Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ó, ez nem kérdés.
Minden pléd, fotel, ágy, ... a macskáké. Csak megengedik, hogy néha mi is használjuk. ![]()
Ez nálunk is így van és kiköveteli esténként a bunda kefélést
Porszívó...?
Atyám barátjának két macskája is volt: Jenő és Lujza. (Mond ez itt még valakinek valamit? ![]() Nos, Lujza korábban távozott az Örök Egerészmezőkre, Jenci még maradt. Aztán Jenő gazdája(?) feleségének is jelentkeznie kellett egy komoly, hívó szóra.... ![]() Kettesben maradtak tehát, Papa és a Jenő..... Jencitől azonban nem lehetett porszívózni, mert kikövetelte magának, hogy először ŐT porszívózzák ki. Mégpedig jó alaposan! (Erről Atyámnál talán video dokumentáció is van még...) Tehát a porszívózás mintegy 10 perc után a "Jenő, a k. szülédet!" kiáltás után általában kudarcba fulladt... A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2021
Ilyen nálunk is volt... Csak azt nem értettem, hogyan fért el a macska feje + a galamb azon a nyíláson.
Szerintem nem egyszerre.. szépen manccsal betuszkolta. Láttam én már mire képesek ezek!
![]()
Ez érdekes. Nálunk a macskák (heten vannak mint a gonoszok) ha csak meglátják a porszívót világgá mennek.
![]()
Ezen nevetgéltem én is, micsoda cica ez! A mieink nemhogy a porszívó, a hajszárító hangjára is menekülnek. De a szüleimnél is, még gyrekkorunkban, a porszívó az ősellensége volt a macskáknak.
Amúgy érdekes ez az "ősellenség" téma is, -amikor beteg volt a Barnus kutya, behoztam éjszakára a fürdőszobába (ami egyébként a Lili cica alvóhelye is volt). A Lili lenyomott neki két pofont a miheztartás végett, de reggelre már a Barnusnak lezerített törölközőmaradványon aludtak nagy békességben együtt, a cicaház már nem kellett a Lilinek ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2021
Azt a videót igyekezz megszerezni, szívesen megnézném
![]()
Nálunk többen vannak, és van amelyik átmegy a másik szobába az ágy alá, van amelyik csak azért megy arrébb, mert zavarja, hogy lökdössük a szívófejjel. Az ifjabbak meg előbb elbújtak, majd rájöttek, hogy a "főnök" nem fut el, akkor nekik sem kell...
Nálunk a kutya télen, nagy hidegben jöhet be a folyosóra. De olyankor a macskákat nem engedhetjük oda, mert kitúrják a kutyát a helyéről... A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2021
Bizony képesek vicces dolgokra...
![]()
Gondolom a szembejövő forgalom számára pedig a hetvenes tábla van áthúzva pirossal.
A mi "Vacak" - unk fiatal korában pontosan ugyanezt csinálta - lehet, hogy rokonok?
Idézet: Azt elhiszem! A mi fekete macskánk olykor manccsal eszi a nedves macskakaját: odanyúlkál, kiengedi a körmöcskéit, majd így felkapja a macskakaja darabot, amit sikeresen a szájához is emel (ilyenkor nem hajol közel a tálkához)! „A macskák egyébként sokkal értelmesebbek, mint a kutyák.” ![]()
Nem lehet hogy nem is azért hozza vissza, mert az jó neki?
![]()
És ez a "praclizás" leginkább a konzerdobozból jó, miközben a tányérkáján is ott van.
..Végülis.. ami a tányéron van, az már biztosan az övé, amit hozzálop, az mindenképp extra ![]()
Jé, nevelőapáméknál is van egy "Vacak" nevű macska.
![]() ![]() Amúgy ott van egy szürkés, egy ~75%-ban fekete, két karamell színű cirmos, meg még 1-2 másik (nevüket nem sikerült megjegyeznem). Eredetileg ők is csak két macskával kezdték, a többi csak odaszokott. Vannak, amik nem mennek be a házba, ők a teraszon esznek, és vannak, amik bejárnak a házba, leginkább a hálóajtó alsó sarkánál fellazult szúnyoghálón keresztül, de mikor nyitva az ablak a nagyszobában, ott is szoktak az alul fellazult szúnyoghálón keresztül közlekedni. Különböző simogathatóságúak a macskák, van olyan, amelyiket jobban lehet, például ma reggel megtisztelt engem az egyik karamell színű cirmos azzal, hogy reggelinél az ölembe jött és ott doromboltatta magát pár percig. ![]()
Nem hagyjuk ott a konzervdobozt, csak valamennyit kiteszünk belőle a tálkájába, a többit lefedjük és betesszük a hűtőbe, úgyhogy mindenképpen csak a tálkájából csinálhatja, mikor olyan kedve van.
![]() ![]()
Nekem már maga az oldal helyesírása is fura. Olyan mintha sablonból készült clickbait lenne.
Ha ez így lenne igaz, mindenki ezt csinálná és mindenki milliárdos lenne ...
Ezt a marhaságot más más nevekkel többször megírták.
De mindig nagy sikere van...
![]() Az meg a másik, hogy jelentős portálon volt fent a link és viszonylag elől, ami ugye felveti annak a Legyenek inkább macskák. ![]()
Pont "a jelentős portálon" láttam én is többször. Valóban a macskák érdekesebbek.
![]()
Ha már macskákat szeretnétek, hát tessék.
Macska halmazállapotok. ![]()
Lézermutató használata előadás közben...
![]()
Micsodát?
![]() ![]()
Jobb is ha nem tudod elolvasni, eléggé "agyrohasztó"...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |