Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok

Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   25 / 64
(#) Gabó hozzászólása Jún 16, 2017 /

Holnap megyek a csere utalványomat beváltani, amit adtak. Két teló közt nem jutok dűlőre melyik legyen. Az egyik a samsung s7 edge, a másik LG G6. Samsung volt előtte is, azt ismerem. LG-m nem volt, azt nem ismerem. Megbízhatóság pro és kontra érdekelne.
(#) gyula166 válasza Gabó hozzászólására (») Jún 17, 2017 /

Én személy szerint samsungból még villanykörtét se vennék, utálom. Nekem a tvm és a hifim, és asszonynak a mobilja lg, soha nem volt egyikkel sem baj
(#) VIM válasza Gabó hozzászólására (») Jún 17, 2017 /

Szia! Nem a samsungokkal van a probléma hanem a készülék és a hozzárendelt androidos rendszer némelyikével. Az s7edge az éppen ilyen, ha utána olvasol de nem akarlak ezzel eltántorítani az esetleges elképzelésedtől. A családban van egy ilyen telefon de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A kamerája az nagyon profi, jó képeket lehet vele csinálni, na de ez nem ér meg "kettőötvenet".
(#) uniman válasza gyula166 hozzászólására (») Jún 18, 2017 / 1

Ilyet leírni teljesen fölösleges, ha nem nevezed meg a konkrét készülékek típusait !
Nekem pl. álladóan meggyűlt a bajom az LG L70-esekkel....itt egy példa az egyik lehetséges problémájukról.
(#) Gabó válasza VIM hozzászólására (») Jún 18, 2017 /

Köszönöm a válaszokat, és végül a samsung maradt, mert LG nem volt a boltba, és nem akartam még egyszer ezért pestre felmenni, meg a lejárati idő is szűkös volt.
Konkrétan nekem már ez ingyen volt, mert az előző telefon helyett kaptam csereutalványt, amit beváltottam, és árba belefért. Na meg van másik teló is. Megnézem ez mit tud, és utána döntök, melyik marad, és melyik megy eladásra.
(#) Lalle hozzászólása Jún 24, 2017 /

Sziasztok
A GSMART SIERRA S1 3 eve van meg. Minap gondolt egyet es nem kapcsolt be, nem reagal toltore se. Viszont ha merem az akkumlator feszultsege 3.75 v ha radugom a toltot 4.1 v a + - polus kozott. De a telefon semilyen elet jelet nem ad. Az akku masik telefonba tolt es bekapcsolja a masik keszuleket. Viszont a masik akkuval a Gsmart nem reagal
Software telepites nem volt , mert folyamatos " keves a hely " felirattal kuszkodott . Teljesen szetszedtem fontos lenne adatokat mentenem rola nem potolhatoak. Szerviz szoba sem johet mert mindent torolnek rola , ha kell ha nem.
Ha valakinek van tapasztalata esetleg talalkozott mar ilyennel. Elore is koszonom.
(#) MikulaSan hozzászólása Jún 30, 2017 /

Sziasztok égető problémám akadt. Meghalt az érintőfólia öcsém telefonján ezáltal nem tudom lementeni róla a dolgokat. Android 5.0 van rajta. Usb-n hogy tudom lementi az adatokat róla? Nagyon sos lenne!
Ha az segít típusa egy Oukitel k4000 lite, oprendszerem win10 pro 64bit. Előre is köszike!
(#) Lalle hozzászólása Júl 1, 2017 /

Sziasztok Gsmart alaplajan vannak pontok, " vbat gnd utxd1 urxd1 utxd4 utxd4 " mire szolgal?
(#) uniman válasza MikulaSan hozzászólására (») Júl 1, 2017 / 1

Hello! OTG átalakítóval rá lehetne próbálni USB egeret, de USB billentyűzetet is, elosztóval meg mindkettőt....és akkor pont úgy működik majd a telefon, mint mielőtt az érintő "meghalt".
Ki kell kapcsolni a SIM PIN-t, a telefon bekapcsolásakor esetleges biztonsági kódokat, valamint be kell állítani a telefon menüjében bizonyos USB-vel kapcsolatos beállításokat.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Júl 19, 2017 /

Sziasztok
Hiába vagyok wifin, valahogy csak belecsipeget az adatkapcsolatba yutyubozás közbe.
Szerintetek van lehetőség csak(!) bizonyos programok esetén az adatkapcsolat totális mellőzését, azon kívül, hogy kapcsoljam ki az adatkapcsolatot erre az időre, mert tutira elfelejtem visszakapcsolni és a mail miatt meg kell.

Alkalmazáskezelő/yuotube/adathasználat/háttér adathasználat korlátozása pipa, de nincs kihatással rá.

6.0.1 android

Valakinek ötlete?
(#) ztsoft válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 19, 2017 /

Nekem a Sony Xperia M2, 5.1.1-alatt azonnal bontja a mobil netet, amint kapcsolódik a Wi-Fi-hez.
Esetleg nézz szét a Youtube beállításai között.
(#) zsoltee0001 válasza ztsoft hozzászólására (») Júl 19, 2017 /

Kapcsolódik ez is automatikusan, nem az a gond, de ha pl nem veszem észre és kimegyek a wifi hatósugarából ill. valamiért akadozik a net a szolgáltató felöl, már megy is adatkapcsolatra és nem szól ám, csak ha már benyeltem 100 megát akkor esik le.
Ennyire nem fontos nekem a yutyub, inkább álljon meg az a videó.
Most egyenlőre kikapcsoltam az intelligens hálózatváltás pipát, megnézem, mi lesz.
Üdv
(#) RoliNyh hozzászólása Szept 3, 2017 /

Estét!

Tudtok olyan programot androidra, amivel a képernyőt egy PC webböngészőjébe lehet streamelni?
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2017
(#) RoliNyh válasza RoliNyh hozzászólására (») Szept 3, 2017 /

Elsősorban Opera, Firefox, Mozilla vagy Ie böngészőkre. A Chrome nem játszik! Köszi...
(#) RoliNyh hozzászólása Szept 5, 2017 /

Sziasztok!
Újabb igény, androidra létezik alkalmazás amivel a háttértárat átvizsgálva törölhetőek az ideiglenes, és szükségtelen fájlok, helyfelszabadítás céljából? Amolyan windows -os "Lemezkarbantartó" féleség, tehát a beépített háttértárat akarom vizsgáltatni és helyet felszabadítani vele, nem egy külső SD kártyát...
(#) eyess válasza RoliNyh hozzászólására (») Szept 5, 2017 /

ha van saját fájl kezelő azzal is lehet , vagy ha nincs , akkor tölts le egyet.
(#) uniman válasza RoliNyh hozzászólására (») Szept 5, 2017 /

Létezik...de "hirdetéseket tartalmaz". Jobb lenne egy "mentes"...
A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2017
(#) RoliNyh válasza eyess hozzászólására (») Szept 5, 2017 /

Ez is megoldás, de az android mappaszerkezetét egyáltalán nem ismerem, így nem tudom mit lehet törölni belőle és mit nem...
(#) RoliNyh válasza uniman hozzászólására (») Szept 5, 2017 /

Na ezt majd kipróbálom... Kösz...
(#) gerleimarci válasza RoliNyh hozzászólására (») Szept 5, 2017 /

Én SD maid-et használok rootolt telón, egy csomó helyet felszabadít, és ütemezhető.
(#) Epu2 hozzászólása Szept 8, 2017 /

Üdv!
Tud valamelyikőtök egy kis okosságot Samu S5570 Galaxi minihez, függetlenítés céljából? A gari már tuti lejárt, nem kiabálja rám senki. A Win 8.1 -es telefonom helyett kellene olykor droidos, de nem egy szolgáltatós.
(#) Gabó válasza Epu2 hozzászólására (») Szept 8, 2017 / 1

Kb 1 hónap múlva függetlenítheted bármelyik szolgáltatós telót ingyen. Annyi, hogy ne legyen rajta se tartozás se semmi. Neten megkeresheted a pontos dátumot
(#) Chipmunk1960 hozzászólása Szept 14, 2017 /

Sziasztok, A telómon rendszerint feljön egy ablak, "com.android.call.init. telepítése blokkolva mert gyanús a fájl. Próbáltam pár víruskeresőt, nem talál semmit. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ez?
(#) szsrobert hozzászólása Szept 14, 2017 /

Udv. Samsung S3hoz milyen proggal tudok kulso pendriveot csatolni?
Memoriakartya tartalmat szetetnem biztonsagi menteskent kulso usb kartyaolvasoban levo kartyara tukrozni. Illetve pendriverol filmet nezni.
Radugtam a kabelt de nem latja a telo a pendriveot.

Ha ket sd helyet tettek volna a telefonba nem kellene szuttyogni...
(#) Chipmunk1960 válasza szsrobert hozzászólására (») Szept 14, 2017 /

Szia, Nézd meg OTG csekkerrel, hogy tudja-e?
(#) uniman válasza szsrobert hozzászólására (») Szept 14, 2017 /

S3-ból tucatnyi változat van... Samsung Galaxy S III
De egy SD kártyát nagyon egyszerű lemásolni...csak ki kell venni a telefonból....
(#) szsrobert válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Szept 14, 2017 /

Azt irta ki tudja.
(#) szsrobert válasza uniman hozzászólására (») Szept 14, 2017 /

Nem akarom ki be szedegetni naponta az sd kartyat.
Ez a telo. Nekem nem jelenik meg csak a sajat telo es az sd kartya a mappaknal.
(#) Chipmunk1960 válasza szsrobert hozzászólására (») Szept 14, 2017 /

Én Dropbox-ba szoktam másolni, onnan meg a szgépre.
(#) morgo válasza szsrobert hozzászólására (») Szept 14, 2017 /

Az OTG-hez nem mindegy az usb kábel sem. Speciális OTG kábelt használj.
Következő: »»   25 / 64
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem