Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektroncső-vizsgáló berendezés
Lapozás: OK   16 / 16
(#) jani1987 válasza Accord hozzászólására (») Máj 4, 2021 /
 
A cikkeidet olvasva azon gondolkodtam, hogy vajon mi lesz az az eltérés amit a párosításnál elfogadhatónak fogsz ítélni. 1 százalék? 0,2 százalék? Vagy pedig...
(#) pucuka válasza Accord hozzászólására (») Máj 4, 2021 / 1
 
Idézet:
„hogy egy hibás darabról van szó”

Az nem biztos, mert működik. Ha párban szeretnéd használni, akkor AB osztályban egy kisé nagyobb nyugalmi árammal, aszimmetrikus előfeszültséggel, azért minimalizálható a torzítás. Persze jobb a két legalábbis közel azonos cső.
(#) Accord válasza jani1987 hozzászólására (») Sze, 19:31 /
 
Ha visszanézed a kb. 5 hozzászólásommal előtti méréseket 2 MAZDA-6CG7-ről akkor azon azt láthatod amit én elfogadhatónak ítélek. Ha számot szeretnél hallani, akkor a 5% -on belülire értékekre szavaznék munkapont körüli értékeknél. Ebben a tűréshatárban azért már elég sok csövet össze lehet válogatni.
(#) Accord válasza pucuka hozzászólására (») Sze, 19:41 /
 
Igen, pontatlanul fogalmaztam. Nem hibás, de azért ezzel már nem építenék olyan erősítőt amit kiadok a kezemből. Tudod a jóhangú cső az legyen jó műszaki állapotban is.
(#) pucuka válasza Accord hozzászólására (») Sze, 21:03 / 4
 
Én az elmúlt 60 évben még sohasem hallottam a cső hangját, csak ha leesett, és összetört.
Szépen csengett, pukkant. Egy elektroncsővel kapcsolatban soha sem hallottam "hang" nevű paraméterről, pedig szép számmal megfordultak kezeim között.
Következő: »»   16 / 16
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem