Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Búcsúzunk
Mai napon vettünk végső búcsút Németh Lajos Tanár Úrtól, rengeteg rádiótechnika cikk írójától ,amatőr társunktól.Ő adta a csavarhúzót a kezembe.Isten nyugosztalja.
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2020
Vigasztalódást minden érintettnek.
Valamikor az ő RT-s cikkei alapján csináltam először modellező, hobbi elektronikákat. Isten nyugosztalja.
Xantus János általános iskola Csokonyavisonta.Matematika fizika modellező szakkör.
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2020
MegemlékezésCsaládomban bekövetkezett szomorú esemény miatt nyitom ezt a témakört.Tegnap elvesztettem nagybátyámat akinek jórészt köszönhettem az elektronika iránti érdeklődésemet. Itt a fórumban sokan vannak már 60+-osok . Egyszer csak nem hallunk felőlük, nincs hozzászólásuk, nem tudunk róluk semmit... Mikor ide beregisztráltam TV problémákkal Topi segített... Most azt se tudom él-e még? Tudom nem népszerű dolog az elmúlásról fórumozni, de szerintem kellene egy oldal ahol a már az "Örök Szilícium Mezőkre" távozott fórumtársakról megemlékezhetnénk. Bocs ha ez mégsem fórumtéma!
A felvetés valamiféle szinten rendjén van.
Ugyan nem az én dolgom, sem jogom, sem kompetenciám nincsen a válaszra, és bevallottan szubjektív leszek. Topi amennyire tudom még él, és dolgozik. Ha nem így van, majd szól. Meg szoktunk emlékezni néhányan fórumtársainkról, akár személyesen is. Volt már kérdés, hogy a fórumon belül hogyan kezeljük, ha valaki eltűnik. Hát ez jó kérdés, mert sok oka lehet: - Méltatlan viselkedés miatt ki lett zárva. - Megsértődött, nem találta a fórumot érdemesnek a látogatására. - Feldobta a pacskert. - Éppen nincsen érdemi kérdése/válasza. - Megváltozott az élethelyzete, most éppen más fontosabb dolga van. - Van még, ez csak példa volt. Lehet én nem nyitnék külön topic-ot, hogy nyugodjál békében. De a profilba sem írnám bele, kitiltottuk a fórumól, mert azt mondta az egyik moderátorra, hogy... |
Bejelentkezés
Hirdetés |