Fórum témák
» Több friss téma |
Sziaszok!
Keresek egy olyan D/A konvertert ami tuggya a következőket A konverter egy EPROM-hoz lesz kapcsolva és egy alacsony teljesítményű hangerősítőhöz. -lehetőleg legyen CMOS -8 bites -nem kell nagy mintavételezés kb 10kHz ebben nem vok biztos: külső v. belső órajelet használjak? Akár integrált akár nem, nekem megfele mind a kettő Az ötleteket előre is ![]()
Üdv!
Bővebben: Link Itt nézz körül. Microchip-nek és a Cirrus Logic-nak vannak jó D/A konvertereik...
Kösz a linket. :yes: ...ott legalább láthassa, ha tuggya.
![]()
5.1 analogra volt a kérdés
![]() Lehet virítani a rajzot! :yes: (otthon megépíthetőt, milliós beruházások nélkül, stb.) ![]()
Most kérdés azért az interface. Mert ha mehet a párhuzamos 8 bit, akkor a barátod az R2R háló.
Csak ellenállás, leggyorsabbm legolcsóbb D/A konverter ![]()
A kérdésfeltevő eltünt, van pcf sorozatban(AD/DA) I2C-s nem egyszerű, de példának ez is jó...
Bár az egész amit akar az sem "ledvillogtatás" kategória...
Lemaradt. Erre gondoltam...
kösz srácok a tippeket, sokat segítettetek ezzel
és hálásan ![]()
kössz a segiítséget skacok.
Sajna azért nem tudtam hozzászólni, mivel a gépem besz&!t. Nah most hozzákezdek a suéiprojektemhez.
Sziasztok
Had kérjem a segítségeteket ebben a témában. Keresek egy nagyon egyszerü megoldást arra hogy hogyan lehet négyszögjelből szinuszt csinálni. Nem audio célra kellene. Egy folyamatos, a frekvenciáját lassan változtató inpulzus sorozatott kellene átkonvertálni szinuszjelé. Tényleg valami nagyon egyszerü dolgot szeretnék, mert a zaj, vagy kisebb torzítás nem baj. Az lenne a legjobb ha akár diszkrét elemekböl is meg lehetne oldani. A segítséget elöre is köszönöm
Hello, az ilyen kapcsolás méretezéshez szükség lenne a jel frekvenciájára.
huhh
még nem mértem le. már csak holnap tuom megtenni. Lemérem s jelentkezem. Köszi!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |