Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van 1-2 (tucat) tévedés abban amit írtál, de spongya rá; aki nem akar, azzal én sem. Részemről: vége kraj, ende, konyec, fin.
Nem tudom, mettől, meddig tart (bírod ki) a koncert, de Sopront kb. fél óra alatt körül lehet járni. Táblák lesznek, sokan mennek egy irányba, nem tévedhetsz el (és marad pénzed). Én a vonatot preferálnám, így sem olcsó. Összeállítod a vonat-menetrendedet, -több eshetőségre-, és aszerint időzíted a hazamenetelt. Csak a legszükségesebb holmit vidd magaddal; én 10 napot lazán végigbírtam egy katonai térképtáskányi (3×9×12") holmival Bulgáriában. Esőkabát legyen nálad (az az összehajtható "vadász"). Ez a cucc mindig nálad lehet, nem kell letenni, biztosítani. Remélhetőleg találsz soproni/környékbeli kollégát is, úgy mindjárt könnyebb.
Egy kicsit erőltetett, és nem elég pontos.
A topik egy internetes közösségi lap egy elkülönített beszélgetésének a témáját jelenti. ![]() A magyarba legalábbis ezzel a jelentéstartalommal épült be.
Ha egyedül jössz drága az autó, ha többen vagytok, nagyon megéri. Nem a legolcsóbb, de legjobb megoldás egy motel, ahol ki tudod pihenni magad hazaindulásig, akár autóval mész akár vonattal. Egy szétcsúszott hajnal az egész élményt hazavághatja. A vasútállomáson sem kellemes megvárni a másnap induló vonatot....
Igen, így a legegyszerűbb kommunikálni, a másikra rámondani hogy nem akar és kijelenteni, hogy nem vagy vele hajlandó tovább beszélgetni. Nehogy kifejtsd azt a több tucat tévedésemet, inkább műveld tovább a szép magyar nyelvet, idegen szavakkal.
Ha mindenki olyan választékosan írna, mint granpa, nem lenne szükség Vérmodira.
Utolsó mondatodra reagálva. Tokaji borfesztivál, valamikor a 90'években.
Lekéstük az utolsó vonatot hazafelé, így az állomáson a padokon feküdtünk, de kényelmetlen is volt, meg álmosak sem voltunk, így visszamentünk a városba. Olyan frankó buliba, csajokba, kalandokba botlottunk, bonyolódtunk aznap éjjel, hogy azóta is emlegetjük.
Bocsi, de ha nem látsz esélyt arra, hogy a másik felet igazadról meg tudod győzni, és teljes mértékben, megingathatatlanul hiszel az állításodban, akkor ott minden további érvelés értelmetlen. Jobb esetben csak szószaporítás, rosszabb esetben duli-fuli, veszekedés, személyeskedés stb.
Ez mindenképp korrekt dolog volt tőled.
Sajnos a mai világban kevés az olyan ember, aki az elveit tartva nem hajlandó "együtt vonyítani" a többi farkassal. Te megtetted, ez nem semmi dolog, de most már nincs jelentősége, ennyi év távlatából. Remélhetőleg mindenki tanult a dologból.
Ezt a vita vonalat szerintem hagyd, sosem fogtok kompromisszumra jutni előítéletek miatt, ráadásul most már zavar másokat is.
Legalább a jogosítványát nem veszik el
.
Van akinek az sem számít, ha elveszik.
Erre szokták mondani, hogy üzemanyaggal megy, nem jogsival.
És az első halálesetig viccelődnek is vele...
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2017
Anyám négy évig vezetett jogsi nèlkül balesetmentesen.
Heti 5-6 balesetet biztosan hárítok. Pedig nem én idéztem elő a helyzetet.
Erre ne legyen buszke! Es amugy mi lett negy ev utan? Baleset vagy jogositvany?
Gondolom a jogsi idióta lejárati dátumai miatt volt.
Szerintem még az árkot is maga ásta ki.
Hogy nem vették észre eddig!?
Nem vilagos ez nekem. Ugy vezetett negy evig, hogy elotte sosem volt jogsija? Vagy volt, csak lejart? Esetleg volt, de bevontak? Baromira nem mindegy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |