Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Köszönet a rendezésért. Nem voltunk sokan, de jó hangulat volt. A paprikás krumpli nagyon finom volt, és időben elkészült.
Pucuka ismét eljött a kerekes székkel Pestről. Azon gondolkodtam, hogy hányan lennénk erre képesek. Ami nagyon hiányzott a kézilány. Így a kézifiúk voltak kénytelenek elő készíteni.
Még van:
Itt a vége:
Tudom, hogy korai még erre kérdezni de ha túl leszek a papír munkán akkor kik jelentkeznének az első sárkeresztúri találkozóra? Sör padot 25 ezer körül láttam amin kb 8 fő tud kényelmesen helyet foglalni. Tehát a berendezések beszerzése is a feladatom lesz.
Szerintem legyen meg a kégli, kifizetve, aláirva, kifestve, beköltözve, stb.
Majd utána térjünk vissza arra, hogy mikor lesz ott HE találkozó, és mi lesz a menü... ![]()
A héten megyek az ügyvédhez. A múltkor hurka-kolbász Laci konyhát ígértem. Azóta se változott az elképzelés. Addig bőven lesz idő mindenkinek rákészülni.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2021
Mindenképpen szeretnék rajta részt venni.
Köszönöm a képeket! Mindenkinek köszönöm, aki részvételével hozzájárult az egri találkozó hangulatához!
Idézet: „Mindenkinek köszönöm, aki részvételével hozzájárult az egri találkozó hangulatához!” Nekem is Zsanett jutott az eszembe. ![]() Idézet: „Nekem is Zsanett jutott az eszembe.” Ott volt? ![]()
Ő volt a pultos hölgy, nagy pillákkal.
![]()
Ne gondoljatok rá! Az egész csapatot megette volna
![]() ![]() ![]()
És senki nem csinált róla fotót nekünk ????
Ejnye a kolléga szerintem csak irigykedett a jó kiszolgálás végett.
![]() Kép nem készült róla szerintem. ![]()
Ne már! A legjobb "hardvert" le se fotóztátok??!
![]() ![]() ![]()
Tán méltóztatott volna személyesen megtapasztalni. Csak jobb 3D -ben, mint 2D ben.
Még nem vagyok nyugdíjas hogy minden talira el tudjak menni , klímás vagyok és még tart a szezon...
Feltalálhatnák már a teleportot, mindegy hol lenne a találkozó, gyorsan odaérnénk.
![]()
Akár naponta és akkor nem is nagyon kéne találkozó, hiszen bárkivel, bármikor találkozhatnánk. Akár egy témát megbeszélni, akár csak egy sörre.
Képzeld el a főnököm hogy örülne ennek ... "ugorj már el ide-és ide és még ide is "....
E mellé már csak a távvezérelhető manipulátor kellene , akkor mondjuk egyszerre 5 helyen is dolgozhatnék , úgy hogy közben ide-oda ugrálok .... ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2021
Kész vagyok tőletek!
![]() ![]() Én meg poénkodtam privátban Gery78-cal, hogy jövőre szervezek rúdtáncos lányokat a csabai talira, mivel két csoport is működik Békéscsabán. Anno egy vasutas napon is szerepeltek, méltán nagy sikerrel. Ezek szerint komolyan el kell gondolkodnom a meghívásukon... ![]()
A sztripperek következő találkozón szerepeltetésével én is csak egyetérteni tudok.
Hát az biztos, hogy Zsanett feltűnő, és eléggé figyelemelterelő tulajdonságokkal rendelkezett.
![]() ![]() Kálmánnal is megállapítottuk már korábban is, de most is, hogy egy telt nőn csak a ruha a felesleg. Hát, Tomikám lassan beigazolódik az a vicc, hogy "Addig röhögtünk a főnök viccén, míg rájöttük, hogy az a mai feladat." Úgyhogy szavadon fogunk, jöhetnek a rúdtáncos lányok. ![]()
Így is olyan gyorsan eltelt az idő.
![]() ![]()
Nem is értem, hogy maradhatott ki a rúdtáncos program.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |