Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Opel Astra elektromos hibák
 
Témaindító: nrgie, idő: Júl 19, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   88 / 88
(#) gerry hozzászólása Jún 30, 2018 /
 
Még annyit az F Astrával kapcsolatban, hogy még a gyári magnó van a kocsiban. Ha kicserélem egy modernebb CD-s egységre akkor megszűnik a kijelzés, ami egyébként a gyári magnó csatornáit jelezte ki? Végül is mindegy, mert most nem mutat semmit. Ha teszek bele egy modernebb kijelzős CD-s rádiót, azon van minden. Köszi!
(#) Georgee válasza polonka hozzászólására (») Aug 3, 2018 /
 
A hűtőnek külön hibajelzője van G astra esetében. Egy hibakód olvasás, vagy kivillogtatás viszont nem ártana, így könnyebb lenne a hiba okára rájönni. Ha többet írsz a motorról, autóról, szintén könnyebb elindulni
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2018
(#) Nagy Tamás hozzászólása Szo, 17:21 /
 
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Astra G kombi 1,6 16V kocsimnál a rádióból hallatszik egy jellegzetes búgó hang. Pár hete van ez a jelenség. A motortérből is hallatszik ,de nem igazán tudom beazonosítani mi lehet.
(#) freddyke válasza Nagy Tamás hozzászólására (») Szo, 18:12 / 1
 
Szia! Ebből nehéz megmondani. Nem a generátortól jön a búgás? Oszcilloszkóppal rá kellene mérni az akkura járó motornál. Vagy talán valamelyik fogyasztó elektromágneses interferenciát generál, onnan rákerül a zaj a tápvezetékre. Csak tippek.
Következő: »»   88 / 88
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu