Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Set-top-box
Témaindító: boros.karoly0923, idő: Aug 22, 2014
Témakörök:
HD2650 elindul de gombok nem jókHello,Fogtam egy ilyen Alcor 2650-t, ami 2020 körül terjedt. Meg se mozdult. Újra flasheltem, így elindul, de a gombok nem működnek, sem a készüléken, sem a távról. Ilyenkor mit lehet vele csinálni...? (Nem dobnám ki, komolyabb baja nincs.) Köszi ![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 19:29
Sokat nem lehet "csinálni".
https://elektrotanya.com/content/set-top-box-hd-2600-javitasa Valahol van egy tunersérült lapom... +1 Link A hozzászólás módosítva: Vas, 8:44
Ezt láttam, de itt semmi infó erről. A táv jó, a lap jó, szóval a kommunikációban lehet a gond.
Az lenne még a kérdés, hogy lehet semmi baja ennek, csak a beállítóoldalon nem jutok túl?
Tehát elindul, régióválasztó+egyebek képernyő, ott gondolom távval lehetne vezérelni, de nem tudom biztosra. Hogyan jutok ott túl...?
A távval az lehet baj, hogy ezeknek az érintkezője, ami valami gumiszerű anyag elkoszolódik. Szét kell szedni és lemosni az érintkezőfelületeket finoman foltbenzinbe mártott fülpiszkálóval. Nekem volt egy táv, ami a lemosás után egyből jó lett. Lehet, hogy a készüléken belül is ilyen érintkezők vannak, azt is le kell mosni.
A táv jó, látom kamerával, ahogy villog, ha nyomogatom.
Akérdés az, hogy a box lekezeli-e a távot az első használatkor feljövő beállítás képernyőn? Bár gondolom le kéne. De ez egyedül a ki-be gombot kezeli ![]() A lemosással a grafitos cuccoknál van baj, ott le lehet mosni az érintkezőréteget is ![]() Persze ha összetrutyizták, akkor muszáj. A hozzászólás módosítva: Hé, 8:14
|
Bejelentkezés
Hirdetés |