Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok,egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok,nem rég szereztem egy dvd írót(Panasonic dmr-e30),és az érdekelne hogy vmilyen módon nem-e lehetne egy külső hdd-t rátenni,és az anyagot erre is rögzíteni?
A válaszokat előre is köcce!
![]()
tehát úgy értettem,hogy egy meglévő dvd íróhoz kötni egy merevlemezt,amit pl egy pic-el vezérelni lehessen, de csak mondjuk rögzíteni lehessen rá a filmeket,hogy ne dvd-re keljen írni az anyagot
Szerintem asztali dvd-felvevőre gondol.
Helló!
És a PIC-et meg tudod írni? Nem tudom ki írna ilyen bonyolult progit. Esetleg olyanba lehet vinyót rakni amiben IDE-s kábeles a DVD író egység, de ott pedig a Vinyónak a fájlrendszere nem jó+ a DVD író sem kezelné a gyári program miatt. Tehát felejtős!
Üdv! Ha jól értem akkor a dvd lemezt a hdd helyettesítené!?!? és úgy kezelné a hdd-t a meghajtó mint 1 dvd lemezt!
De nem látom értelmét!!! Van 1 ügyes szerkezet "Mobli Rack" HDD-t lehet bele rakni és bármikor ki-be szedheted a gépből! Magyarul hordozható vinyó!
Igen a mobilrackes vinyó jó. De csak ha van USB csatlakozó a DVD írón
![]() Ezen pedig nincs amit írt
Hali!
Én ilyeneket javítok és ez sehogy se fog működni, mert totál más elven működik egy vinyó meg egy DVD író! Az IDE kábel stimmel, de a vinyóval nem fog elindulni angy valószínűséggel! Ha meg sima író egység van benne aminél csak a motor meg a fej vannak bekötve a főpanleba akkor ott mégugysem lehetséges! Az egyetlen talán működő megoldás az USB-s rácsatlakozás ha van USB! De sajnos USB nem másol felvétel semmire! Max képet és DivX-et! Ez az én tapasztalatom! Azt tudom hogy nagyobb vinyót lehet bele tenni de ez is tipusfüggő, mert van ami azzal gazdálkodik amit kap, vagyis szoftveresen meg van adva a vinyó métrete és ha nagyobbat tezsel be akkor is annyit lát belőle, és van a másik ahol nincs korlát! De ez tuóbbi mág nem volt kipróbálva! Ja és ha másik vinyó kerül bele akkor azt le is kell a készülékkel formáztatni, mert nembiztos hogy anélkül elindul! Felvett anyagot 99%ban csak DVD-re tudsz kiírni!!!! Remélem tudtam segíteni!
KÖSZI szépen a válaszokat,belátom hogy ez reménytelen,ugyhogy vmi mást fogok erre kitalálni.
A válaszokat köszönöm mégegyszer!
Legegyszerűbb egy HDD-s asztali felvevőt venni! Sztm jobb mint egy TV tuner a számítógépbe! Nekem is az van 250GB-os vinyóval! Nekem bevált!
![]()
Az se rossz megoldás, csak ugye a max felvételiidő 6 óra de akkor már nagyon ratyi a minőség!
Már elég olcsón lehet kapni HDD-s DVD-ket! Egy befektetést megér, ha tényleg nagy szügség van rá!
A DvD-RW nél sokkal jobb a DVD-RAM lemez . Ha a recordered támogatja ezt a fajta lemeztípust ,akkor nyert ügyed van. Előnyei ,hogy elég az első használat elött formázni , és utána tetszőlegessen lehet felvenni ,törölni róla állományokat. Hasonlóan mint egy HDD. Nagy valószínüséggel ki kell szerelni a gyári tokjából.
Most még megnéztem ,szerintem támogatja ! Vegyél 1 db -ot ez a max amit tenni lehet. Üdv Ptesza
Lehet kapni 2 rétegű DVD-RW t is FUJI de nem mindegyik recorder támogatja, eszükbe sem jut a gyártóknak a nagyobb kapacitás felvételhez de valószínűbb hogy szándékos a dolog hogy vegyél HDD-s et.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |