Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3676 / 3676
(#) sargarigo válasza Remci hozzászólására (») Vas, 13:59 / 1

Zsomborral értek egyet, én is így próbálnám. Ha van rá lehetőség akkor érdemes lehet előbb szétszedni, könnyebb hozzáférni a lényeghez. De ez csak opció. Hőlégfúvót beállítani egy jó meleg de még biztonságos hőfokra (kezed már ne állja, de a plexi még ne olvadjon, és körkörös mozdulatokkal felmelegíteni. Ezzel a ragasztó meg kellene hogy lágyuljon, és ekkor puha műanyag spaklival/körömmel szépen le lehet húzni. Ha van kézügyesség, akkor új tapétavágó (szike) pengével alá lehet nyúlni, de csak úgy ha szépen felfekszik különben karcolni fog. HA a műanyag réteg már feljött, akkor észteres hígítóval vagy alkohollal le lehet mosni a maradék ragasztót. Csak tényleg oda kell figyelni hogy ne marjon meg senki semmit, ezt egy nem látható helyen esetleg érdemes előtte kipróbálni.
(#) mnyugger válasza Remci hozzászólására (») Vas, 14:13 /

Na most próbálnám bevetni a WD40-et. Az üveg és a fólia közé kúszik.
(#) szs válasza Remci hozzászólására (») Vas, 14:20 /

Simán melegítés (elég, sőt, pont jó egy hajszárító, szűkítő nélkül).
Nem túl közel, hogy a melegedés ne is hirtelen, és ne is egy pontban legyen.
(#) Remci válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Vas, 14:33 /

Bakker, hogy erre nem gondoltam . Ha a meleg hatására rásül, akkor ellen melegre lejöhet. Ki is próbáltam és sikerült. Mindenkinek köszi az ötleteket
(#) somitomi válasza Remci hozzászólására (») 0:18 /

Kutyaharapást szőrével ugyebár
Következő: »»   3676 / 3676
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem