Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csere-bere
A témában az eladás - vétel szigorúan tiltott! Erre kizárólag az Apróhirdetési rovat használható.
Szia! Találtam két trafót és három bordát. Nézd meg melyik felelne meg neked és megbeszéljük.
További képek.
További képek.
Szia! A három fotóról ugyan nehezen tudom megállapítani, melyik két trafóról van szó, de ez nem is annyira lényeges. Az adattáblán 2×26volt 2amper szerepel, és ez az érték is megfelel. Ha a másik trafó is hasonló adatokkal rendelkezik, akkor azt választanám, amelyik "laposabb", tehát amelyiknek a legkisebb mérete a kisebb. Arró a trafóról küldj fotót meg a bordákról. Ha nem jó itt, privátban megadhatom az email címemet is.
Így már jobban értem. A bordák közül a szarvasaggancs alakú biztosan nem jó. Hová kellene mennem, hogy találkozzunk? Mert akkor kiválasztanám a kedvezőbb trafót és bordát.
Én Bácsalmáson lakom.
Ajjaj. Nem jársz te, vagy valakid időnként Budapesten? Csomagküldéssel ez nem gazdaságos. Nem sürgős.
Sziasztok!
Érdekelne engem használt HiFi erősítő, valami pofásabb darab. Lehet hibás a végfok is akár. Cserébe fel tudok ajánlani komplett számítógépet, vékony kliens gépet, vagy HDD-ket, PC alkatrészeket. Ha van akit érdekel írjon nyugodtan akár privátba is. Köszönöm.
Sziasztok. Tudom nem igazán fórum téma de hátha akad köztünk egy traktoros legalább.
Keresnék működő vagy felújítandó hidraulika szelepet ami 1 munkahengert 2 irányban kezel. Papámnak van egy épített rönkhasítója de az övében tönkrement és most próbálnék nem a világ minden kincséért szerezni egyet amit fel tudok szerelni. Amit tudok: Rendszer nyomás 215 bar, DN10-es csövekkel van kötve, a menetek mérete nem reneváns, adapterezni tudom. Cserébe keress meg sok minden van kérdezz bátran. Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok. Keresnék kizárólag cserére keverőpultot.
Amit fel tudok ajánlani cserébe egy 6 csatornás keverő erősítő T mix PM 600, "műszaki" hibája annyi a potik (többnyire a bemenetek hang potija és a master) recsegős, de jól működő végfok 150W RMS teljesítménnyel. Leginkább ami érdekelne cserébe az egy keverőpult ami 4-6 csatornás legalább van master és monitor outja, és persze mikrofon csatornáján gain.
Az "Ez milyen alkatrész" rovatban feltett URH izékért elfogadnék 4-5 lyukú, Euró foglalatot.
Nem tudom áttenni a képeket. A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2022
Ezek 1Mhz-es hangoló panelok. Már semmire nem jók.
(3) 4-5 lyukú, az ún. Európa fejű (3-4-5 lábú) csövekhez való. Minden más osztástól eltérő az elosztása. Pl. ez kerámia, de jó a bakelit is.
Cserélnék valami egyszerű AM-FM modulációmérőt, akármire (ha van olyanom) EMG1652 szerű valamit keresek.
55 méter 3x1,5mbcu vezetéket cserélnék 60méter 4-es vezetékre.
Merev vagy sodrott az mindegy.
Nem eladás, csere.
Szalagosmagnó fejek, ahogy a fotókon láthatók. Hibátlanok. A következő mondat sajnos nem vicc. Minden darabért cserébe 2 kg kristálycukrot kérek.
Kb. 7000 éve alakultak ki a kőkorszak után,a rézkorszak kezdetén az első mesterségek, kovács, bányász , kohász, rézműves. A megtermelt felesleges árut elcserélték többnyire élelemre,ruhára, tenyészállatokra. A fenti csereüzlet mindenképp érdekes...történelmileg is újdonság.
Szerintem 7.000 éve még nem ismerték a kristálycukrot... A magnófejeket illetően nem vagyok biztos...
A kg pedig ezer százalék,hogy ismeretlen volt számukra.Elképzelni is nehéz,hogyan tudtak meglenni nélküle..
Nem eladás! Csere! Követve Karcsi59-et.
Ezt a nagy teljesítményű antennát elcserélném 2,0 kg idei pucolt dióra..Az antenna tökéletesen működik, nemrég lett leszerelve .MindigTV szabadon fogható digitális adások vételére. P - 47 N TRIPLEX UHF YAGI televízió antenna, az UHF IV-V sávban működő szélessávú, 47 elemes TRIPLEX antenna Az adóállomástól távol, a lefedettségi terület határán vagy kívül, illetve nagyon rossz vételi helyeken ajánlott a telepítése. Könnyen szerelhető, anyaga alumínium, acél részek galvanizáltak Megfelel a földi digitális adások (MindigTV csatornák) vételi ajánlásainak. F csatlakozós kimenet. (Ez a speciális háromágú konstrukció biztosít további nyereséget a hagyományos max. 2 m hosszú nagy teljesítményű UHF antennákhoz képest, melyek hosszát tovább kellene növelni ugyanilyen nyereség eléréséhez.) Az antenna a teljes UHF sáv vételét biztosítja 21 - 69 csatornák Nyeresége :11-17 dB erősítés Műszaki paraméterek: impedancia:75 Ohm Elemek száma:47 csatornák: UHF 21-69 nyereség: 11-17 db (i) Előre / hátra viszony:> 28 dB Horizontális nyílásszög 35° csatlakozás: F-csatlakozó antenna hossza: 1285 mm Új ára jelenleg 16-19.000 Ft között, kültéri tartó árbóc nélkül. Ha nem feltétlenül szükséges,nem postáznám A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2022
Sziasztok!
Szeretném cserélni Gamma mechanikus szűrőmet. 450 A típusból van kettő, egyiket szeretném 450 F típusra cserélni. A szűrő tökéletesen működik. A képen lezárások és illesztés nélkül lett felrakva a műszerre. Ha valaki rendelkezik ilyennel és szeretne cserélni szívesen megtenném. Üdv: Gábor
Szabványos magyar (akár USB, akár PS2) billentyűzetet szeretnék kapni cserébe az alább látható dolgok valamelyikéért. Személyes találkozás esetén (Bp. 17.) más is szóba jöhet...
Szia!
Engem a szódásszifon erősen érdekelne, viszek neked 2 billentyűzetet érte!
Sziasztok!
Az alábbi dolgokat cserélném microSD kártyákra: - "0 km-es" NDK Fi-relé, 200-380V, 0.3A; - Szovjet hősugárzó, 220V, 1250W, 22 rubel; - Elin CZP 7050 citromfacsaró, használt, kipróbáltam: működik; - Orion OTB-04 4 szeletes kenyérpirító, csak kipróbálva volt, kiolvasztás, melegen tartás és megszakítás funkciókkal; - vegyes cuccok a képeken; További képek a következő hozzászólásban. Amire szükségem lenne: 1 db 32GB-os, 1 db 128GB-os, 1 db 64GB-os vagy 128GB-os kártya. A személyes átvételt preferálom Budapesten. Kérlek privátban jellezzétek, hogy mit (miket) cserélnétek mire (mikre). Köszönöm!
További képek.
Sziasztok!
Elcserélném ezt a használt Philips PPF685 Magic 5 Voice Fax Telefont 2 db széles ragasztószalagra vagy cellux félére ( sacc 30 méter hosszú és 5 cm széles ). Csak személyesen mehet ( pl. Szombathelyen ), mert postai küldés oda-vissza kizárt, nem éri meg. Üdv, ferci
Hello Mindenkinek!
Ne kiabálj! Van nekem egy 17" collos, B716 700P jelzésű 17 collos 4:3-os működő monitorom. Mivel már nincsen CRT monitorom egy sem, mindenhol LCD-ket használok, ez a darab már felesleges. Aki elcseréli Velem, viheti. Működik, látszik a fotókon, de van egy hibája. A VGA csatlakozóban van egy elmozdítva kiderülő kontakthiba. Mivel nem bontható, azt ki kell cserélni. Ha keresel, megtalálsz e-mail cím az adatlapon A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2024
Moderátor által szerkesztve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |