Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Terv szerint viszek, TBK telefont, 123 rádiót beüzemelve, 173 rádió vevőt, háti rádiót, dekatronos készüléket, radaros készüléket, s 1db Videoton VDN monitort.
Na jó, jobb ha a mostani helyükön maradnak nem utaznak.
Akkor neked is kell konnektor és asztal...
Nem is kevés...
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2021
Hagyjatok nekem is, hosszabbitót ezért viszek...
Nem sajnáljuk tőled, de ha hozol magadnak biztosan jut.
Sanyinak adok annyi konnektoralj hosszabbítóx elosztót, hogy nem fog kérni senkitől semmit se, csak delejt! A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2021
Kedves fórumtársak!
Kérlek benneteket, jelezzétek felém, hogy ha kiállítani/árusítani szeretnétek, körülbelül mennyi helyre van szükségetek, valamint áramra lesz-e szükségetek. A normál asztalok 200x80cm-esek, a kisebb asztalok 80x80cm-esek, a sörpadok kb50x230cm-esek. Köszönöm!
Szerintem ide, így a többi látogató is értesülhet a kiállítandó/árusítandó holmikról.
Szia Tamás
Biztosan 4db sörpad 50x230cm-es + villany. Gyula
Akkor én jelzem! Egy asztal, és ehy dugaljra lesz szükségem.
Egy rendes asztal, és egy konnektor, vagy lyuk az elosztóban.
Lehetőleg nem körbejárható, hogy a hátam védett legyen, és csak szemből támadjon a tömeg. Lehetőleg jó társaságban, aki tud figyelni addig a cuccokra, ameddig elmegyek pisilni, enni, körbenézni...
A tavalyi hely is megfelelne, hogy ne kelljen messziről behordani a sok, s a nehéz dolgokat.
Mikorra érnél oda ? Hogy tudjam mikor tudom elkezdeni a bepakolást.
Szerintem Neked az ott tökéletes volt.
Lehet most a várható tömegre való tekintettel, be kell lakni középső "üres szigetet" is? Vagy az előteret, ahol meg régebben voltál? Ezeket csak úgy megfontolásra mondom a szervező(k)nek.
A tavalyi jobb volt az biztos, mert közvetlenül a nagy autóval betudtam állni hátra.
A HA4ZZ is jelezte, hogy eddig úgy néz ki, eltud jönni velem.
Szia Gyula!
7:30-kor nyit a művház, akkor már el lehet kezdeni a bepakolást. Ugyanúgy be tudsz állni majd az udvarra a pakoláshoz.
ok, köszi. + 1 felnőtt is jön velem még.
A terem középső részén lesz hosszában felállítva a 2x6db sörpad(3-3 duplán), köztük ülőhelyekkel, fentről odaviszünk áramot.
A többi asztal az előző évekhez hasonlóan U alakban lesz betéve.
Mikorra kell megmondani, illetve megírni biztosan a részvételt? Június utolsó hetében tudnám megmondani. Addig is "kérdőjelenesen" jelentkeznék.
Ha megyek, akkor én egy kisebb dobozni ingyen elvihető cuccot vinnék.
Előtte egy nappal is elég, ha szólsz, szívesen látunk, köszi a jelentkezést és a cuccokat.
Azon gondolkozom még, hogy az előcsarnokban, a biliárd asztal tetején:
- ha az ingyen vihetőket tesszük ki, akkor kifordulna-e aki be akart jönni, - vagy ha a tombola tárgyakat, akkor szintén, - vagy le van lőve a meglepetés, - vagy nincsen is meg már?
Az előcsarnokban a vasútmodellezők építenek egy modul rendszerű terepasztalt. A billiárdasztalon pedig egy gyerekek által is kezelhető vasútmodell kap majd helyet.
Az ingyen elvihető holmi ugyanott lesz, mint tavaly, a tombolát pedig majd húzás előtt pakoljuk ki, valószínűleg ugyanoda, mint tavaly.
Tülekedés prognosztizálva.
Dehát ki vagyunk éhezve...
Csak nincs létszámkorlát a művelődési házban?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |