Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kamerás megfigyelőrendszer
 
Témaindító: zozz12, idő: Okt 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   42 / 70
(#) dB_Thunder válasza pont hozzászólására (») Aug 27, 2018 /
 
UTP, de nem IP az adatátvitel!
Csináltunk már több km-es összeköttetést is..
A poe tényleg határeset..
(#) adamka89 hozzászólása Szept 1, 2018 /
 
Üdv!

Akkor összegezzük kérlek titeket, hogy mik kellenek ahhoz, hogy egy kamerát kiteszek a kapuhoz, és a benti tv-n lássam, hogy ki érkezik meg a kapuba. rögzítés, minden csili vili nélkül, és csak egy UTP-m van lefektetve a földbe
(#) Remci válasza adamka89 hozzászólására (») Szept 1, 2018 /
 
Kell egy analóg kamera, egy 12v/2A-es táp, 2db csavart érpár átalakító Bővebben: Link , 2 db tápcsatlakozó apa anya . Ha a tv-n nincs koax bemenet, akkor egy BNC-RCA átalakító . KB ennyi. Az UTP 1 érpárján beadod a kamera jelet, a másik három érpárján kiadod a tápot. Jó esetben így talán nem lesz nagy a feszültség esés a kameránál. Bár ha bekapcsol az infrája sötétben, akkor lehet hogy kevés lesz.
A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2018
(#) Ninoo hozzászólása Szept 9, 2018 /
 
Sziasztok!
Van egy Kkmoon IP kamerám. Az appot felteszem a telefonra. QR kód olvasó leolvassa a kódot. Majd azt írja a telefonban, hogy érvénytelen azonosító. Ez van akkor is, ha kézzel írom be. Van valami ötlet, mi lehet a gond?
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2018
(#) levaitamas hozzászólása Szept 22, 2018 /
 
Sziasztok!
Kaptam egy Techson TC DVR BD-2016 típusú rögzítőt. Jelszavak nincsenek hozzá (ezért cserélték le). A főpanelen van egy mikrokapcsoló. Ezzel próbáltam alaphelyzetre állítani, de nem sikerül.
Tudja valaki a hard reset módját?
(#) Syn7h37ic válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 22, 2018 / 1
 
Persze. Fogd meg, és széles ívben dobd a kukába. Illetve, ha a Powerbizt-nél regisztrált telepítő vagy, akkor pénzért visszaállítják neked.
(#) kowi hozzászólása Szept 23, 2018 /
 
Sziasztok. Elvesztem a bőség zavarában Kiépítettem 2 kamerának UTP-t Tehát valamilyen POE Tápos ip kamera kellene+rögzítő. Kamerákat 30000Ft/db Ra gondoltam. Tudtok ajánlani akár szettet akár külön külön amiről van tapasztalatotok hogy értékelhető felvételt készít? (Kültér)
(#) Feri válasza kowi hozzászólására (») Szept 23, 2018 / 1
 
Hikvision-t vegyél.
(#) Zsolt 73 válasza kowi hozzászólására (») Szept 23, 2018 /
 
Provision ISR
(#) levaitamas válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Szept 24, 2018 /
 
Jól látom, hogy csak CIF-et tud rögzíteni?! Ez esetben valóban ipari hulladék.
Poweréknél regisztrált szerelő vagyok. Rendesek voltak. mert telefonon segítettek visszaállítani.
(#) Syn7h37ic válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 24, 2018 /
 
Power forgalmazza Techsont, a supportot is ők adják. Ha meg lehetett oldani telefonon, az király! Egyébként én kerülöm ezt a márkát, párszor már szenvedtünk vele, nem jött be. Maradunk a Hikvision-nél. Drágább, de sokkal jobb is.
(#) levaitamas válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Szept 25, 2018 /
 
Nekem még nem volt vele bajom, a Tr.ódás A-Max óta ezeket szerelem. Én azokkal szívtam nagyon sokat. A Hikvision-t nem ismerem, de sok helyen látom telepítve. Viszont érdekes, hogy a Techson mellett ők is forgalmazzák.
(#) Syn7h37ic válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 26, 2018 /
 
Hikvisiont sokan forgalmaznak, több okból is. De leginkább azért, mert a legnagyobb gyártó lett. Ismerek pár rendszert, eddig a hik jött be leginkább. Nem olcsó, de valóban jók.
(#) Kovabe válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Szept 27, 2018 /
 
Van egy fokkal olcsobb verzió is. MAZI, ugyan az mint a Hik csak valamivel gyengébb a képfeldolgozása. Kis rendszernél szinte észrevehetettlen. Amúgy én is Hik párti vagyok.
(#) Inhouse hozzászólása Szept 28, 2018 /
 
Adott 2 kamera rendszer, az egyik egy Techson DVR555 egy másik városban, dvrhost eléréssel. A másik itt helyben egy noname, DVR6004. A Techson-t csak EMS szoftverben tudom életre kelteni, a Másikat meg csak egy újabb CMS-ben. Nem tudom őket egy programban nézni. Van erre valami megoldás?
(#) Remci hozzászólása Okt 4, 2018 /
 
Ma találkoztunk egy érdekes jelenséggel. Egyik műanyag üzemből szóltak,hogy rossz az egyik kamerájuk, zajos,csíkos a kép. Egy analóg Speed Dome kameráról van szó. A kameránál ránéztünk a képre, jó volt. Mivel UTP kábelen megy a rögzítőhöz,így mindkét balun trafót kicseréltük,de a kép nem változott,ugyanolyan zajos maradt. Utána arra gondoltunk,hogy a tápja lehet hibás. Na ez az érdekes: a kamerát lehúzva a tápról,a tápvezetéken Dc 12,3v-ot mértem polaritás helyesen. Gondoltam rá nézek váltófeszültség állásban is, na itt 25-26v Ac-t mértem. A kamerához menő tápvezeték kb 12m 0,75-ös sodrott 2 eres vezeték. Ezután a tápvezetéket leválasztva a tápegységről, ami a kamerától 12m-re van,megmértem magát a tápot, de itt csak Dc feszültséget tudtam mérni. De ha a tápvezetéket vissza kötöttem úgy hogy kamera nem volt rajta, akkor ismét tudtam váltófeszültséget is mérni. Na ez mitől lehet? Mielőtt azt mondaná valaki, hogy rossz a műszer, egy másikkal is ugyan ezt mértem. Arra gondoltam hogy esetleg a sok villanykábelből szed össze valamit, de a kamera vezetékek a tápvezetékeikkel külön csőben mennek. Ja a kamera egy 12v/5A-es kapcsoló üzemű tápegységről van járatva. Tettünk neki egy ugyan ilyen másik tápegységet, de azzal is ez a helyzet.
(#) Syn7h37ic válasza Remci hozzászólására (») Okt 4, 2018 /
 
Milyen messze van a kamerától a táp? Hiába van külön csőben, ha elég hosszan fut a nagy áramú kábelek mellett, az rengeteg dolgot összeszed. Célszerű közelre tenni a tápot, (1-2m) és nem kapcsoló üzeműt használni, ha lehet. Ha nem megoldható, akkor egy zavarszűrő kell a tápra. Bővebben: Link Ezen felül egy földhurok leválasztót is érdemes betenni a videó körbe. Bővebben: Link

Táp zavarszűrésnek esetleg még megépíthető a kép alapján ez az egyszerű zavarszűrő is.
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2018
(#) Remci válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Okt 7, 2018 /
 
Szia!

Úgy 12m a távolság. Több kamera egy helyről kapja a tápfeszültséget, van amelyik messzebb van, de azokkal nincs probléma. Mindegyik kamera vasvázon van igaz, de el vannak szigetelve tőle egy 2cm-es műanyag paknival. Azon keresztül nem tud földhurkot összeszedni. Viszont ezt a zavarszűrőt amit csatoltál,össze rakom és kipróbáljuk hátha használ valamit.Köszi.
(#) Alfa147 hozzászólása Okt 10, 2018 /
 
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem, abba hogy otthon szeretném kívülről bekamerázni a házat.
-3/4 kamera elég lenne
-távolról eléréhessem
-nappali/éjszakai felvétel jó legyen
Szettbe gondolkoztam. Árba azért ne legyen eget verő. Olyan 50e gondoltam. Tudnátok küldeni tippeket, illetve linket??
Köszönöm előre is!
(#) Bakonyjani hozzászólása Okt 23, 2018 /
 
Üdv mindenkinek. Én is tanácsot szeretnék. A ház elejét szeretném látni a konyhánkban,amik között, 15 - méter a távolság,és van vezeték csatornában,a régi fekete fehér, CMO rendszer, kamera rendszerhez.
ez utóbbi 5 - 6 szálsas vezeték. Annyi a tudásom,hogy össze tudom szerelni, ha le van írva,hogy mit hova kell. Mind ehez van egy 17" monitorom, DVI és VGA csatlakozóval. Milyen kamerát vegyek, ami egész nap mutatná a képet a konyhában? Akár vezeték nélküli is. Köszönöm előre is a segítséget.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2018
(#) Tankcsapda hozzászólása Nov 12, 2018 /
 
Sziasztok!

Megkerestek egy Fisotech AHD HVR4-2Mp típusú rögzítő telepítésével, 2 kamera is van hozzá. Ez a rendszer már máshol fel volt szerelve, de elköltöztek és most egy év után kellene felszerelni az új helyre.
Persze a jelszót elfelejtették.........
Ezt a típust én nem szeretem, nem is szerelem, ezért nem is ismerem. Csak ismerősnél kellene felszerelni....

Valaki tudja esetleg hogy lehet visszaállítani gyári alapra a rögzítőt a jelszó nélkül?

Ha nem megy új rögzítő lesz belőle, ez meg kuka.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2018
(#) kalmi.kalmi válasza Tankcsapda hozzászólására (») Nov 13, 2018 / 1
 
Kérdezz rá tőlük, ők forgalmazzák. Fisotech
Én nagyon meg vagyok elégedve a céggel és a termékeikkel is.
(#) mineral hozzászólása Nov 26, 2018 /
 
Sziasztok! kb 3 éve vásárolt DVR-em megkergült. Hiányos lett a menüje az előlapi gombok nem működnek. Firmware hibára gondolok. Szeretném frissíteni de hosszas keresés után sem találtam hozzá firmware-t. Tudna valaki utat mutatni, hogy hol találok hozzá firmware-t? Adatok mellékelve.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Kerestem a céget is ahol vettem. De válaszra sem méltatnak.
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2018

1.jpg

2.jpg
   
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Nov 26, 2018 /
 
PCB-n Hi3515a 1V2 szerepel. De ez sem vitt közelebb a sikeres találathoz.

3.jpg
    
(#) eyess válasza mineral hozzászólására (») Nov 26, 2018 /
 
Hiányos lett a menüje az mit takar ?
(#) mineral válasza eyess hozzászólására (») Nov 26, 2018 /
 
Volt rajta magyar nyelv ami most nincs. Nem lényeges de látványos változás. Mások voltak az ikonok. Ami megint nem egy lényeges dolog. De egyértelművé teszi, hogy valami érte... Már nem emlékszem pontosan, hogy mit történt vele. Már vagy 1.5 éve történt. Azóta nem volt használva. Már akkor sem találtam hozzá firmware-t... Most találtam egy orosz oldalon. Fel is toltam rá. Most stabilabbnak tűnik.
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2018
(#) eyess válasza mineral hozzászólására (») Nov 26, 2018 /
 
Akkor ezek szerint megoldódni látszik a helyzet.
(#) mineral válasza eyess hozzászólására (») Nov 26, 2018 /
 
Igen, köszönöm.
(#) Syn7h37ic válasza mineral hozzászólására (») Nov 26, 2018 / 1
 
Ha online volt, akkor simán csak feltörték, és botnet gépnek használták. Mint több millió hasonló sorstársát.
(#) jethro hozzászólása Jan 8, 2019 /
 
Sziasztok.Van egy videosec AHDR-5108 tipusú rögzítőm ami elindul,szép szines csikokkal vinyó megy,majd egy idő múlva megáll és csend csak a szép szines csikok maradnak örökre.Valami tapasztalat vagy ötlet valakinek?

Köszi
Következő: »»   42 / 70
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem