Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha itt laknál a közelbe adnék neked több db egyformát ingyen, csak az oxidréteget kellene leszedni róluk, meg egy hosszabb tengely kellene hozzá, meg plusz távtartók, hogy össze lehessen építeni belőle egy 4 tárcsásat.
Akkor már jöhet a tölgyparkettából a szekérkerék abroncsa is.
Sziasztok.
Ha egy műszer készenlétben van, arra vár, hogy lenyomjuk a start gombot, akkor ezt az állapotot a standby szó helyett mivel tudnám helyettesíteni? Magyar szót keresek, vagy rövidítést, ami egyértelmű, és maximum 5 karakter. A készenlétre gondoltam, de azt nem tudom lerövidíteni eléggé. Köszi. Idézet: „várj, pillanat” Ez volt a javaslatom
A pihen az szuper! Köszönöm mindenkinek!
"Pihen" helyett pihenek.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2020
Idézet: „Ha egy műszer készenlétben van, arra vár, hogy lenyomjuk a start gombot” Mit szolnál ehhez: Készenlét
Látom már. Valamiért a hozzászólás második fele nem volt meg rögtön.... Bocsánat.
Semmi gond, szerintem....
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2020
Jó sok ötlet érkezett
Meg is ijedtem, mikor a Zzz..-t olvastam, hogy valakit ennyire untatok
Én a mai napig nem jöttem rá hogy osszam három felé a házi kör alakú szög mérőmet szerkesztéssel. A 15 fokból kellene 5-öt csinálni. Azt hiszem a szög mérőt mondta mindenki.
Bolyai is csak 17 évesen jött rá
![]() Ha muszáj lenne, én egyszerűen sinussal számolva/mérve dolgoznék, egy kellően hosszú, egyenes fémvonalzó felhasználásával. Szerintem a pontosságot úgyis a jelölés/reprodukálhatóság fogja korlátozni.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%B6gharmadol%C3%A1s
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2020
Venni akartam nemrég varnish csövet de a szomszéd városban nem volt sem az elektro sem a villanyszerelő boltban. A tekercselő pedig megszűnt. Tényleg át kell szokni az online vásárlásra vagy csak én nem tudom mit hol keressek?
Mihez kell oly nagyon? Trafóba kiváló a szilikoncső.
Olyan városba kell menni (ott kell élni ha helyben akar az ember vásárolni), ahol jobbak a lehetőségek, több a bolt, nagyobb a választék.
És ha olyan helyen él, akkor ott azzal fog szórakozni hogy trafót tekerget meg dobozt épít lemezekből? Nem hinném. Ez majdnem olyan mint úgy általában a bütykölgetés, egy belvárosi lakásban ritkán romlik el a fűnyíró, a láncfűrész, az eszterga és hasonlók, mivel ott ritkán használ az ember olyasmit, így eleve nincs is.
Manapság gyakorlatilag mindent rendelni kell, mert vidéken már nem éri meg, sem raktározni sem árulni mert nincs kereslet, a tulaj nem él meg belőle még úgy sem ha jóval drágábban adja. Ha 250Ft-ért ad egy 40Ft-os IC-t még úgy is a bezárás határán táncol a bolt.
Nekem is kell varnis is meg rézhuzal is, de rendelnem kell, mert a tekercselő műhelyben legutóbb már csúnyán néztek rám, amiért kellett 60 deka huzal, és ezzel elvettem 15 percet a drága munkaidejükből. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Meg is ijedtem, mikor a Zzz..-t olvastam, hogy valakit ennyire untatok