Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ma találtam: veszélyes a tanári szakma!
![]()
Nagyon jó kis kültéri 10W ledeket sikerült vennem a sárgától, fényerejük a kanyarba nincs, viszont a 40W-os égőnek megfelelő tulajdonságot legalább fogyasztásba produkálja (nem csak az egyik ilyen)
![]()
Megnyugtattál, nem csak nálam ilyen az asztal.
![]()
Pedig változtatni akarok, nem igazán jó ez a piros szín, valami világos jobb volna
![]()
Az Ünnepre egy saját kezűleg elkészíthető étel:
Unicumos pulyka Hozzávalók: 1 db. Pulyka 1 üveg Unicum (literes) Elkészítés: 1. Vegyünk egy pulykát! 2. Egy pohár unicum. 3. Tegyük a pulykát a sütőbe! 4. Még két unicum. 5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre! 6. 3 unicum további. 7. Süssük a kapcsot be! 8. Most még tovum 4 univáb. 9. Pulykázzuk meg a zsírt! 10. Unicumot a másik palackot még. 11. Dugjunk pulykákat a homérumba! 12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe! 13. Süssük az unicumot még egy óráig! 13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..." 14. Pulykáljuk meg az puha unicumját! 15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból! 16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..." 17. "Kiskút, kerekes kút..." 18. Szeletum a pulyák darabbal többe! 19. Pusztuljunk tásztátum 20. Palackoljunk még egy unicum vevétet! 21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..." 22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket! 23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!
Látom ezt már pulykasütés után írtad.
![]()
Régen a Lada márkának megjelent az újabb változata Szamara néven, találtam róla képet, itt van a mellékletben.
Na jó ebbe én bele mertem olvasni. Erre nincsenek szavak.
Csak erős idegzetű laposföld és ingyenenergia hívőknek. ![]() Megagiga ingyenenergia könyv magyar
A szerző viszont nem sajnálta az energiát, több mint 1000 oldal összeszerkesztése nem kis munka lehetett.
A 7. oldalig bírtam eljutni.
Ki tudja ezt a teljesítményt túlszárnyalni? ![]()
Éppen ez a bizonyíték. Nem kellett sajnálnia az energiát hisz van bőven.
Akkumulátoros fúró, akku nélkül.
![]()
Nincs ebben semmi vicc, több márka árulja így a gépeit.
Egy ilyen egykezes tokmány kéne nekem Parkside akkus ütvefúróra.
"One battery" a képen, egy akku van hozzá. Vagy sumák van a dologban?
A képen egész pontosan az van, hogy egy akku mindenhez. Ha minden tartozékot megvettél, akkor talán kapsz egyet.
![]()
Arról szól a dolog,hogy összeválogathatsz egy gépcsaládot,akksit meg amennyi szükséges.
Még eddig ilyet nem láttam. Nem is értem mire jó. Olyan ez mint a hálózati fúró zsinór nélkül.
Makita meg úgy árul gépet,hogy nincs hozzá töltő. Azt vedd meg külön.
Nekem van egy Skilről. Gondolom jó az, holnap megkeresem a garázsban, ha megvan a tiéd.
![]()
Bizony sumák van.
Idézet: „Leírás Termékleírás FDUV 50101 akkumulátoros fúró jellemzői: Akkumulátoros fúró-csavarozó, 2 sebességes Akkumulátor: Li-Ion 18 V / 1300mAh 2 sebesség: 0 – 350 / 0 – 1250 rpm Fúró/csavarerő szabályzó: 19 + 1 fokozat Maximális nyomaték: 35 Nm Max. fúrófej átmérő: ø13 mm AKKUMULÁTOR NÉLKÜL ”
Üdv! Az imént írtam egy történetet, májd egy óvatlan mozdulattal, töröltem is. Most már nem lehet tőlem ilyen könnyen megszabadulni!
A szomszéd megkért, hogy vegyek neki egy konfigurációt. Ez lesz az első. Megrendeltem egy általam megbízhatónak és gyorsnak megismert cégtől. Meg is jött. Átjárattam a szoba szagával és bekapcsoltam. Minden rendben. Telepítő indul. Megy is, de az újraindulás után át ment madárba. Fütyürészett. ![]() Újabb szagosítás után, minden rendben. BIOS van. Akkor telepítek. A felkészítés az első indulásra után.... Mint ha ismerős lenne a helyzet. Nem indul. DE van BIOS! ![]() Még néhány próba, azután telefon. A cég még mindíg kézséges. Megjött a harmadik gép. (Csak megjegyzem, egyik sem egyezett.) Újabb szagátjárás, indítás, (BIOS van), telepítés. A fájlok kibontása közben, adatolvasási hiba, futtassam a csekket. A szemöldököm idegesen megrándult. HDD kiszerel, másik gépbe beszerel. Felajánlotta ugyan a formázást a következő használat előtt, de akkora fityiszt mutatott, mint egy elefánt füle. ![]() Na várj csak! Ilyen könnyen nem adom fel! Elő egy adattárolásra használt HDD-t. Beszereltem, indítok, telepítek és már kezdenék lehangolódni, amikor beindul. Frissít, drivert telepít. ![]() Azután folyamatosan frissítgetett, újra indult. Telepítettem egy két dolgot, de még mindig működik. ![]() Mi a jó? Nem az enyém volt. Különbenn lazán megüt a guta. A karácsonyfa alatt, na mi volt? Egy HDD. Meg egy HP Elitdesk 800 G1-es mini PC. Végül is ez happy! Vagy még sem. Hogy ne legyen teljes az öröm, 25-re virradóan meghalt a nagybátyám. Mi a vicces? Az, hogy ha van Isten, *** morbid humora van! ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2017
Moderátor által szerkesztve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |