Fórum témák
» Több friss téma |
Van egy a címben szereplő kamerám.Kb 5 órát működött összesen,egy hosszabb pihenő után elővettem és a következő hibát produkálta: a monitorán vízszintesen tört kép jelent meg,fekete-fehéren ,a fényesebb és sötétebb helyeket váltogatva(lámpa) nagy nehezen beállt a kép,utána használható volt.Most ,ha bekapcsolom vagy jó,vagy az előbbi hibát produkálja, és elég sokáig kell lóbálni,hogy legyen képe.A lejátszás hibátlan,csak a kamerával van gond.Mintha a fehér egyensúly nem találna magára.
Találkozott-e valaki a jelenséggel és mi a gyógymód?
Helló!
Minthogy írtad, hogy mozgatni kell, hogy jó legyen, valószínűleg kontakthibás lehet. Ha garanciás még, akkor érdemes lenne visszavinni javíttatásra. Üdv, Arpy
A mozgatásra csak olyan módon érzékeny,hogy több vagy kevesebb fényt kap,erre áll be.Biztos,hogy nem kontakt hiba.
Esetleg bedobsz egy két képet róla?
Ugy hátha könnyebb lesz!
Most jól ráijesztettem,mert bekapcs 3x és jó!
Csinálok róla képet,ha megint meghülyül.
Még egy adalék a hozzáértőknek:ha jó a képe,a BLC-t bekapcsolva a kép felső harmadában egy vékony villogó világos csik látható,és túl világos lessz a kép.
Helló!
CCD hibára is utalhat. Elég sok hibás van a samsungok között. Vagy a szalagkábel rossz.
Hi
Sajnos a samsung kamerái ilyenek, az enyémen elöször a kijelzője/PLC-je itt-ott befehéredet (szalag kábel törés), utánna meg elment róla a fokusz(CCD). Ez gari nélkül kb.: 50e ft lett volna a javítása, ha jól emlékszem. Ennyíért már meg is veszed. Miközben vártam a kamerára hogy vissza kapjam a szervizben 3 db-ot hoztak be belölök (ugyan ezkkel a hibákkal), nem vicc! Ezért is olcsok szerintem s DV-s sam. kamerák. Én kihoztan a szervizből s el is adtam, s vettem egy JVC-t két évve semmi kinja, ja a sams. kb 4-5 hónapos volt. Megjegyezném nem a márkát akkarom lehuzni, csak leírtam a tapasztalatom., pl.: a tv-i nagyon jók
Sziasztok.
Van egy GR-SXM58 JVC kamerám, szétesett a bekapcsoló és állítógombja. Hol tudom megjavíttatni? Segítségeteket előre is köszönöm. Karap Gabi |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ugy hátha könnyebb lesz!