Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Az a bizonyos alkatrész. Méretei 32x22mm anyaga teflon.
A kép csalóka, olyan fekete hogy nem fókuszálta ki a kamera, a felülete szép sík, szinte már fényes. 1db elegendő vagy gyártsak egy párat?
Heves vármegyében, Egerben. Nálatok legalább van vár.
Te szerintem pont fordítva értelmezted a leírás alapján az arányokat (ami gyök kettő!), mint kellett volna. Nem a pontos méret a lényeg, hanem az arány és a forma.
Ez a "működő prototipus", lapátnyélből lefűrészelve. Na ez pont másképpen kerek, mint hosszú. Nagyon készülünk már Egerbe. A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2022
Már én is meg akartam kérdezni a címet, nagy valószínűséggel én is megyek, kb. 8:10-re érkeznék.
Fő átmenő úton, a benzinkúttal szemben a lámpánál le.
Egy kocsma van az utcában, el sem lehet téveszteni. Marha meleg várható, autóval érkezőknek árnyékos parkolás valószínűtlen... Bogrács mellett Granpa főszakács izzadni fog.
A vonattól gyalog kb. 20 perc
Vigyek valamit? szikorapéter: még kellene a 2db. P3 processzor? Idézet: „Vigyek valamit?” He engem kérdezel, akkor szerintem: - Kedvenc késedet krumpli pucoláshoz. Állhatsz is neki érkezés után. - Pultos lánynak/főnök asszonynak csokit (de folyékonyan nem illik a kezébe nyomni ). - Amit meg szeretnél mutatni. - Ingyen vihető cuccok. Van még nálam is "bizományban" rámbízott cucc (sokak szerint nekem már annyi cuccom van, hogy biztos nem nyúlom le amit továbbosztásra ideadtak. Dehogynem. ). Azért még a maradék készletből viszek kondikat, izzókat, stb...
Csokilikőrt ajándékba, ami már eleve folyik.
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2022
Viszek egy kis birspálinkát, majd beleöntöm a csokit
Tervezek vinni a "lányoknak" egy doboz Raffaellót, szóval szerintem nem feltétlenül kell mindenkinek vinni. Bár lehet nem veszik sértésnek.
Mivel én leszek a sofőr Pestről, így a birs pálinka sajnos felejtős, pedig szivesen belenyalnék...
Szivesen fogadom jöhet.
Hazafelé Egerből Hajdú Ráfis Jánost kinek van kedve (mármint rajtam kívül ) megnézni?
A krumpli és a hagyma már megérkezett a heyszínre.
A pálinka vagy processzor vagy mindkettő?
Összeszedtem egy kis ingyen elvihetőt is...
@rectamas: Az ingyen vihető pálinkát "Gafly" felírattal, külön cimkézett üvegbe kell tenni, és a többiek elől szigorúan elrejtendő!
@varttina: Hány kiló, és szép zsenge mindkettő?
10 kiló új krumpli és 4 kiló hagyma. Szépnek látom.
Én mennék, csak hazafelé az Eger-Hatvan vasútvonal valamelyik állomására valahogy el kellene jussak.
Egerből 14:07, 16:07, 18:07-kor indul vonat abba az irányba.
Mi ez a seprűnyél darab? Esztergáljak metamidból egy ilyet? Méretek?
Én vezetek így nem iszok max kólát.
Nekem a procik inkább a többieknek meghagyom a magasabb alkohol tartalmú dolgokat.
Hatvanban például simán le tudunk tenni traktornézés után, és nem is igazán kerülő.
Csak Granpa ne cseszekedjen a kelleténél pár órával többet a kajával. Délben az asztalon legyen a takarmány, és ennyi. 16:07 vonat nekem tökéletes, akkor még mi is hazaérünk pizsamaosztásra.
Az a lényege, hogy a henger palástja, és az átmérője között gyök kettő legyen a viszony. Csak úgy, hogy vastagabb, mint hosszabb.
De Peti már esztergálja újra, és egyeztetés után nem hosszú vékonyat, hanem rövid vastagot.
Esetleg az egri találkozóra utazóknak van véletlenül egy lehetőleg élelmiszeripari vékony saválló anyagú csődarabja 20-25mm belső átmérővel? 250mm (minimum 230mm) hosszú kellene...
Szuper, ha kell, akkor segítek a takarmányozásba.
Nem a megevéssel szokott a gond lenni, hanem a főszakács szokott 3...4 órát csúszni a főzési idővel.
Kajával kapcsolatban a főszakács állítólag leesett a fáról, és eltörte kezét és lábát.
Ha még száját is beragasztjuk (duck tape), akkor teljesen tud a kajára koncentrálni.
Gázzal vagy tüzelővel készíti majd a főszakács az ebédet? Szegény még fázni sem fog.
Rémlik, hogy egyszer jött a Bókay-ba egy szakács - inni…
Az nem Granpa volt, valamint azóta nincsen a Bókay kertben HE találkozó, a következő helyen már helyben főzés sem volt.
Egerben (most) még van főzős HE találkozó, előzetes várakozások szerint hasonló színvonal várható. Újburgonya és hagyma már ott van , hiányzó aprólékot holnap beszerzem. A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |