Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Skoda Octavia elektromos probléma
 
Témaindító: Secret, idő: Júl 25, 2008
Lapozás: OK   177 / 177
(#) mtomihun válasza busz10 hozzászólására (») Okt 2, 2018 /
 
Helló. Nem túl nagy a mérete?
(#) s110l válasza csocsiba hozzászólására (») Okt 14, 2018 /
 
Történt már vmi nálad?
(#) dara hozzászólása Okt 21, 2018 /
 
Sziasztok.
Otávia 2008 dizel DSG TMBHS61Z482130439 tipusú skodám,amivel szivok rendesen.
A történet,elindultam vele melóba és Kb 3Km mulva megált.Motor tető fel,körbenéztem folyás,törés szakadást nem találtam bizti tábla akksi mellett mind jó nincs kiégve inditózok jó sókáig és beindul.Gondoltam dugulás lehet az üzemanyaggal.Jól megpörgettem és mentem vagy 3Km megint.Ezt még eljátszottam egyszer utána már nem indult.Trélert hivtam kocsi haza másnap ránéztem.Mivel üzemenyagra gondoltam szivattyú csatlakozót levettem rámértem nincs fesz a szivattyúnál.A szivattyúra aksi,megy a szivattyú.Akkor nem az a gond.Közbe az aksi is lemerült töltögettem.A gond hogy nem tudom honnan kéne feszt kapnia se plusz,se minusz ágon nincs fesz.Műszer fal alatt lebontottam bitik jók,egy rakás relé,de melyik az és mi az isten tilthatja le?Meg nem találom a hejzet jelző világiás biztijét folyamatosan rajta amit beletöltök és méregetnék lekapja az aksit.Ja a trélerezés után egy rakás lámpa kigyulladt,légzsák,guminyomás,esp,stb.
Hibakód olvasót igértek,még nem ért ide.
Segitség az udvar közepén áll.
(#) zolika60 válasza dara hozzászólására (») Okt 21, 2018 /
 
Előbb olvasd ki a hibakódokat. Majd töröld őket és próbáld újra indítani. Ha sikerül ha nem olvasd újra. Az ilyenkor beírt hibakódokon kell elindulni, mert az akku lemerülése sok fals hibát generál.
(#) dara válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 22, 2018 /
 
Nem az aksim merűlt le menetközben hanem az üzemanyag szivattyú nem kap kraftot.A sok hibajel most mellékes.Kéne az aksi mellett lévőről meg a műszerfal mellett alatt lévő biztikről,relékről infó,hogy a biztik mit biztositanak.
Az aksi a sok inditózástól merült le.
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2018
(#) Ge Lee válasza dara hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Mondjuk nem ártott volna inkább motorkódot közölnöd, ebben az évjáratban ami lehet:
1.9 : BJB, BKC, BLS, BXE
2.0 : AZV, BKD, BMM
RS : CEGA, BMN

Amit így hirtelen találtam hogy a 4B relének biztosan köze van hozzá.
(#) dara válasza Ge Lee hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Na meglett BXE motorkódos.
(#) Ge Lee válasza dara hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Erről pont nincs részletes infó, szürke az a menüpont ahol utána lehetne nézni. Csak ilyen gagyi képek vannak a biztosítéktábláról, de ebből nem lehet kitalálni hogy mi micsoda, mert egyikhez sincs fuel pump írva még elvétve se.
Az enyémnél (AUM) részletesen meg tudom nézni még azt is hogy mekkora ellenállása van a tekercsnek, mekkora nyomásnak kell lenni stb.
(#) pizzas84 hozzászólása Okt 23, 2018 /
 
Üdv emberek.

Adott egy 2008as BXE 1.9pdtdi Octavia2 business. A probléma vele hogy a kűlső tükrökön nem megy a fűtés, valamint a belsővel fényre sem sötétedik. Mi lehet a baj? Kétlem hogy a 2 egyszerre adná meg magát.
(#) dara válasza Ge Lee hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Köszi,hátha valakinek megvan esetleg.Nagyon jól jönne.
(#) csocsiba válasza s110l hozzászólására (») Okt 25, 2018 /
 
Ugy döntöttem várok még, semmi jele hogy rossz lenne.Mindig törlöm a hibát.
(#) zolika60 válasza pizzas84 hozzászólására (») Okt 25, 2018 /
 
Biztosítékok rendben?
(#) s110l válasza csocsiba hozzászólására (») Okt 26, 2018 /
 
Én egy hete kicseréltem. Azóta nem jön a hiba...
(#) pizzas84 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 26, 2018 /
 
Igen.
(#) csocsiba válasza s110l hozzászólására (») Okt 26, 2018 /
 
Te cserélted vagy szerelő, könnyen ki jött?
(#) s110l válasza csocsiba hozzászólására (») Okt 27, 2018 /
 
Én cseréltem, de kaptam kiszedő fejet.
Amúgy nagyon könnyen kijött, csodálkoztam is!
(#) Anonimka hozzászólása Nov 1, 2018 /
 
Sziasztok!

Egy 2008-as Skoda Ocativa-m van, 1.6 MPI. Este leállítottam, majd reggel indítottam volna. Az önindító hajt, viszont nem indul. A műszerfalon semmi sem világít, eltűnt róla minden. Ha csak a gyújtást kapcsolom rá, akkor sincs digitális kijelzés, illetve a visszajelző lámpák sem világítanak. A műszerfalon kívül az összes bajuszkapcsoló, világítások, rádió stb. működik. Egyedül csak a műszerfalon sötét minden. Ha tudtok, segítsetek hogy mi lehet a baja.

Köszönöm!
SB
(#) teodor válasza Anonimka hozzászólására (») Nov 1, 2018 /
 
Szia, biztositék, relé, gyújtáskapcsoló stb...
(#) rezsukanal hozzászólása 19:02 /
 
Köszönöm!! Nagyon hasznos volt ez a hozzászolás:
(#) zolika60 válasza rezsukanal hozzászólására (») 19:04 /
 
Melyik?
Következő: »»   177 / 177
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu