Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ingyen elvihető, alkatrész bányának a következő panelek (ami a képen van egyben). Egy 3db-os ventilátor vezérlő része volt (1 nagy-panelhez a szalagkábellel 1 kicsi volt összekötve).
Zalaegerszegen van de postázom is! Legolcsóbban MPL csomagautomatába tudom: 600,-Ft
Ingyen elvihető a következő doboz: tápon kívül mindene megvan!
Zalaegerszegen van de postázom is! Legolcsóbban MPL csomagautomatába tudom: 600,-Ft
Ingyen elvihető (csak egyben-nem bontom meg) kísérletezni, tesztelgetni vagy éppen a rossz helyére beépíteni a következő rádió hangszórók:
Kis ovál: 160x100mm 15Ohm Nagy ovál: 205x105mm Egyforma: D 90mm, 4Ohm Zalaegerszegen van, de postázom is! Legolcsóbban MPL csomagautomatába tudom: 600,-Ft
Postázva elvinném - köszönöm.
Akkor eddig: zolika60, t0bi, és sastas01 jelentkezett. Amennyiben estig nincs több jelentkező, akkor 3-3db nyák jut mindenkinek. Budapest XX. kerületben vehető át, hétvégén, vagy hétköznap délután/este - részleteket magánban küldöm.
PÜ-ben akkor a többit várom!
Szia.
Postázva elvinném a paneleket. Köszönöm.
Ment PÜ
Ok. Tehát eddig: zolika60, t0bi, sastas01, és mrbini jelenkeztek. Ez esetben, ha nem lép vissza senki, akkor zolika60-nak jut 3db, a többieknek 2db
51-cm Thomson képcsöves tévé, Szombathelyről elvihető.
Székesfehérvárról elvihető az alábbi pakk,javarészt 5-9-12 V-os pici motorok,vegyesen. Kisautóból,magnóból stb bontott példányok.Van amelyik nagyon szépen fut,van amelyik nem annyira.
Postázás lehetséges felár ellenében.
Sziasztok!
Csütörtökön megy az e hulladékba ha nem kell senkinek.
Elvihetőek a következő dolgok a XIV. kerületből.
Naturapoint TrackIR 1 fejmozgás követő, elvileg működőképes, gyakorlatilag nem tudom, szerintem a mai játékok már nem kezelik. kínai PCIE-USB3 kártya, elvileg működőképes, de valamiért az én alaplapommal összeakad. "kis" APC UPS, elvileg működőképes, gyakorlatilag nem tudom, mert az akkuk rosszak benne Kenwood kazettás autórádió, nem tudom hogy működik-e
Üdv! Az UPS típusa érdekelne.
Köszönöm, ha megnézi.
Szia! Engem a fejmozgás követő érdekelne ha lehet! Postára befizetnék ha mehet a dolog! PÜ ment
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2018
Holnap megnézem.
Szia!
Jelentkezem a motorokért. A helyi átvétel szerintem megoldható lesz. A többi pü-ben. Üdv.
Kenwood kazettás autórádió, ha kivehető a vezérlőpanelja,(frontpanel) akkor érdekel és elmegyek érte szerdán.
Szia!
Én elvinném az APC UPS-t, elmegyek érte szerdán, ha megfelelne.
Még megvan a doboz vihető....
Üdv
Engem az usb kártya érdekel , ha meg van még.
Back-UPS 600
Bocsi, de antiktelefon jelentkezett először, megvárnám a válaszát.
Köszönöm, pont van egy beleillő akkum. Elmegyek érte, írok privátban.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2018
Fénykorában valami műholdvevő volt?
Sziasztok
Budapesten személyesen elvihető 7db 17"-os és 1db 19" TFT monitor. Van köztük működő is, de a többségük valószínűleg hibás. Nem teszteltem le őket. Egyben, esetleg kettébontva szeretnék tőlük megszabadulni és hetekig már nem szeretném tárolni. Az étcsokit szeretem. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |