Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek
 
Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   928 / 962
(#) Kovidivi válasza Massawa hozzászólására (») Júl 22, 2022 /
 
2 egész és 1/8 coll.
(#) granpa válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 22, 2022 /
 
Hagyjuk, van baj az értelmezéssel és számolással is.
(#) furko válasza Massawa hozzászólására (») Júl 22, 2022 /
 
Idézet:
„Most már csak a szerencsétlen kömüvesnek tudnia kell mennyi is az a 21/8“.”


Szerencsétlen kőműves a szalagot visszahajtja, megméri, aztán hozzáadja.
(#) antikzsolt hozzászólása Júl 23, 2022 / 7
 
Kedves anya és apa!
Jól vagyok, remélem, ti is.
Mondjátok el Zsolt bátyámnak, meg Elemér bátyámnak, hogy a Magyar Határőrség mérföldekkel jobb, mint az öreg Márton bácsinak dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, rántott hús, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak.
Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk "erőltetett menetre", ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az "erőltetett menetek" kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a tanyánktól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
A következőtől biztosan halálra röhögi magát Zsolt és Elemér bátyám:
Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Fodor fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Pál Csabit, aki Eger-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
Bárhogy is, mondjátok el Zsoltnak és Elemérnek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
Szerető lányotok, Klára.
(#) erbe válasza antikzsolt hozzászólására (») Júl 23, 2022 /
 
48 évvel ezelőtt a sorkatonaság nagyon hasonló volt. Annyi különbséggel, hogy annyi buta embert még soha nem láttam, mint ott. Sajnos, én 21 évesen vonultam be, nekem a 2 év kínszenvedés volt.
(#) antikzsolt válasza erbe hozzászólására (») Júl 23, 2022 /
 
Nyugi én mis átélem minden nap ezt hogy sok a buta ember. Targoncásként dolgozom és cipelem a két méter magasra rakott raklapot. Tenném a helyére és 6 méterről kiabálnak nekem álljak meg mert beléptek elém miközben alig veri a másfél méter magasságot. Még az embernek állt feljebb hogy rá mertem üvölteni mint a sakál. Hozzáteszem a targonca csak 4 tonna és 0.5-0.8t körül szokott lenni a rekeszes árú. Hiába a körültekintés az irányítás stb az idióták nem a fán teremnek.
A két raklap közt már csak annyi hely volt hogy épphogy befért az ember. Nem is tudom mit gondolt egy mozgó megrakott gúláról mi fog történni. Őt zsákban viszik el engem meg bilincsben. Na köszi.
(#) Ódenka válasza antikzsolt hozzászólására (») Júl 23, 2022 / 1
 
No, én magam írom többnyire ITT is kizárólag a tények függvényében, hogy én hogyan látom, ide nem teszem ide, mert rengeteg Kollégánál becsípődés van, mindenben politikát vészjeleznek. Nyugi emberek, még mindig lett valahogy. Ahogy az egyik nagy színészünk mondta egy humoros jelenetben: "A Jóisten eddig is segített, ezután is fog."
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2022
(#) szs válasza antikzsolt hozzászólására (») Júl 23, 2022 /
 
Ühüm...
Én meg teherautósofőrként dolgozom. Nem hiszem, hogy a saját mulyaságomért azt kéne felelősségrevonnom, aki (segítségként) rámkiáltott, hogy oda ne...
Néha nem árt, ha az ember képzi magát (mint én, folyamatosan, 34 éve)
Mert ha elütöm az idiótát -én még nagyobb idióta vagyok. Mert nekem papírom volt róla, hogy tudom kezelni az idiótákat IS.

(valaha azt hittem, hogy itt felnőtt emberek osztják meg gondolataik. Nem, itt mindenki győzni akar, vita az igazánból nincs. Nem nézeteket ütköztetünk, simán lehülyézünk)
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2022
(#) antikzsolt válasza szs hozzászólására (») Júl 23, 2022 /
 
Félreértettél. Nem a segítőre kiabáltam rá hanem aki belépet a raklap mögé. Azt küldtem el melegebb éghajlatokra.

Jah kérlek szépen a teherautó sofőr kilát maga elé, de tudod mit lát egy targoncás amikor felveszi a rekeszeket? Megmondom a rekeszeken kívül semmit pedig csak 5-10cm emeljük el a talajtól nem többre. Ezért tolatva megyünk mikor cipelünk de néha előre is megyünk mikor le kell rakni. Van hogy vakon egyedül de akkor is 10 ből 9 alkalommal 1-2cm hibahatáron belül oldal irányban és a két raklap közé még papírt sem tudsz berakni. De tessék ott egy kis rajzocska és erre képezd át magad valahogy. Mert nekem nincs se röntgen szemem se kiguvadó mint a csigának.
Amúgy meg folyamat képzem magamat. Sima talajról még a vaslapot is felszedem a targival.

Amúgy az offodra is válaszoljak te a körtét és diót akarod összehasonlítani nem sikerült. A targoncás és a teherautós az két külön foglalkozási kör.
Gondolhatod hogy mit lát egy targoncás vezető ilyen helyzetben.
(#) szs válasza antikzsolt hozzászólására (») Júl 23, 2022 /
 
Egyébként: ez a Klára dolog furmányos csavar, de valójában nagyon sokunknak elég jó, kényelmes dolog volt katonának lenni.
Én abban az időben voltam, amikor a végén már fizetést kaptunk (ellenben le is szereltek 3 hónappal előbb), még ma is arra gondolok: ott kellett volna inkább sofőrködnöm, ugyanúgy mászkáltunk, fizetést is kaptam volna, ma meg már nyugdíjasként dolgozhatnék - bárhol. Nem a megélhetésért, hanem a pluszért.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2022
(#) szs válasza antikzsolt hozzászólására (») Júl 23, 2022 /
 
Izé... az én autómat is sokszor targoncások rakják meg. Igaz, hogy volt már pálda rá, hogy nem figyeltek, de az általános az: ők zavarnak el, ha előttük vagyok. Mert látnak. Mert az a dolguk.
(#) szs válasza furko hozzászólására (») Júl 24, 2022 /
 
Az én értelmezésemben a kőműves nem szerencsétlen. Sőt, jobban tudja használni a "colostok"-nak nevezett eszközt, mint a nagyképű fórumozók. Ismerek néhány kőművest, és olvasok nagyarcú fórumozót.
(#) antikzsolt válasza szs hozzászólására (») Júl 24, 2022 /
 
Próbáld ki milyen targoncásként dolgozni addig nem is tudod miket beszélsz. Egy sima mezei szállító vagy. 20-30 emberre kell figyelned folyamat 12 órában 45 perc pihenővel. Ha meg normálisan mennek a dolgok 5-6 percenként még két hősokkot is át kell élned. 35-40 fokról be az 5 fokos hűtőbe és vissza a páráról már ne is beszéljek. heti 7 napon át havi 28-30 nap.
De én addig is lezárom ezt a vitát amíg egy napot nem dolgoztál targoncásként és meglátod milyen az amikor hiába vagy 174cm magas a raklap teteje még 30cm feljebb van.
(#) szs válasza antikzsolt hozzászólására (») Júl 24, 2022 / 1
 
De ismerős nekem ez a gőg, mikor azt hiszik emberek, hogy az ő munkakörük nemvsak a világ közepe, de méltatlanul elhanyagolják a kívülállók
A teherautósofőrök többsége is pont így érzi, mint te

Én inkább végzem a feladatom, és a targoncáskollégák is...
Talán azért, mert nem kényszerből csinálom, hanem ezt választottam, gyerekkoromtól fogva ezt akartam
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2022
(#) antikzsolt válasza szs hozzászólására (») Júl 24, 2022 /
 
A gőg belőled sugárzik de rendesen. Úgy pocskondiázol egy szakmát hogy egy percet sem dolgoztál benne. Te mondtad hogy látni kellett volna azt amit fizikai képtelenség látni. Ezért is mondtam gyere dolgoz le egy hetet azt meglátod mit élünk át NAPONTA. Az esetek 98% nem mi hibázunk. A rutin, előrelátás, megérzés, együttműködés és ügyességünk miatt nem lesz baleset. 1% a szerencse amire nem adunk. De majd hétfő este hozok neked egy fotót mit láttam mikor majdnem ráraktam a raklapot a besétáló emberre. Szerencsére hétvégére kaptunk 2 nap kimenőt 24 nap után
(#) szs válasza antikzsolt hozzászólására (») Júl 24, 2022 /
 
Én egy szóval sem pocskondiáztam, sőt, elismertem a targoncásokat, akik szerintem jól végzik általában a munkájukat. Legtöbbjüknél ezt tapasztalom, és szót sem ejtettem az alkalmatlan mulyákról.
Hát kár velem veszekedned.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2022
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Júl 24, 2022 /
 
Akkor hogy valami vicces is legyen:

Son: Dad, how do I pick up girls?
Dad: You can borrow my forklift.

Fiú: Apa, hogyan szedjem fel a lányokat?
Apa: Kölcsönkérheted a targoncámat.

Még több angolul.
Még több magyarul.

Aki bírja a nyelvet, annak eredetiben érdemes olvasni, mert ez például gyakorlatilag magyarra lefordíthatatlan, ugyanakkor nagyon jó :
Hey, Autocorrect!
Quit correcting what isn’t supposed to be corrected, you mother forklift!
(#) Ódenka hozzászólása Júl 24, 2022 / 2
 
No, eldöntöm én, egyik szakma se ér föl azzal, amit én tudok: Télvíz idején, féllábbal a térdig érő vízben meszet oltani. Na? Sose próbáltam, de biztos nehezebb bárminél. Hacsak...Már írtam valahol, a legtöbb katonaélményről azok a barátaim, ismerősök számoltak be, akik meglepően rövid ideig voltak valamilyen okból katonák. Pár nap, hét...
Az egyik a következőt vezette fel:
A flottillánál voltam, 8 személyes vascsónakkal kellett egyedül eveznem.
Folyásnak felfelé a Dunán!
Gázálarcban!
... és közben énekelni kellett!
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2022
(#) Ódenka válasza Gafly hozzászólására (») Júl 24, 2022 /
 
Nekem csak ez jut eszembe: Waterloo bridge = víziló kártyázik
(#) Ódenka hozzászólása Júl 24, 2022 /
 
Még két gondolat a viccelődésről, vagy veszekedéssekkel kapcsolatban egy fogalom: Lépcsőházi szellemesség. Amikor egy nagyon jó tromf jut az eszünkbe, de későn, amikor már elmentünk a helyszínről.
A másik a saját: A villámtréfával nem árt vigyázni. Ha nem érti meg rögtön az ember...Én is egyszer másnap értettem meg egyet. Még egy hét múlva is haragudtam a mesélőre.
(#) gyerek67 válasza Ódenka hozzászólására (») Júl 24, 2022 /
 
Angol aszfaltozó munkások: bitumen...
(#) Gafly válasza gyerek67 hozzászólására (») Júl 24, 2022 /
 
Legtöbb szakmáról vannak specifikus viccek, most éppen a targoncások kerültek terítékre.
Ígérem ez az utolsó mára:

How does a woman know she's sleeping with a forklift driver?
He beeps twice before coming through the flaps.

Honnan tudja egy nő, hogy targonca kezelővel alszik?
Behatolás előtt dudál kettőt.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Júl 24, 2022 / 1
 
Akkor most jönnek a kamionosok:

Megy Stirlitz éjjel az utcán. Egyszer csak meglát a távolban két fénylő pontot.
- Egy kamion - gondolta Stirlitz.
- Kamion az anyád - gondolta a bagoly.

Még több.
(#) SALáta válasza Ódenka hozzászólására (») Júl 27, 2022 / 1
 
Mas a Cam , meg Mas a kezi programiras.

Fiatal cncs a hálószobába M9 el kezd.
A G83 ciklus elé bőven beírja.
Majd G80 után
G0 z300
És M18
Illetve M99.
A babaproject tervezésnél a kód lényegi részei változnak.
M9 et elfelejtette az ifjú.
G83 után M18 és külön sorban M0
Majd G1 z300
és persze M99.
Kicsit öregebben ez már csak annyiban változik hogy
Az M99 cserélődik M30 ra.
Még öregebben már alapból M99 el kezdünk, de
P szám is van ott. A P szám pedig az M30 mondat száma.
(#) Ódenka válasza SALáta hozzászólására (») Júl 28, 2022 /
 
Haragszom...
(#) nagym6 hozzászólása Júl 30, 2022 /
 
Most olvasom, kutya masszázsszalon nyílt.
(#) kaqkk válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 30, 2022 /
 
És ez már nem az első.....
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2022
(#) elektrorudi válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 30, 2022 /
 
Ilyen kutya melegben mi más nyílhatna?
(#) Gafly válasza elektrorudi hozzászólására (») Júl 30, 2022 / 1
 
Kifőzde.
Holnap reggel jönnek a HE éhenkórászok ingyen ebédre.

szakacs.PNG
    
(#) nedudgi hozzászólása Aug 11, 2022 / 2
 
Ha valaki nem tudná, miért kell a sört az alsó polcon tartani? Hát ezért.
Következő: »»   928 / 962
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem