Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DVD íróba HDD
Lapozás: OK   1 / 1
(#) kiriadam hozzászólása Júl 20, 2008 /

Sziasztok,egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok,nem rég szereztem egy dvd írót(Panasonic dmr-e30),és az érdekelne hogy vmilyen módon nem-e lehetne egy külső hdd-t rátenni,és az anyagot erre is rögzíteni?
A válaszokat előre is köcce!
(#) vtsoftware válasza kiriadam hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Őőő mire tenni mit? Egy kicsit szájbarágósabban léccí'.
(#) kiriadam hozzászólása Júl 20, 2008 /

tehát úgy értettem,hogy egy meglévő dvd íróhoz kötni egy merevlemezt,amit pl egy pic-el vezérelni lehessen, de csak mondjuk rögzíteni lehessen rá a filmeket,hogy ne dvd-re keljen írni az anyagot
(#) denes44 válasza vtsoftware hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Szerintem asztali dvd-felvevőre gondol.
(#) Thomas10100 válasza kiriadam hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Helló!

És a PIC-et meg tudod írni? Nem tudom ki írna ilyen bonyolult progit.

Esetleg olyanba lehet vinyót rakni amiben IDE-s kábeles a DVD író egység, de ott pedig a Vinyónak a fájlrendszere nem jó+ a DVD író sem kezelné a gyári program miatt.

Tehát felejtős!
(#) krissz555 hozzászólása Júl 20, 2008 /

Üdv! Ha jól értem akkor a dvd lemezt a hdd helyettesítené!?!? és úgy kezelné a hdd-t a meghajtó mint 1 dvd lemezt!
De nem látom értelmét!!!
Van 1 ügyes szerkezet "Mobli Rack" HDD-t lehet bele rakni és bármikor ki-be szedheted a gépből! Magyarul hordozható vinyó!
(#) Thomas10100 válasza krissz555 hozzászólására (») Júl 20, 2008 /

Igen a mobilrackes vinyó jó. De csak ha van USB csatlakozó a DVD írón

Ezen pedig nincs amit írt
(#) Pixi hozzászólása Júl 20, 2008 / 4

Hali!

Én ilyeneket javítok és ez sehogy se fog működni, mert totál más elven működik egy vinyó meg egy DVD író!
Az IDE kábel stimmel, de a vinyóval nem fog elindulni angy valószínűséggel! Ha meg sima író egység van benne aminél csak a motor meg a fej vannak bekötve a főpanleba akkor ott mégugysem lehetséges!
Az egyetlen talán működő megoldás az USB-s rácsatlakozás ha van USB! De sajnos USB nem másol felvétel semmire! Max képet és DivX-et!
Ez az én tapasztalatom!
Azt tudom hogy nagyobb vinyót lehet bele tenni de ez is tipusfüggő, mert van ami azzal gazdálkodik amit kap, vagyis szoftveresen meg van adva a vinyó métrete és ha nagyobbat tezsel be akkor is annyit lát belőle, és van a másik ahol nincs korlát! De ez tuóbbi mág nem volt kipróbálva! Ja és ha másik vinyó kerül bele akkor azt le is kell a készülékkel formáztatni, mert nembiztos hogy anélkül elindul!
Felvett anyagot 99%ban csak DVD-re tudsz kiírni!!!!
Remélem tudtam segíteni!
(#) kiriadam válasza Pixi hozzászólására (») Júl 21, 2008 /

KÖSZI szépen a válaszokat,belátom hogy ez reménytelen,ugyhogy vmi mást fogok erre kitalálni.
A válaszokat köszönöm mégegyszer!
(#) Pixi válasza kiriadam hozzászólására (») Júl 21, 2008 /

Legegyszerűbb egy HDD-s asztali felvevőt venni! Sztm jobb mint egy TV tuner a számítógépbe! Nekem is az van 250GB-os vinyóval! Nekem bevált!
(#) polika válasza Pixi hozzászólására (») Júl 23, 2008 /

hello még egy lehetőség dwd-rw
(#) Pixi válasza polika hozzászólására (») Júl 23, 2008 /

Az se rossz megoldás, csak ugye a max felvételiidő 6 óra de akkor már nagyon ratyi a minőség!
Már elég olcsón lehet kapni HDD-s DVD-ket! Egy befektetést megér, ha tényleg nagy szügség van rá!
(#) ptesza válasza kiriadam hozzászólására (») Júl 23, 2008 /

A DvD-RW nél sokkal jobb a DVD-RAM lemez . Ha a recordered támogatja ezt a fajta lemeztípust ,akkor nyert ügyed van. Előnyei ,hogy elég az első használat elött formázni , és utána tetszőlegessen lehet felvenni ,törölni róla állományokat. Hasonlóan mint egy HDD. Nagy valószínüséggel ki kell szerelni a gyári tokjából.

Most még megnéztem ,szerintem támogatja ! Vegyél 1 db -ot ez a max amit tenni lehet.

Üdv Ptesza
(#) Laslie74 válasza Pixi hozzászólására (») Aug 17, 2008 /

Lehet kapni 2 rétegű DVD-RW t is FUJI de nem mindegyik recorder támogatja, eszükbe sem jut a gyártóknak a nagyobb kapacitás felvételhez de valószínűbb hogy szándékos a dolog hogy vegyél HDD-s et.
(#) ordas52 hozzászólása Aug 11, 2011 /

Halli!

Vettem egy Medoin 81888 dvd recordert. Van valakinek hozzá magyar nyelvű használati utasítása?
Köszi
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem