Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » K750i mobiltelefon csatlakozójának bekötése
Lapozás: OK   1 / 1
(#) pisti89 hozzászólása Ápr 24, 2008 /

Szisztok lenne 1 olyan kérdésem h meg tudja e nekem valaki mondani mi lenne a bekötése a sonyericsson csatlakozónak
Mivel van nekem 1 K750-em én nem jó benne a joysticja, mikor megtudta ezt a haverom és adott nekem 1 külső játékkonzolt,de ez még a régi fajta csatlakozású telefonhoz való(k700).
Ezért (h rákössem a telcsire) lenne szükségem a bekötésre, mind a 2re.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Kérlek segítsetek rajtam.
(#) Ricsi89 válasza pisti89 hozzászólására (») Ápr 24, 2008 /

Tessék K700i ésK750i.
(#) El_Pinyo válasza pisti89 hozzászólására (») Ápr 24, 2008 / 4

Szia!
K700
K750
Üdv.
(#) perlaci hozzászólása Ápr 24, 2008 /

Ezaek a bekötések nagyszerűek, de csatit honnan lehetne szerezni, ami szerelhető egyedi kábel készítéséhez?
(#) Mcsiv válasza perlaci hozzászólására (») Ápr 25, 2008 /

én olyat nem találtam, de 1000-1500 forintért már lehet venni gagyi headset-et. Ebben ilyen rugós tüskék vannak amik áthelyezhetőek. Egy 10 perces buherálással gyártottam a headsetből usb kábelt, mert az eredetije tönkrement.
(#) pisti89 hozzászólása Ápr 25, 2008 /

köszönöm a segítséget.
végre ezt is tudom
mé 1x köszönöm
(#) rammeradrian hozzászólása Aug 30, 2011 /

Üdv!
Van egy K750i-m és egy vakum, a kettőt nem lehet valahogy összehozni? a vakunak van 2 csatlakozója ha rövidre zárom, akkor rögtön villan. Az lenne a kérdésem hogy ez összeilleszthető-e a telefonnal?
(#) abcdabcd válasza rammeradrian hozzászólására (») Aug 30, 2011 /

Ez a vaku a telefonhoz gyártott vagy egyéb gyártmányú vaku? Ha hozzá gyártott akkor elméletben jónak kéne lennie, ha valamilyen másfajtát szeretnél illeszteni hozzá, akkor azért nem árt megnézni, hogy teljesítményben a telefon le tud-e akkora teljesítményt adni, mint amekkora a vakunak kell! Valószínűleg elég nagy áram folyhat egy vakuba, egy nagykapacitású kondenzátor szokott lenni ott, gondolom az töltődik fel a feszültségforrásból és ezt süti rá a vakura az elektronika... vagy ez kész vaku a kondival amúgy egybeépítve?
(#) rammeradrian hozzászólása Aug 30, 2011 /

ez egy teljesen kész vaku... és tökéletesen működik ha összeérintem a két vezetékét... nekem csak az a kérdésem hogy ezt hogy lehetne hozzáilleszteni a telefonhoz, esetleg van-e kimenete ilyen célra?
(#) rammeradrian válasza rammeradrian hozzászólására (») Aug 30, 2011 /

és a vakunak külön tépellátása van...
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem