Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2838 / 3695
(#) zolika60 válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 12, 2018 / 1

Viszont korlátlanul adhatsz másoknak, attól nem fogy csak több lesz.
(#) Petyaa válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 1 / 2

Úgy kellene egymást szeretnünk, ahogyan Jézus szeretett / szeret minket.
(#) pjg válasza Petyaa hozzászólására (») Jan 12, 2018 / 2

Őt ne keverjük bele. Az a "nesze semmi...." kategória.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 1 /

Nem gondolnám.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Ezért ne menjünk bele. Mindenki másképpen gondolja.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Van aki így, van aki úgy, de nem mindenki gondolja másként.

Velem szemben az a fenti úr, nevezzük így, vagy úgy, 29 éves koromban oly nagyfokú aljasságot követett el, amit ember, életében meg nem bocsájthat neki.
(#) nedudgi válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Kitalálom: megnősültél.

Miből gondolod, hogy ő volt?
(#) mek-elek válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

De kedves PJG a harag negatív, ne tartogasd, a rosszaság egyfajta gyengeség. Te meg gyengékkel kezdesz, ejnye bejnye.
(#) pjg válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Nem! Elvette tőlem.
(#) nedudgi válasza pjg hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Részvétem.
(#) mek-elek hozzászólása Jan 12, 2018 /

Kedves PJG nem tudhatod, hogy milyen lett volna az emlékedből származó út, de az az út amit eddig bejártál az tény.
(#) mek-elek válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Vagy mégsem
(#) pjg válasza mek-elek hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Valóban, én alakítottam olyanná, amilyen. Itt fejezzük be, mert sértő leszek egyesek számára. Bocs.
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2018

Szerintem maradjunk a szeretetnél.

Zárszóként. Kb.

Akár. Úgy is az minden kezdete és vége.
(#) sany válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Hogy is szokták mondani, minden nap egy új kezdet, minden reggel egy új élet.
(#) tbarath válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Hát tudja a fene, szerintem az idő pont az, ami nem végtelen, hanem nagyon is kevés van belőle, és ezt nem lehet pótolni. Ezért eléggé nehezen tolerálom, ha valaki az időmet rabolja.
(#) sany válasza tbarath hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Az idő relatív.
(#) mps hozzászólása Jan 12, 2018 /

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, vagyis inkább érdeklődök járt e már valaki hasonlóképpen és mire számíthatok. Kénytelen-kelletlen vettem egy mosógépet. Ma meghozták, kibontottuk, szépnek látszott. Elmentek a régivel. Én meg nekiálltam kiszedni a dob csavarjait. Na itt kezdődött a probléma, mert nagyon nehezen jött az első, nyiklett-nyaklott. El volt hajolva. A második már ki sem jött. Hívtam a megadott számot, ott a márkaképviselet vette fel a telefont, felvették a hibajegyet, megadták az itteni szerviz számát. Persze már csak a jövő héten tudnak jönni, de ez csak kellemetlen. A gondom igazából az, hogy a csavar kitört egy darabot az üstből is, ahol be is lehet nyúlni a dobig. De ez csak akkor derült ki mikor benéztem alá. Most egy kicsit tartok tőle, hogy rám fogják kenni. Bár a másik csavar is meg van hajolva, valamint a házon is látszik a csavar alatt pici deformáció, ami akkor nem látszott amikor a szállítókkal körbenéztük, mert takarta egy nagy gumi alátét. Mondjuk furán is állt, de ez is csak akkor tűnt fel, amikor rá akartam tenni a kulcsot, sajna nem tulajdonítottam akkor nagy jelentőséget neki. Szerintetek van esélyem, hogy azt mondják én vagyok a hibás? A beüzemeléshez nem kellett a szerviz. Előre is köszi a válaszokat!
(#) kameleon2 válasza tbarath hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Vfk. Szevcsi vok. Tutko a vakerod xD LOL.
(#) mek-elek válasza mps hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Véleményem, hogy a pénzeteket egy új gépért adtátok, nem egy javítottért, azaz csereköteles egy új, de jóra.
Ki bizonyítja, hogy te vagy a károkozó, vagy a gyártó?
Tessék magabiztosnak lenni!
El kellene a boltba menni a 3 napiság miatt, és jegyzőkönyvet íratni, akár a boltvezetővel is.
Kötelesek ezt megtenni. Szóbeli kijelentések letagadhatóak. Tanút vigyél magaddal.
(#) zolika60 válasza tbarath hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Már hogyne lenne végtelen mindig is volt és mindig is lesz. Persze az ember másként érzi, főleg ahogy öregszik. Nem tudom emlékszel-e még a gyerekkorodra? Akkor ha valamire azt mondták, hogy majd holnap, vagy pláne a jövőhéten az szinte örökkévalóságnak tűnt.
(#) pucuka válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 12, 2018 / 2

Persze az idő önmagában végtelen ugyan, de számunkra nem. Csak egy icipici darabját éljük meg.
(#) zolika60 válasza pucuka hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Bizony ez így van. Ezért aztán mindenki tehetsége szerint használja fel a lehető legjobban. A pénz és a szeretet is ilyen. Önmagában végtelen, mégis néha véges.
(#) mps válasza mek-elek hozzászólására (») Jan 12, 2018 /

Szia! Köszi, egy kicsit megnyugtattál. Sajnos kell nekik a szerviz véleménye, bár ezt csak a márkaképviseletes hölgy mondta, holnap bemegyek a boltba is, hátha mégsem. A bejelentésről elméletileg van hangfelvétel. Gond abból lehet, hogy nem is a gyártó hibázott, hanem valamelyik szállító, legalábbis szerintem csak egy erősebb rázkódástól tudott elhajolni a csavar. Törni már lehet akkor tört amikor kitekertem, bár nem volt nehéz forgatni és hangja sem volt. De ha kitekeréskor tört, az a hajlott csavar miatt én meg nem szedtem le a garis gép hátát, hogy először megnézzem nincs e elhajolva a csavar Mondjuk a szállítás sem az én gondom, bolti kiszállítás volt. Meg még az lesz nehéz, hogy hétköznap munkaidőben itthon legyek, mert nincs más aki beengedje őket.
(#) Epu2 hozzászólása Jan 12, 2018 3 /

Szép dolog a nyelv ápolása, de már kezd Grétsi László nyelvhelyesség fórummá válni, a moderátorok szorgalma miatt. Biztos, hogy minden elírt betűre vetődni kell?
(#) Topi válasza Epu2 hozzászólására (») Jan 12, 2018 / 3

A moderátorok 99.99%-ban arra moderálnak, ami a fórumozók szemét szúrja, hiszen így értesülnek róla. Ez egy összefüggő dolog. Ha a fórumozók igénylik, (és moderálási kérelmet küldenek), hogy valakinek hanyag az írásmódja, vagy indok nélkül ír ékezet nélkül, akkor a moderátorok moderálási kérelmet teljesítenek.

Soha nem szabad elfelejteni, hogy semelyik moderátornak nem az a feladata, hogy 0-24 fórumozók írását javítsa csak úgy, vagy grammar nazi-t játsszon. A moderátor moderálási kérelmet, felhasználói segítség kérést teljesít, ha jogos.
Következő: »»   2838 / 3695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem