondot, oltasd be magad.
A kullancs akkor is belém jön. Talán veszek valami kutyának való riasztót.
Szia , Sokat járok horgászni, ezért nagy tapasztalataim vannak sajnos . A riasztószerek közül, csak a narancssárga flakonos és a szuku krém vált be . Megjegyzendő, hogy csakis óránként befújva ér valamit . Otthon csak a permetezés segít . Több ismerősömnek is okoztak , már hosszú időre betegséget , Úgyhogy veszélyesek. Kutyákra jönnek szépen , szinte vonzák a kertbe a dögöket , bár azok a fajták emberbe nem mennek. Én simán csipesszel kiszedem őket , aztán jól van. Oltás , ha jól tudom , csak agyhártyagyulladás ellen van , pedig a limekór a veszélyes és gyakoribb . Üdv
Szia , Méreteket nem tudok , csak javaslom , hogy előbb szét kell húzni (nem ütni ) a blokkot . Sokszor nem szabványos méretek vannak bennük . A másik , hogy minden 2. furatás után mennek gajra a csapágyak . A szimeringeket viszont erősen javasolt cserélni. A főtengelyt is meg kell méretni és összerakás közben középre húzatni . Ezek a dolgok , csak így mennek sajnos . Míg nem tudtam , addig kétévente , évente újjítgsttam a blokkot . Mióta mérek , illesztek , azóta kétszer annyit simán elmegy . Nekem 125 2t van közel 180.000km van benne
Ezért mondtam hogy semmivel sem tudod megakadályozni.
A védőoltás csak a fertőzés kockázatát /kialakulását csökkenti.
Hát, a Blikk cikkei nem az etalon kategória
![]()
Köszi szépen! Alapjáraton toszta sor a dolog csak előre készülni akartam hogy ne legyen 2 hétig darabokban mivel 24-24 be dolgozom tanyán lakom így, nem mindig jut mindenre időm. Lényegében nem úszom meg. Viszont köszönöm mert számomra ez ismeretlen típus így minden infómorzsa lényeges. Felújítani csak egybe úgy tartom. Szimering és csapágy kéz a kézbe az a biztos esélyt se adunk egy esetleges nem várt hibának. Kerüljön többe de legyen rendbe ha kell télen-nyáron! Köszönöm a segítséget!
Esetleg , még annyi , hogy koyo csapágyban és dupla peremes vitonos szimeringben , még nem csalódtam. Üdv
Kreszben jártas fórumozótól kérdezném, hogy az alábbi tábla pontosan mit jelent?
Megállni tilos, de a padkán engedi a kiegészítő tábla (a gépjármű egyik része sem lóghat az útra).
Én is valami ilyesmire gondoltam, csak furcsállom, hogy mióta kint van senki nem mer megállni, pedig kéne a hely mint a látás, viszont ha megállom akkor valamennyire rálógok az úttestre.
Lehet, hogy bemegyek a yardra, adják írásba (név jelvényszám stb) mert nekem nincs 30 ezrem bekockáztatni. ![]() Üdv
Főtengelyhez vagy skf vagy koyo-t használtam mindig illetve minden esetben dupla ajku szimeringet ahova felesnek tűnik oda is. Inkább szántam rá egy kis pluszt. A swalbim (50 es blokk kr2) hozzányulás nélkül futott 5 évig, persze az alap karbantartással. Ő a téli project lesz. Ha esetleg valami van majd írok pü-t. Ment a mancs !
Szia , Ha a Swalbit megcsináltad , akkor ez sem sokkal nehezebb . Ügyes vagy !
Foglalkoztam sok vassal de inkább szocikkal. Mz,Simson,Romet társai. Holnap huzom szét mert most akad majd időm.
Üdv!
Kezd elegem lenni abból, hogy okostelefonok mennek tönkre azzal, hogy egy kis esés, és már el is ment a kijelző. Érdemes szerintetek strapabíró, kínai, kevésbé ismert márkát venni, vagy inkább egy CATot? Eddig lenovo p70em van, 8mag, 5Ah aksi. Semmivel nincsen gondom, csak most tönkrement a kijelző. Apróbol meg is csináltam, de hát a tudat, hogy eshet még. Szóval keresek egy gyors, sokat bíró, (aksi, és külső) telefont, olyan 200euro körül. Tudtok valamit ajánlani? A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2017
Szia! Én egy A9-et használok 3 éve. A kollégám 3 superdrága telefont fogyasztott ezidő alatt. Ő folyamatosan a töltőn lógott az iPhone-jával, az enyém 1 hétig bírta az akksiról. 72 fok volt a tetőn ahol dolgoztunk. Az övére 65 fokig vállaltak garanciát - kuka lett. Az enyém még mindig működik, pedig nem egyszer esett le. Már nem a legkorszerűbbnek számít, de nagyon szeretem. Igaz - férfias darab. Most már vannak sokkal gyorsabbak, jobb kamerákkal. Ha nem kell okostelefon, akkor Itt találsz pár jó ötletet, akár 30 dollártól.
Valószínűleg a mobilodat csak telefonálásra használtad, azért bírt egy hetet, míg ő állandóan online volt.
Mindenképp egy erős mobil kell, hardveresen is.
Ha netezésre is használom egész nap, akkor is max 54 %-ig megy le és még telefonálni is marad energia bőven. Ezért akkora, amekkora. Szerintem próbálj ki egyet, mielőtt véleményt alkotsz. Még így 3 év után is egész jól bírja az akksija.
Nem valami ritka telefon. Tudsz valami magyar leírást / tesztet róla?
Nokia 3310
![]() ![]() Mit értesz erős telefonon? Mi számít, mi a fontos?
Nokia 2700 classic. Heccből rádobom a betonra és semmi baja.
A kijelző mindig gyenge pont lesz.
Én a Doogee T5 -ösömre is tettem üvegfóliát, oldalról pedig a széles káva talán megvédi. Ismertetés. Az igazi mindent bíró készülékek kompromisszumosak, nagyon nehezek, vagy vastagok, vagy a felbontás visszafogott, az ár pedig háromszoros. A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2017
Csak ne nagyon dobáld. Ezek nem arra vannak tervezve.
Tudod, addig jár a korsó a kútra . . .
Sziasztok! Sajnos a probléma az hogy akad egy MIFI modemem amibe átellene írni az Imei-t mivel a Vodás sim-em Iemi lock os így csak 1 modemmel hajlandó menni ami nem hordozható. Voltam bent de ha nem nyitok új előfizetést (pedig eredeti Vodás modem) akkor nem tudnak segíteni. Ha valaki tudna segíteni, Típusa: ZTE R216-Z. Vagy nyissak egy új topicot mivel nem találtam erre specifikusan megfelelőt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |