Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. Műszer, skálaIngyen elvihető.Részben rossz,hibás műszerek,skála lapok. Kismegszakító, automataIngyen evihető kismegszakítók.
Szia, vinném.
16. ker. mellett Csömörön dolgozok, kedden reggel 9 körül ha megfelel elmegyek a portékáért.
Sárszentmihály? Én elhozom a műszert. Holnap például. Szembe képet kérhetek?
A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2025
Privátba már volt jelentkező,jelzem ha mégse viszik el.
Akkor igyekezzen. A héten 12 órázok ha csak 2 napig is.
Ezen a fórumon a privátban jelentkezés illetlenség és nem tolerált!
![]()
Tudom a címed. Megpróbálok holnap menni de ha mégsem akkor szerdán. Mikor vagy otthon?
Vegyes kupac csak egyben - AjkaVegyes kupac csak egyben, személyesen Ajka, nem postázom, de futárt küldhetsz ,becsomagolom.Az alábbi kupac (+pár darab tintasugaras printer)
Hajdú EnergomatBp. XIII. kerületből ingyen elvihető 3 db koros Hajdú Energomat mosógép.Leginkább alkatrészbányának, bár kettőt némi munkával működőképessé is lehetne tenni (kerék-láb problémák, kirepedt belső gumicső). Leállítás előtt mindegyik elektromosan működőképes volt. Daewo kis TVCsepelről vihető CRT tv. Működik, táv nincs.Többit magánban! FülhallgatókCsepelről elvihető fülhallgatók:AKG vezeték nélküli füles a képen látható tartozékaival, szivacsokat cserélni kell. Második, spirál vezetékes, két hangerő szabályzós, 6,3 Jack csatlakozós. Mindkettő működik. Átvétel egyeztetett időpontban. Továbbiak pr. A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2025
Headset és usb-s hangszóróIngyen vihető Pécelről egy mikrofonos fefhallgató és 1 pár RGB színekben pompázó pc speaker.Ehhez nem kell tápegység sem mert usb-ről kapja a tápját.
Szevasz!
Az AKG-ra jelentkeznék. Üdv. M.
Szia!
Elsőnek a tiéd. Elfelejtettem a hirdetésbe írni, hogy együtt vihető. Üdv.
Szia!
SCART van rajta? Ha igen, akkor kérem. Köszönöm.
Szia!
Igen van. Tiéd. Többit pr. Üdv.
Elég gagyik ezek a Daewoo tévék, látszik, hogy az olcsóságra mentek a tervezők. Anno nagyszüleimnek a hétvégi házba felgyulladt az alaplapja egy ilyennek, először csak azt vették észre, hogy egyre lassabban reagál távirányítóra és vált csatornát, gyorsan reagáltak, így végül nem lett belőle baj (semmi se olvadt meg a tévében se), de inkább nagyapám hazahozta és alkatrészekre szedtük a tévét ‒ akkor még kicsi voltam, így nem hasznosult belőle semmi.
Azaz van 1 azaz EGY tévével szerzett negatív tapasztalatod? Mert így kijelenteni, hogy minden Daewoo TV gagyi...
Ismered a viccet: Tudósok kirándulnak skóciában, megállnak a busszal pisilni. Miközben csövelnek, nézik a hegy oldalában legelésző fekete birkát. Megszólal a villamosmérnök: - Jé, Skóciában feketék a birkák! Mire a matematikus mellőle: - Jelenleg csak azt tudjuk, hogy Skóciában van egy hegy amin van minimum egy birka, aminek legalább az egyik oldala fekete. A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2025
Felesleges alkatrészekFeleslegessé váló befejezetlen projektből az alábbi készüléket tudnám felajánlani és néhány E14 foglalatos visszajelzőket.A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2025
|
Bejelentkezés
Hirdetés |