Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
NA azért éppen annyit nem...
Egy jobb fajta "látványtervet" kellene összedobnom a lakásról az automatizáció főmenüjéhez...
Ikea bútortervező? Zalakerámia térvarázs? CYCAS?
Van jópár egyszerű de szép látványt adó ingyenes program. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2019
Csak a teljesség kedvéért, floorplanner.com. Két n betű a végén.
Nem lenne jobb egy kicsit igényesebb alaprajz? A bútorok változhatnak könnyen, a falak már nem annyira. Szerintem egy letisztultabb rajz célravezetőbb mint egy "fénykép". Utóbbinál a szövegek és/vagy ikonok el tudnak vegyülni a berendezések között.
Én a room arranger nevű programot használtam anno. Fizetős, de van pár (talán 7 vagy 30?) nap trial, az alatt azért meg lehet tervezni ezt-azt...
Én anno a Sims játékkal terveztem pár szobát. És, ha úgy csinálsz képet, még "lakók" is vannak benne. Bútorban, falakban stb elég jó a választék. És itt most nem a játékot akarom reklámozni.
pjg-re gondolsz? Utolsó bejegyzése.
Szerintem ki lett tiltva. Az adatlapja sem jön be.
Nem tölt el örömmel, ha egy általam személyesen ismert, és megbecsült kolléga eltűnik, és a nyoma is be van szántva sóval.
Idézet: „Szerintem ki lett tiltva.” Nem volt azért olyan, hogy rászolgálna... A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2019
Nem.
De előtte, ha jól emlékszem volt neki figyelmeztetése is valami miatt.
Most így nevesítve (bár nem akartam, csak úgy példaként):
- Janó bácsi egyszerűen letette a pákát, külön bejelentés nélkül. - Szamóca felhagyta a fórumozást, de szerencsére él és virul. - Köbzoli is letette. - Még a Sass is leszállt. Szóval nekem nem öröm, ha valaki csak úgy eltűnik...
Teljesen egyet értek. Mindig csorbul egy kicsit a fórum ilyenkor, nem jót jelenthet.
Ez csak az én feltételezésem, hogy mi történt. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2019
Pjg-nek rossz hete-hónapja volt februárban, és többszöri figyelmeztetés ellenére is vulgáris stílusban vegzálta - szurkálta saját fórumtársait, úgyhogy a moderátorok nem tehettek mást, mint felfüggesztették fiókját.
Több törölt hozzászólás, figyelmeztetés, mind nem volt elég. Ezt történt februárban. (A találgatások elkerülése érdekében.)
Egy tegnapi beszélgetés rávilágított arra hogy ebbe a nagy civilizációs információ dömpingbe lassan már mindent tényként fogadnak el. Akkor is ha nem igaz. Akkor mire is való a média? Legyen az nyomtatott, digitális vagy vizuális.
Idézet: „mindent tényként fogadnak el” Ilyet, csak a "buta" vagy agymosott emberek tesznek. Régen is így volt, pedig azért dömpingről szó sem volt. "annak így kellett lennie, mert bemondta a rádió, megírta a Szabad Nép, Népszabadság stb. Csak most több helyről jön, és sokkal több. Mindíg is szükség volt, van lesz egy bizonyos alapműveltségi szintre, hogy el tudd választani az ocsút a magtól.
Direkt nem írtam ki hogy melyik emberi csoportba tartozott.
Teljesen mindegy, milyen csoport; az ostobaság nem terület, szín, nemzet, iskolázottság-függő.
Ismerjük régóta, itt is szóba került. Tudatosan csinálja a hülyét.
Lehet de attól még jókat lehet röhögni a mit nem szabad kategóriába.
Amúgy mi az a nagy pisztoly formájú szikrázó valami? Mire lehet használni azon kivül hogy az elektronikát lezúzza
ESD gun néven találod meg. Az EMC laborok egyik alapvető kelléke. Különböző típusú elektromos kisüléseket lehet vele előállítani, és ezzel tesztelni, hogy az adott elektronika kibírja-e, illetve hogy reagál rá.
Az embernek csak ilyen videói vannak, játssza a hülyét.
A mi Kameleon Light termékünk is ilyen pisztollyal és párhuzamos fémíkokkal lett tesztelve. 1,5kV és 4kV sokkolás mellett üzemi állapotban kellett maradjon az elektronika IP20 dobozolás mellett.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Van jópár egyszerű de szép látványt adó ingyenes program.
De előtte, ha jól emlékszem volt neki figyelmeztetése is valami miatt.