Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Püspökladánynak a jelentkezés ajánlott.
Volt olyan kolega aki ott lakik és mégse tudott jönni.
Öntörvényű, antiszociális, agresszív és mentálisan sérült vagyok. Aligha örülnétek nekem. Tehát szinte ünneplésre méltó ha valahová nem megyek el.
Volna orvosság ilyemire természetes megoldás
bárki problémájára... 4:21-től ![]() Sajnos, nekem repülőmodellező találkozóm esik ugyanerre az időpontra... A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2018
Idézet: Hol van? Engem nagyon érdekelne, de biztosan nagyon messze van. „repülőmodellező találkozóm esik ugyanerre az időpontra.” A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2018
Itt az alkalom! Matkópusztán lesz, szívesen látunk. Kecskemét mellett pár km-re.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2018
Köszi az infót, az sajnos nekem a világ másik vége.
Ha valamit hallok nem biztos hogy igaz is. A villany vagy lesz vagy nem attól függően van e érvényes szerződés a hivatal és a szolgáltató közt.
A "megoldási javaslatod" megnéztem.
Én nem hisztis vagyok, hanem másképpen gondolkodok mint sokan. És sokszor érzem úgy, a többség téved, és minden jobb lenne ha elfogadnák az én javaslatom. Régóta foglalkoztat a kérdés, a működő rakétamodellek beleférnek-e a repülőmodellező fogalomba? És hol a határ a rakétahajtás, és a sugárhajtóműves repülők között? Nekem a kettő közel esik egymáshoz, szinte csak a csűrőlapban látok különbséget. Idézet: „villany vagy lesz vagy nem” Víz és WC sem? Tüzet gyújtunk, vagy megint jön majd valaki pattogni a stadion gyepe miatt?
Már régen szerettem volna egy ilyen fazonnal találkozni, Zsákán a helyed, majd kibírunk valahogy.
Én biztosan nem akarom megverni, fordított esetben meg majd vagy elszaladok, vagy megvédetek
![]() No para. Én az alacsony érdeklődés, és a helyszín/szervezés miatt aggódok inkább.
Én is másképpen gondolkodom mint sokan mások, nem tartozom a nagy átlagba. Gyere csak el, jól el fogunk beszélgetni. Egyébként meg nem harapunk.
![]()
Jani! Jó volna lefixálni a helyet,villanyt, tüzhasználatot,nem volna jó ha valaki odajönne oszt szétzavarná a csapatot. Be kellene menni a polgármesteri hivatalba és engedélyeztetni. Akkor nem lesz probléma.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2018
Ha a 6 kg halból a halászlét úgy kapjuk mint 2017-ben a birkát
![]() akkor a tűzzel nem lészen baj. Tóni bácsi viszont nagyon gyúr a főzésre ![]()
Csak ha nem lesz delej akkor feleslegesen viszek bemutatni valót.
Ma vettem vasanyagot amiből asztal lesz. 74x130-as lesz. Kicsit ipari feeling de a célnak megfelel. Így már 4 asztal lesz kint.
Van kijelölt tűzrakó hely csak bátyám szeret népművészeti agyag edénykedni. A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2018
A link vicc volt, ha nem is teljesen passzolt.
![]() Valamikor volt az MHSZ időben olyan kis vitorlázó repülő, amit kisrakéta vitt fel. Szabadonrepülő volt, a csúcsponttól csak vitorlázott véletlenszerűen. Inkább játékszer, érdekesség volt. Ma más a legkisebb modellekhez is van megfelelő 3f villanymotor, komplett kormányszervekkel ellátott repülők. A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2018
Idézet: „Én az alacsony érdeklődés, és a helyszín/szervezés miatt aggódok inkább.” Csak ismételni tudom magam: Bővebben: Link Minden tiszteletem Janié.
Jani! Amit írtam nem viccböl írtam választ várunk rá!!!
Megszoktam már hogy csak kötekedni tudsz. Ha ennyire egoista vagy inkább hallgass. Majd a többiek akik ott voltak véleményeznek.
Az első találkozóra több mint elég asztalt vittem. Feleslegesen. Nincs autóm se utánfutóm hogy olyan könnyen hurcolkodjak. A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2018
Akik jönni szoktak azoktól javaslatot várok mivel tehetném jobbá a dolgokat.
Mamád például eddig minden esetben ott volt, 2017-ben is Ő húzta a tombolát.
Víz, WC, villany. Ami nagyon nagy fegyvertény lenne, összekötni a kettőt. Vagy nézünk nagy kerek szemekkel egymásra a turisták tömkelegével (jó, pontosítsuk a "tömkeleg" fogalmát) ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2018
Múltkor szabad belépés volt a kastélyba de senkitnem érdekelt. 500 a belépő ha jól emlékszek. Víz a főutca túloldalán, a rötyi udvari verzió. Külön nem bérelek ha már van. A villanyra a jegyzőnél érdeklődök.
Jani már szervezett néhány találkozót mindenki megelégedésére.
Tudjuk, hogy nincs könnyű helyzete, a szállítási gondjai vannak, a hatósággal is meg kell küzdeni. Sajnos a távolból nem tudunk segíteni, de lelkesítjük, hogy össze jöjjön ez a találkozó is. Aki pedig nem kíván részt venni az a megjegyzéseit is tartsa meg magának!
Elnézést kérek, senkit sem akartam megsérteni.
Kérném a moderátort törölje a kifogásolható hozzászólásom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |