Fórum témák
» Több friss téma |
Zavarszűrő kondenzátor nincs kidurranva?Az szokott ilyet csinálni.Esetleg valami csati összedurranva?
Botesz! Nagyon szépen köszönöm, a gyors és hathatós segítségedet!
![]() ![]() ![]()
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy AEG Optima AA Favorit gépemből szivárgott a víz. A leeresztő szivattyúnál. Szétszedtem, annak rendje és módja szerint javítottam. Ellenben sikerült elfelejtenem a szintérzékelők (nyomás kapcsoló?) helyes bekábelezését (pedig direkt megjegyeztem...). Volna ezzel kapcsolatban mármilyen infótok? Bekötési rajz, mérési adatok, stb. Köszönöm! ![]()
Nincs semmilyen védelmi szerepe csupán szűrő.Akár ki is dobhatod belőle....
Figyel kint valami hasonló..nem fotóznád le a szabályzót?
Szia!
Bocsi, köszönöm, hogy foglalkozol vele! ![]() Küldöm a képet.
üdv
Van egy problémám. Bosch fd8604 mosogatógéppel. https://www.google.hu/search?q=Bosch+S9N1B&client=firefox-b&...s3CUIM: Kaptam egyik barátomtól. A gond az volt megvolt állva a fő szivattyúja. Na most sikerült szereznem 1 db használhatót. kicseréltem. Beszívja a vizet elkezd mosogatni. Pumpálja rendesen a karokba a vizet. Viszont habos nagyon a víz. DE rövid öblítős programon teszteltem. A fűtő szálon van feszültség az átfolyás mérő érzékel mert megállítja a befolyó vizet. de amikor 1 perc van vissza úgy marad és nem kapcsol le. Nem tudom kell közben vizet cserélni-e? Vagy csak a beengedett vízzel mosogat el. Hallani lehet amikor kinyílik a tabletta ajtaja és amikor felső-alsó karba pumpálja a vizet váltáskor van egy speciális hangja a csobogásnak is megváltozik a hangja. Úgy néz ki félig meddig megy a programja. Merre tovább mitől csinálhatja ezt a hiba jelenséget? Remélem érthető a kérdés.
Ez akkor áll meg 1 percnél ha nem fűt.Egyébként programtól függően 3-4 alkalommal cserél vizet.Kivéve a hidegáztatást.A víz túlzott habzása általában abból ere hogyha forgatod a gépet akkor kifolyik az öblítőtartályból a víz és ha abból sok kerül bele akkor felhabzik.
köszi holnap megmérem. Mi okozhatja a fűtés hibát? Van védelem benne?
Van a tetején van rajta de lehet hogy simán csak szakadt a betét.
mint írtam a védelem a tetején van.2 szál a védelem 2 a hőérzékelő.
köszi. Még egy kérdésem lenne. Miele gép és kigyullad rajta a zu-/ablauf led mit takar hiába olvastam a neten semmi érdemeset nem írtak.
viz be és elvzetési gond. ez egy általános hiba lehet hogy valóban az a hiba ill. az ezt felügyelő érzékelők rosszak.
Az enyémen ugyan nem de hulla fáradtan egész napos munka után már kissé nehezemre esik mindent helyesen gépelni.
Sziasztok,
11 éves Bosch -SRV45T03EU mosogatógép mosogatás közben hangosan nyikorog. Nincs szivárgás és jól mosogat. Sejtem hogy a keringető szivattyúja lehet megkopva, nem mai darab. Érdemes ezt javítani vagy a keringető egység cseréje jöhet szóba, esetleg nem is érdemes már vele foglalkozni. Kérem a hozzáértők véleményét milyen irányba érdemes elindulni. Köszönöm!
Lehet kapni hozzá javító szettet.De előfordulhat ennél hogy a felső mosogatókar van megkopva annak is van egy jellegzetes nyöszörgő hangja.
Köszi a gyors választ.
Hogy tudom egyszerűen kideríteni a nyöszörgő hang forrását? Ha kinyitom menet közben, rögtön leáll.
Leveszed a felső mosogatókart a középen lévő anya elfordításával és beindítod...
Üdv.
Ariston LI 672 A mosogatógép panelján el szált a képen látható ha jól tudom triak de sehol nem találok ilyet tud e valaki ebben segíteni vagy esetleg mivel lehetne helyettesíteni?
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Van egy Bauknecht GCIE6524 IN típusú mosogatógépem, ami szépen bekapcsol, mosogat, számol visszafele, de amikor eléri az utolsó 10 percet, onnan mindig ujra számol visszafele, 10, 9,8, nem nulláz le hanem ujra inditja a számolást 10-től. Amikor kinyitom az ajtót az aljában van viz is. Mi lehet a probléma.
Sziasztok!
Van egy BOSCH SGS53E12EU kb. 15 éves mosogatóm. Két "izgalmas" dolgot produkál: a fűtés csak úgy kapcsol be, ha a tapasztalatból ismert programszakaszban kikapcs-bekapcsot csinálok. (A végén a szárítás rendben lemegy.) A másik: minden szivattyúzás-újratöltés fázisnál elakad és újra és újra ismétli a keringtető üzem 20mp - kattogás - szivattyú üzem 20 mp ciklust, a betöltésig nem jut el. Sűrű ki-be kapcsra időnként magához tér és továbblép. Tudom, nem kicsit komplex a hibakosár, de hátha tud valaki valami okosságot. Megköszönném. A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2017
A fűtéshibát sokminden okozhatja.Döglődő relé a panelon esetleg annak forrasztási illetve a fűtőbetétnél van egy biztonsági nyomáskapcsoló.A betöltési hibát okozhatja esetleg az átfolyásmérő hibája.
Kösz a gyors választ @botesz!
Reléket kicseréltem újakra. A fútőbetétnél lévő nyomáskapcsoló OK. Mondjuk a gumimembrán, ami működteti elég öregecske, de egyben van. Átfolyásmérő hibáját hogyan tudom detektálni? Valami egyéb érzékelő, vagy szelep nincs valahol, ami a programelakadást okozhatja? A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2017
Esetleg a nikecel es úszó okozhatja a program elakadást de elég ritka csak akkor hogyha a reed relé tönkremegy.Az átfolyás mérő reed jét pedig cseréld ki.Filléres cucc és akkor egy hibával kevesebb.
Feladtam a BOSCH-al a küzdelmet. Eladom alkatrésznek.
Érdeklődöm a hozzáértőktől illetve tapasztalattal rendelkezőktől, az alábbi oldalon látható MIELE mosogatógépek közül melyiket javasoljátok? Most nyilván az állapotot félretéve, csak a típus javaslatra, kiválasztásra gondolok: http://www.hasznaltmielerd.hu/aloldalak/mosogatogepek.html A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2017
Kár pedig az a bosch egy elég jó masina... hogy Miele ből melyiket veszed meg teljesen mindegy lényeg az hogy a típusa ne 4 számjegyű legyen hanem három. A négy számjegyűek már újabbak azokkal sokkal több probléma van. Egyszóval szarabb is. Régi pedig örökös mint a nyomorúság.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |