Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kontakthibás a potméteres távirányítóm?
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Kriszuka hozzászólása Ápr 20, 2008 /

Üdv! 5.1-emhez a vezetékes távirányítóval vannak problémák. Többek között h távirányítón beállított fix hangerőn hol felhangosodik, hol lehalkul a hangerő..
Sorry tök láma vagyok a témához ezért kérném segítségeteket, lehet-e vhogy javítani v lehet kidobni?!

Válaszotokat előre is köszönöm!
Krisztián
(#) zenetom válasza Kriszuka hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Szia!
Először szerintem nézd meg hogy tényleg kontakthibás-e, szóval vegyél a kezedbe egy multimétert és szépen ellenőrizd át a kontaktokat, na meg persze a potmétert
(#) Kriszuka válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Hát nézd, határozottan rendetlenkedik ahogy mondtam, ha ez nem kontakthibára utal akkor bocs, nem értek hozzá..
Azt 1ébként elfelejtettem hozzátenni lehet fontos, hogy ha mozgatom a távirányítót az hatással van a hangerőre. Szintén elkezd felhangosodni ill lehalkulni..
De nagyon idegesítő, már-már használhatatlan..
(#) Albundy válasza Kriszuka hozzászólására (») Ápr 20, 2008 / 4

(#) proba válasza Kriszuka hozzászólására (») Ápr 20, 2008 /

Ha ez mozgatásra jön elő leginkább akkor lehet a madzag is.(mindent lefogsz és csak a távirányítónál mozgatod,húzod ,esetleg a készüléknél mozgatod ,ha ere előjön a hiba akkor inkább a kábel.)Egyébbként ha a beállításhoz képest hol halkul ,hol hangosodik akkor az már eléggé régen döglödik és már 2 hibád is van ,vagy abszolute rossz úton járunk.
(#) Kriszuka hozzászólása Ápr 24, 2008 /

Köszönöm mindenkinek a segítséget, úgy tűnik kábel nem volt megtörve, ill. Albundy segítsége megoldotta a problémát! Köszi még1X!

Krisztián
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem