Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Mi is várjuk már a találkozót, sajnos végül nem az öreg "Pókkal" megyek le (Fiat 126p avagy a kispolski) , de így is 4-en megyünk.
Az csak attól függ hol veszed.
Én itt szoktam, garantáltan szőlőből van.
Én egy 3Kg-os paraszt kenyeret viszek a Lipóti-bol, mint vállalás.
Szervezem a székeket és asztalokat de megy a körbe mutogatás kihez menjek. Ez most egy mélypont a település történetébe.
Tényleg jónak tűnik, én a Pestire nem megyek. Így hát nem iszunk.
Frissítés: se széket se asztalt nem kapok.
Miért, mi a kifogás? Sajnos sörpadot, sörasztalt nem tudunk vinni a csomagtartón,mert nincs. 1-2 kihajtós lábú, vásári asztalt, széket esetleg tudnánk vinni.
Én kérek szépen egy kis krumplit is a pörkölicéhez, ha lehet.
Nem. Valami olyat mondott hogy ez nem kölcsönző és mások is kérték. Viszont elkezdtem egy lócát építeni kb 6 főre.
Ahogy elnézem, középre is kell egy láb, valamint 45°-os merevítők. Én viszem a 3 lábú vadászszékem. Sajnos a horgászszékeim 200 km-re vannak. A vásári asztalokat megpróbálom megszerezni. (Bár kissé használtak, de 1-2 tányért elbírnak.)
A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2017
A helyi kocsmáros ellenérték nélkül tud széket adni viszont a pakolásba segítségre számítok.
Össze kellene számolni hogy kb hány főnek kellene krumpli mert azt vennem kell!Vagy esetleg valaki tud hozni?
Sziasztok!
Ha be tudok társulni valakihez Békéscsabáról, mennék én is. Sörpad garnitúrá(ka)t is tudnék vinni, feltéve, ha aki(k)hez betársulnék valahogy fel tudná az autóra tenni. Én ezzel tudnék hozzájárulni a találkozóhoz
45 fokos merevítést tegyél bele, mert az első oldalirányú mozgásnál úgy összecsuklik mint annak a rendje.
Írtam neki.
Sajnos az én autóm kicsi (VW Polo), így azzal sehogy nem tudnám elszállítani. Sem tetőcsomagtartóm, sem vonóhorgom nincs, így még utifutit sem tudok bérelni
Azt azért áruld el, hogy részt veszel-e a találkozón?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Én