Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Sziasztok,
Állapot frissítés következik ![]() Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: antikzsolt elektroncso Gery78 Gafly granpa HeZ majkimester mnyugger Mrscottt21 rectamas + 6fő varttina SzervízMacska + 1 fő szs és neje zszalai Jelenleg 22 fő a létszám! ![]() ![]() Tettem közzé hírt is itt az oldalon még vasárnap, de azóta sem lett jóváhagyva. ![]() Üdv, Laci
Én ennyire nem reklámoznám, meg rendes cikket irni sem igazán lehet róla.
De nem én szervezem...
Múltkor (pár oldallal visszább lapozva) pont erről volt szó itt a topikban, hogy miért is nem reklámozzuk?
![]() De ha nem kell, akkor nem kell. Ilyen egyszerű. Még nem fogadták el... így tudom törölni is. ![]()
De ha már ti megijedtek én már jogosan piszkítom össze magamat
![]()
Nem, semmiféle ijedtségre nincsen szükség, sem most, sem máskor!
Az eszközeink mindig és mindenkor tudni fogják a dolgukat, emiatt nem kell aggódni! (Mint lentebb írtam, legfontosabb feladatunk a biztonságos megállítás és lehűtés.) Az pedig működni fog! Többek között, ezért tartanak engem is....
Lehet reklámozni, FB-re feltenni, ha nem tudunk róla, akkor akár pénzt is szedni a jelentkezőktől.
Ha a fele eljön aki elküldte az adatait, már jók vagyunk. Nem én szervezem, és vállalok felelősséget a meghivottakért. Igazán, az eddig regisztráltakként felsoroltak majdnem felét személyesen ismerem (de legalább láttam a búráját). Tenorista szerintem nincsen köztük.
Idézet: „Tenorista szerintem nincsen köztük.” Mi bajod az énekesekkel? ![]()
Ha szólsz, hogy készítettél egy hírt, akkor hamarabb észrevesszük ám!
![]() Kicsit kipofozgattam és kitettem, bár a cikk, mint ilyen, feltűnőbb.
Szia!
Köszi, legközelebb szólok! ![]() Üdv, Laci
Ez nagy!
![]() ![]()
Itt is lehetne egy jó kis hobbis találkát csinálni
![]() https://gamma-travel.com/hu# Még utoljára... ![]()
A "harkály" DUGA árnyékában
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
Hétfőn ha túlélem a találkozót a főnőkkel(ma nem mentem be dolgozni igazoltan) megkérdezem tőle mi lenne ha kihirdetném a közfogisok közt.
(vagy egész falúban)
Ha hoznak kannás bort, jöhetnek akár busszal is.
Csak HE póló legyen rajtuk, már a reklám miatt is.
Annyit emlegeted a HE pólót, még a végén azt hiszi valaki, hogy a Paksnézés kötelező viselete lesz
Sziasztok,
Állapot frissítés következik Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: antikzsolt elektroncso Gery78 Gafly granpa HeZ Kera_Will + 5 fő majkimester mnyugger Mrscottt21 rectamas + 6fő varttina SzervízMacska + 1 fő szs és neje zszalai Jelenleg 28 a létszám... tehát már csak 12 hely maradt! ![]() ![]() Lassan teljes a csapat! ![]() Üdv, Laci
Ha már HE póló.... de jó lenne nekem is egy!
![]() ![]() ![]()
Sajnos nincs a HEstore-ban.
![]()
A manóba
![]() Valakinek elfekvőben egy? ![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
Idézet: „Valakinek elfekvőben egy?” Ha már ott tartok, akkor az enyémet megkaphatod. ![]()
Köszönöm!
![]() De akkor azt be kell kereteztetnem ![]() ![]()
Illetve: S -es méretben van.
Az előbb nem adta ki valamiért a kereső. Mondjuk egy seprőnyélre rákötni zászlónak, ha netán kicsi valakinek.
Ha ekkora a kereslet, akkor megbeszélem a grafikusunkkal.
De akkor mindenki macskás pólót fog hordani: - HE - Paks 2021 felirattal. ![]() Pocakján lehet szimbólikus atom... A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
Mint a nevem is mutatja "M"-es vagyok....
"M" mint Laci ![]()
He?.....
![]() ![]() ![]()
Audiophil szekció is volt...
Olvastam a hírekben is a felhívást. Az helyes, hogy 3/4 11-ig érjünk oda. De azt még mindig nem tudom, hova. Azaz, hogy hol gyülekezzünk. Láttam már ugyan a 6-osnál az Északi bejárót, de ott menjek be, vagy máshol? És meddig?
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |