Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Samsung DV23 kamera hiba

Témaindító: Ksanyi, idő: Júl 27, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Ksanyi hozzászólása Júl 27, 2008 /

Van egy a címben szereplő kamerám.Kb 5 órát működött összesen,egy hosszabb pihenő után elővettem és a következő hibát produkálta: a monitorán vízszintesen tört kép jelent meg,fekete-fehéren ,a fényesebb és sötétebb helyeket váltogatva(lámpa) nagy nehezen beállt a kép,utána használható volt.Most ,ha bekapcsolom vagy jó,vagy az előbbi hibát produkálja, és elég sokáig kell lóbálni,hogy legyen képe.A lejátszás hibátlan,csak a kamerával van gond.Mintha a fehér egyensúly nem találna magára.
Találkozott-e valaki a jelenséggel és mi a gyógymód?
(#) Árpy válasza Ksanyi hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Helló!
Minthogy írtad, hogy mozgatni kell, hogy jó legyen, valószínűleg kontakthibás lehet.
Ha garanciás még, akkor érdemes lenne visszavinni javíttatásra.
Üdv, Arpy

A mozgatásra csak olyan módon érzékeny,hogy több vagy kevesebb fényt kap,erre áll be.Biztos,hogy nem kontakt hiba.
(#) bazsoo válasza Ksanyi hozzászólására (») Júl 27, 2008 / 1

Esetleg bedobsz egy két képet róla? Ugy hátha könnyebb lesz!

Most jól ráijesztettem,mert bekapcs 3x és jó!
Csinálok róla képet,ha megint meghülyül.

Még egy adalék a hozzáértőknek:ha jó a képe,a BLC-t bekapcsolva a kép felső harmadában egy vékony villogó világos csik látható,és túl világos lessz a kép.
(#) Thomas10100 válasza Ksanyi hozzászólására (») Júl 27, 2008 /

Helló!

CCD hibára is utalhat. Elég sok hibás van a samsungok között. Vagy a szalagkábel rossz.
(#) Ksanyi hozzászólása Júl 28, 2008 /

Lehet hozzá CCD-t keriteni,vagy felejtős?
(#) Baxi válasza Ksanyi hozzászólására (») Júl 29, 2008 / 4

Hi
Sajnos a samsung kamerái ilyenek, az enyémen elöször a kijelzője/PLC-je itt-ott befehéredet (szalag kábel törés), utánna meg elment róla a fokusz(CCD). Ez gari nélkül kb.: 50e ft lett volna a javítása, ha jól emlékszem. Ennyíért már meg is veszed.

Miközben vártam a kamerára hogy vissza kapjam a szervizben 3 db-ot hoztak be belölök (ugyan ezkkel a hibákkal), nem vicc!

Ezért is olcsok szerintem s DV-s sam. kamerák.
Én kihoztan a szervizből s el is adtam, s vettem egy JVC-t két évve semmi kinja, ja a sams. kb 4-5 hónapos volt.

Megjegyezném nem a márkát akkarom lehuzni, csak leírtam a tapasztalatom., pl.: a tv-i nagyon jók
(#) karap.gabor hozzászólása Nov 18, 2009 /

Sziasztok.
Van egy GR-SXM58 JVC kamerám, szétesett a bekapcsoló és állítógombja. Hol tudom megjavíttatni? Segítségeteket előre is köszönöm.
Karap Gabi
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem