Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ügyes. Teljesen igaza van az embernek. Miért dobja ki ?
Már gondolkodtam én is, hogy felteszem az elfekvő cuccaimat csak nem biztos, hogy dijazná a vatera, hogy igy egyesével felteszek nyolcvan-százezer terméket. Na meg egy évbe telne lefotózni - feltenni. 10 háztartásból legalább 9-be van 500 dolog ami fölösleges és el lehetne adni. Nem is olyan sok ez. Fery
Na most az a vicces, hogy írtam egy ejnye-bejnye hozzászólást és azonnal törölte...
Ennyit erről... (legalább készített volna saját leírást és fényképeket...) Attila86-nak van igaza, én is teszek a fotóimra "vízjelet". Idézet: „Attila86-nak van igaza, én is teszek a fotóimra "vízjelet".” Teljesen egyetértek. Anno, amikor a Keletiben kisiklott a vonat, amin ültem, nyilvánvalóan az elsők között voltam, aki fotózni tudott. (Ráadásul - szakmámból adódóan - kb. tudtam, mi az, amit érdemes lefényképezni.) A későbbi sajtó-fotók között egy sem volt olyan, mint az enyém (mind csak a helyszínelésről, helyreállításról készült kép volt, de magáról a balesetről alig), de mert a képeket eleve "vízjelezve" tettem fel a netre, nem lopkodták... Idézet: „Na most az a vicces, hogy írtam egy ejnye-bejnye hozzászólást és azonnal törölte...” Látod, ez nem "vicces", hanem gusztustalan!
Beszéltem Ricsivel, minden oké, ügy lezárva. Ne is beszéljünk többet róla. Köszi fiúk.
Egyébként GrandF-nek mondhatsz köszönetet, Ő talált rá, én csak továbbvittem a dolgot azon az oldalon, "mégis mit mond az ürge" alapon. Ja meg írtam egy üzit, hogy azért Te is tudj róla!
Semmit, természetesen. Most így a vizsgaidőszak közepén, nincs kedvem semmihez sem. Persze időm sincs. Végülis azért tettem közzé a cikket, hogy minél többen utánépíthessék (sikerrel). Kérlek titeket, hanyagoljuk a témát. Beszélgessünk inkább a nőkről.
Tegnap volt ez dani robot-os ügy hogy mennyire sok felesleges téma nyílt neki köszönhetően. Kezdek félni hogy visszatért mert itt oldalt böngészve rögtön két nagyon hasonló témára bukkantam méghozzá egymás alatt- Rossz tv, TV mi lehet a baja?
Nem értem miért nem lehet kicsit jobban körűl nézni
Ha jobban megnézed, az egyik általad felvetett téma majd' 2 éve, míg a másik bő 1 éve indult...
(ez a robot akárkicsoda meg max. 2 hétig volt itt az oldalon... )Mellesleg szerintem az illetékesek tettek róla hogy többet ne jöjjön vissza az oldalra (habár tudtommal sajnos az IP ban is megkerülhető...) Idézet: „habár tudtommal sajnos az IP ban is megkerülhető...” Akkor megint lebukik, és megint kap IP bann-t... Meglátjuk, ki bírja tovább. Mi garantáltan türelmesek vagyunk! :hehe:
....és a végén a világ összes proxy servere tiltólistás lesz a HE-n....
![]() Idézet: „Mi garantáltan türelmesek vagyunk! :hehe: ”Még szerencse... Ha én modi lennék, szerintem 3 nap alatt 4x kapnék infarktust az ilyenektől..még szerencse hogy nem nekem kell az ilyen hülyékkel foglalkoznom..
Valahol igaza van, csak dolgozott vele, elolvasta a cikket, megrendelte az alkatrészt, összerakta.
Egyébként meg, ha pont kéne egy ilyen, lealkudnám hatra oszt nem vacakolnék az építésével, meg a cikk elolvasásával stb Lehet, hogy ötért is ideadná
Remélem nem valamelyik modink, próbál egy kis keresetkiegészítésre szert tenni, ti meg itt szemétkedtek
na szép...
este hét óra van, mindenki menne fürdeni,aztán bulizni, erre nincs víz egész domaszéken... szép dolog... a legszebb benne pedig az, hogy kb. egy percig megint lett víz, ekkor gondolom mindenki (én is) gyorsan elszaladt fürdeni, és tiszta habosan vette észre, hogy ismét elfogyott erre nem tudok mit mondani...
Sziasztok! Lenne egy kérdésem:
B-s kategóriás jogosítvánnyal vezethetem EZT a gépet? 3.5t alatt van az összsúlya a kocsinak. Köszi!
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Megnyugodtam...
Amennyiben céges a kocsi és teherszállításra van papírozva akkor sajna nem.Vették már el ilyenért a rokonomnak a jogsiját.Visszaszerezni pedig nem egy kellemes és maceramentes dolog.
A kocsi céges, majd megkérdezem, hogy mi áll a papíron! Köszi! Ha van még fejlemény, szóljatok!
Részben igaz amit mondassz de mégsem mert voltak változások nem is olyan régen.Ha a gépjármű sújtól függetlenül tehergépjárműnek van minősítve ami cégeknél alap dolog mivel így el tudják számolni az üzemanyagot akkor az szerepel a forgalmijában is és azt viszont már csak C-kategóriával vezethetik még ha csak egy kis furgon is.
Ez kb olyan marhaság amugy mint hogy a B-kategóriás pár éve kiadott (vizsgázott vezetők) jogosítványaival nem mehetnek kismotorral csak a régiek akikében benne is van a jel hogy vezetheti.
úgy látom, bonyolódnak a dolgok... a legegyszerűbb az lesz, ha kinyomtatom ezt az oldalt, és majd úgy megpróbáljuk kielemezni, hogy mi a helyzet...
Szerintem tehergépkocsinak számít, mert főúton 70km/h a max, autópályán meg 80km/h, és az üzemanyag áfája is visszajön egyszer... bár 3.5t-nál kisebb a súlya a kocsinak... Jó lenne rájönnöm, hogy most a jogsimat kockáztatom-e nap-mint-nap, mikor megyek dolgozni, vagy csak egy kis sima ijedség az egész... :nemtudom:
Bocs, hogy belevau, szerintem menj be a városotok rendőrőrsére, mutasd meg a papírjait (meg a Te papírjaidat) és kérdezd meg. Ha ők nem tudják a választ, akkor senki sem. Azt nem kell megmondanod, hogy eddig is vezetted
mondd meg nekem őszintén: ki szeret a rendőrségre járni?
Senki, de én már jópárszor megfordultam ott. Mindig kedvesen fogadtak.
Ilyen esetben arra hallgatnék, aki meg fog büntetni. XD Persze ha mindkettő, akkor problémásabb...
Sajna szakmámból adódóan nagyon sokat jártam a rendőrségre (biztonságiőr). Van ismerősöm rendőr ezerrel de néha még ők is szidják és kritizálják egymás intézkedéseit. Lehet hogy tényleg jó lenne ezzel a problémával meglátogatni az őrsöt de csak puhatolózási céllal. Mert ugye a teherjármű az akárhonnan nézzük C kategóriába tartozik de manapság nem lehet konkrétan rámondani hogy ez ebbe vagy abba tartozik mert sokmindentől függ.
Köszi mindenkinek a segítséget!!!
Ez a probléma már rendőrt igényel
De ha van hó akkor kisseb a fűtés számla mert ha esik akkor nincs hideg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)

erre nem tudok mit mondani...
:nemtudom: