Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Nem ez volt a téma és inkább hagyjuk, mert rengeteg maszlag van a levegöben, aminek még a fele sem igaz.
Ugyanezeknek a maszlagterjesztöknek esetleg az is az eszébe juthatna, hogy a fejlödés jelenlegi iránya a zsákutca, s nem az atom- (vagy bármilyen) erömü. ( csak az az egészséges vállalat meg gazdaság, amelyik évente növekedni képes - de hova?) Azt sem meri senki kimondani, hogy a glóbusz megtelt, azaz ott a bajok oka, mert egyszer mindenki majd élelemre, vizre, autora, TV-re, hütögépre, lakásra stb.-re vágyik, és ennyien nem férünk el még állva sem. (Teljesen mindegy, hogy mi hajtja majd az autokat). Egy 100 személyes moziba is csak percekre lehet 300 embert beterelni, de elöbb utobb azt szét fogják nyomni. Valoszinüleg majd a természet elrendezi a dolgot - mindannyiunk kárára, de ez nem lesz az elsö eset az univerzum történetében - ha már az ember erre képtelen.
Ez ma már nem teljesen igaz, ui. a vonatok végét nappal és sötétben két db, vörös fényt adó zárjelző lámpával, és egy "homokóra" zárjelző tárcsával, vagy a két, vörös fény helyett (ha csak egy, vagy egy sem világít) két db. "homokóra" zárjelző tárcsával kell megjelölni.
Fejlődés? Hát, az jelenleg azon faág egyre gyorsuló fűrészelése, amin épp ücsörgünk.
Az elektromos autó az akkumulátoros energiatárolással csőd. Gondolj bele, ha a jelenlegi autóállomány harmadát cserélnék elektromosra, az mekkora veszélyeshulladék-generátorrá válna. De addig a cseréig (és csak a mennyiség harmadáról beszélünk), mennyi lítiumot, vagy egyéb ritka elemet kell kibányászni? Jelenleg Kína a vezető ebben, de ott is holdbéli tájat csináltak a bányászattal. És mi lesz az akkuk újrahasznosításával, ártalmatlanításával? Minél több az akkus autó, annál több lesz a hulladék és ez a hulladékhegy csak dagad, ha a reciklálás nem tud lépést tartani vele. Nem szeretnénk visszamászni a fára, de nem is fogunk, mert nem lesz fa. ![]() Idézet: Talán ezért nincsenek UFO-k, mert senki nem jut el arra a szintre máshol sem, hogy idejöjjön. „Fejlődés? Hát, az jelenleg azon faág egyre gyorsuló fűrészelése, amin épp ücsörgünk.”
Nincsenek UFO-k? Ha egyet sem láttál, akkor neked nincsenek legfeljebb (én se láttam egyet se, de én elfogadom pl. légiirányítók, vadászpilóták ezirányú pozitív tapasztalatait)
![]() Amúgy ne a kis földi, marakodáson alapuló, sumákvezérelt alakításunkat vegyük már a fejlődés egyetlen lehetőségének. Más fajok máshol meg tudják csinálni másképp is.
Lehet ez törvényszerű is. Vagyunk amíg vagyunk a fán, utána elindul a lavina.
Ezt már talán írtam egyszer, de remélem mi sem jutunk el mostanában arra a szintre hogy bejárjuk a galaxist, mert csúnya nagy felfordulást csinálnánk benne.
![]() Nekem az a meglátásom ezzel kapcsolatban hogy az univerzum azért vigyáz erre, és nem enged olyan fajt a többi közelébe amelyik a sajátjával sem jön ki. Idézet: Kérdés, hogy másmilyen ki tud-e alakulni. Akkor azoknak itt is kellene lenni. Vagy vannak, csak nem tudjuk érzékelni. „nem enged olyan fajt a többi közelébe amelyik a sajátjával sem jön ki.”
Először benépesítjük a Marsot s majd utána
![]() ![]()
Láttátok már a jövö évi naptárt? Van benne valami, ami csak ugy 823 évenként fordul elö.
Van benne egy különleges honap, ami csak 823 évenként fordul elö....
Milyen naptrárt nézel? Az enyémben csak 12 van, a szokásosak.
Nem lenne egyszerűbb ha leírnád mire gondolsz?
Én elképzelhetőbbnek tartom, hogy jártak erre idegen civilizációk (érdekes formájú leletek, mítoszok (pl. az apokrif Ábrahám-történet, de Ezékielt is említhetem, fura vallási szokások (ú.n. rakomány-kultusz), "feje tetejére állított" technikai fejlődés, amikor a régebbi jobb és többet tud, mint a leszármazott, tehát nem itt alakult ki), aztán ezek tapasztalatait megosztották az "univerzum-facebook-on" és most óvatosabbak. Lehetséges, hogy a világegyetemünk eltelt évmilliárdjai alatt összejött annyi tapasztalat a lakóknál (mármint akik aktívan és hatékonyan űrutaztak), hogy kialakult egyfajta kapcsolatfelvételi és -kezelési rutin. Tehát jönnek-mennek, de nem verik annyira nagydobra, akár tudatbefolyásolással zavarva össze a nyomokat.
Manapság nem volna célszerű csak úgy ideröppenni integetve, mert a hadseregeink eléggé veszélyesek már. Konspiratív kapcsolatfelvételt viszont elképzelhetőnek tartok, sőt azt is, hogy ez megtörtént, persze titokban. Idézet: Viszonyítás kérdése. „Manapság nem volna célszerű csak úgy ideröppenni integetve, mert a hadseregeink eléggé veszélyesek már.” ![]()
Mi lenne, ha megpróbálnál valamilyen szakmát megtanulni?
Tudom. Mindenki más csak hülyeségeket tud írni. ![]()
Meggondolkoztattál
![]() Szerencsére Internet a tudás mamája, mert ugye magamtól... ![]() Ha holnapra sem találja ki senki, akkor megmondom a kulcsszavakat. A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2017
Akkor mi lenne a játék benne? Van gugli is, keresgélj. ( minden naptárban ugyanaz van).
Szokásosnak szokásos, de mégis van valami amit mi, söt gyerekeink sem fognak soha többet megélni.
![]()
Kivételesen a szilveszter péntek 13-ára esik?
![]()
A válasz is ott a neten, nem különleges, a hír álhír. Gondolom a szokásos hoax.
![]() Idézet: Aki ide tud jönni, annak ez semmi lenne. „hadseregeink eléggé veszélyesek már.”
Hm, nem is önmagában az elhárítás lenne veszélyes, hanem az, hogy kiderülne, kikkel került csetepatéba egy hadsereg. Mert előbb a katonáék állnának oda, mégiscsak a légvédelem az egyik feladatuk.
Sokkal egyszerübb, elég ha megfelelö formában nézed a honapokat...... szabad szemmel is látni valamit, ami tul gyakran nem fordul elö.
Nem hoax, ez igaz (ellenőriztem és tényleg
![]() De én emiatt nem rettegek (van helyette sok más, ami miatt igen).
Az évenkénti egy-két hasonló eset szerintem nem olyan ritka. Magyarán csak egy újabb hoax, semmi több.
Csak rettegj nyugodtan. Nincs másik hónap.
Egészen biztos, hogy ilyen eset sem évenként sem más honapban nem fordulhat elö.
Valoszinü rossz helyen keresgélsz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |