Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Mi is várjuk már a találkozót, sajnos végül nem az öreg "Pókkal" megyek le (Fiat 126p avagy a kispolski) , de így is 4-en megyünk.
![]()
Az csak attól függ hol veszed.
![]() ![]()
Én egy 3Kg-os paraszt kenyeret viszek a Lipóti-bol, mint vállalás.
Szervezem a székeket és asztalokat de megy a körbe mutogatás kihez menjek. Ez most egy mélypont a település történetébe.
Tényleg jónak tűnik, én a Pestire nem megyek. Így hát nem iszunk.
Frissítés: se széket se asztalt nem kapok.
Miért, mi a kifogás? Sajnos sörpadot, sörasztalt nem tudunk vinni a csomagtartón,mert nincs. 1-2 kihajtós lábú, vásári asztalt, széket esetleg tudnánk vinni.
Én kérek szépen egy kis krumplit is a pörkölicéhez, ha lehet.
Nem. Valami olyat mondott hogy ez nem kölcsönző és mások is kérték. Viszont elkezdtem egy lócát építeni kb 6 főre.
Ahogy elnézem, középre is kell egy láb, valamint 45°-os merevítők. Én viszem a 3 lábú vadászszékem. Sajnos a horgászszékeim 200 km-re vannak. A vásári asztalokat megpróbálom megszerezni. (Bár kissé használtak, de 1-2 tányért elbírnak.)
A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2017
A helyi kocsmáros ellenérték nélkül tud széket adni viszont a pakolásba segítségre számítok.
Össze kellene számolni hogy kb hány főnek kellene krumpli mert azt vennem kell!Vagy esetleg valaki tud hozni?
![]()
Sziasztok!
Ha be tudok társulni valakihez Békéscsabáról, mennék én is. Sörpad garnitúrá(ka)t is tudnék vinni, feltéve, ha aki(k)hez betársulnék valahogy fel tudná az autóra tenni. Én ezzel tudnék hozzájárulni a találkozóhoz ![]()
45 fokos merevítést tegyél bele, mert az első oldalirányú mozgásnál úgy összecsuklik mint annak a rendje.
Írtam neki.
Sajnos az én autóm kicsi (VW Polo), így azzal sehogy nem tudnám elszállítani. Sem tetőcsomagtartóm, sem vonóhorgom nincs, így még utifutit sem tudok bérelni ![]()
Azt azért áruld el, hogy részt veszel-e a találkozón?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |