Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2891 / 3692
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Máj 25, 2018 /

Ott is, de még sok helyen. Pl: műanyag, gépelem, stb.
(#) Petyaa hozzászólása Máj 25, 2018 /

Üdv! Az lenne a problémám hogy a Suzuki motoromon (gz125) nem megy az első világítás. Izzó, biztosíték jó. Minden más működik rajta csak az elő világítás nem megy. Gyárilag úgy van megoldva hogy gyújtásra kapcsol alapból a tompított is.

Tavaly eljátszotta már ezt egyszer akkor 2-3 percig ment el járó motornál majd újra villanyolt egészen máig.

Mi lehet a baja?
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Máj 25, 2018 /

Békéscsabán? Nincs itt semmi.
(#) Kovidivi válasza hammer14 hozzászólására (») Máj 25, 2018 2 / 2

Moderátor törölte a hirdetésed, de felhasználói bejelentés miatt. Ha valaki bejelenti, akkor törlik is, ha picit is szabály ellenes. Sok a modik dolga is, nem filózhatnak egy hirdetésen fél órát, hogy most beleillik-e vagy sem az oldal arculatába. Ha nem törlik ki, addig jelentgeti a fickó, amíg ki nem lesz törölve. Ehhez elég egyetlen ember, akivel volt egy kisebb összetűzésed, vagy a többi eladó akar kevesebb "konkurens" eladót látni, ez is lehetséges. Ez nem a moderátor hibája.
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2018
(#) palj válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 25, 2018 4 / 1

Túl sok itten a modulátor. Meg az önkéntes modulátor.
(#) granpa válasza palj hozzászólására (») Máj 25, 2018 1 /

Nem olyan sok van itt. Több is elkelne, mert elég trehány némelyek stílusa, és nem győzik a javítást.
(#) pucuka válasza palj hozzászólására (») Máj 25, 2018 1 / 4

A modulátor nem egyenlő a moderátorral. Lehet, hogy a hirdetésed megfogalmazásával volt a probléma.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Máj 25, 2018 /

Vászonbetétes lenne jó, ha lehet kapni. Pld. gazdaboltokban lehet permetezőhöz ilyen cső, bár inkább vastagabbakat forgalmaznak.
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Máj 25, 2018 / 1

Ha nem felejtem el, viszek Zsákára egy darabot.
(#) Bakman válasza palj hozzászólására (») Máj 25, 2018 / 4

Ha moderátorra gondolsz, akkor nem sok hanem megfelelő, néha kevesebb a kelleténél. Szerencsére van még pár olyan fórum (mint pl. ez is), ahol tűzzel-vassal írtják az igénytelenséget, szabálytalanságot. Kaptam már én is a fejemre de ettől függetlenül azt mondom, hajrá modik, hajrá HE fórum!
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 25, 2018 /

Van egy darab vászonbetétes benzincsövem, de az marha vastag.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Máj 25, 2018 /

Köszi szépen.
Azt be kell húzzam a szövött harisnyába? Vagy jó kopaszon. A bicajt 4-6 Bar-ra fújom.
(#) lóri válasza hammer14 hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

"A stílusod elég lekezelő. " Tanúsíthatom. Egyszer megvédtem valakit, teljesen jó indulatból és azt kaptam, hogy meddig akarom a szart esztergálni, menjek inkább fát díszíteni. Akkor temettem a páromat, (ezért nem lesz többé Karácsonyom) nem akartam mondani, hogy a jó édesanyját küldözgesse fát díszíteni.... Amúgy észrevettem, hogy, ha két egyforma hiba van, mindig az enyémet veszik észre. Dehát sokan vagyunk sokfélék. Nem kell válaszolni, többet nem jövök ebbe a topikba sem. Ne írjatok privát sem.
(#) Topi válasza lóri hozzászólására (») Máj 26, 2018 / 1

Ez a hozzászólás csak nekem fura?

Lóri: Szerintem nem Neked szólt az üzenet, sőt, ahogy látom majd egy évvel ezelőtt voltál a topikban. Vagy így bukik le a több nick név?
(#) Szárnyas hozzászólása Máj 26, 2018 /

Sziasztok!
Tudna nekem valaki olyan videó lejátszó programot ajánlani, ami angol nyelvű beszédből hangfelismerés révén automatikusan feliratot tud generálni úgy, mint a YouTube?
(#) pjg válasza Szárnyas hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

A Youtube tud? Nem csak a feliratot tudja lefordítani?
(#) Szárnyas válasza pjg hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Szerintem tud. De gyorsan rákeresve, ez a cikk is alátámasztja a feltevésemet: Bővebben: Link
(#) pjg válasza Szárnyas hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Nem tudtam. Majd kipróbálom.
(#) Szárnyas válasza pjg hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Szerintem hasznos dolog és egészen jó fordításokat ad. Tutorialokat így szoktam nézni, mert az angol nyelvű írott szöveggel elég jól elboldogulok, viszont a hallás utáni szövegértésem elég halovány.
Ha YT-on kívül nem találok más lehetőséget, akkor azt hiszem, kénytelen leszek felölteni oda a videót.
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Nem kell behúzni, de ha dizájnolni szeretnéd, vastag cipőfűzőbe lehet; nekem pucéran szolgál néhány éve. Én is kb. annyira fújom, csak arra kell vigyázni, hogy ne gyorsan fújjam (vagy sokat egyszerre), mert a kijövő forró levegőtől megpuhul(hat), és eldurran. Ilyenkor ~2 cm levágás, újra kötés (és csúnya rigmusok skandálása).
(#) jani1987 hozzászólása Máj 26, 2018 /

Nemrég kérdés volt hogy oldom meg a fűtés közbeni huzatolást. Íme a megoldás. Ja és az üveget is "szabadon futóra" engedtem. Még koránt sincs teljesen kész.
(#) elektroncso válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Nem látom jól, de az üveg és a vas közé tegyél valami hőálló de rugalmas "tömítést", mert ahogy a vas elkezd tágulni (görbülni, vetemedni) újra el fogja törni az üveget.
(#) jani1987 válasza elektroncso hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Tanács elfogadva de milyen konkrét javaslatod van erre?
Még valami: ezzel most mihez kezdjek?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Mivel vályog nem marad rajta a vakolat.Ha vakolni szeretnéd előbb be kell nádazni és arra lehet vakolni. Vagy a hagyományos módszer leverni a maradék vakolatot és tapasztani majd meszelni kell.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Nem ez a lényeg hanem a vályog és az alap nem egymáson hanem egymás mellett van. És a vakolat is porladt.
(#) elektroncso válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

Nem tudom, hogy felétek milyen fajtákat lehet kapni, valami hasonló kéne neked.
U.i.: Az üveget rögzítő kis "L" alakú lemez alá is tegyél.
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2018
(#) Fülöp Ferenc 49 válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 26, 2018 / 1

Sok 100-as szeg és sok drót behálózva és mehet rá a malter. 50 év
(#) kameleon2 válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

A vizet mindig el kell vezetni az épülettől. A többi már az okozat.
Vízelvezető járda, kifelé lejtéssel.
(#) madzagos válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 26, 2018 /

A vályog és a beton nem barátok! A beton nedvszívó a vályognak az nem tesz jót. Csak elszigetelve.
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2018
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 26, 2018 / 1

Hogy az alap szélesebb mint a fal az normális. Ha nedvesedik is (ami a képről nem látszik) akkor a víz elvezetése sokat segíthet. A saját házamnál ezt úgy oldottam meg, hogy először is megjavítottam az esőcsatornát, a fal mellett 1m szélesen beton járdát csináltam. A mellett a járda szélénél egy méter mélyen fél méter szélességben ástam egy árkot, amiben dréncső és felette nagy szemű kavics van. Ez elvezet minden vizet a fal mellől.
Következő: »»   2891 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem