Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
LS120
MOM és a számítástechnika Ollóval csináltunk megfordíthatóan kétoldalas 8" lenezeket az egyoldalasokból. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
LS120 volt az, és tudott 1.44 -es floppyt is olvasni.
Szia! Milyenre gondolsz?
Deck (erősítő kell hozzá)... Walkie (kicsi hordozható-fülhallgató/erősítő kell hozzá)... DVD player is lejátsza a CD-ket... CD-s hifi... CD-s autórádió... PC/Laptop cd-vel... De ha MP3 as nóták is vannak, meg írott CD lemezeken vannak...azokat neccesebb lejátszani. A hordozható CD-s rádiókat majdnem kihagytam... A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Tudok adni egy DVD írót, az le tudja játszani neked a CD-ket is.
Dehát semmiféle hangkeltő eszközt nem viselsz el a közeledben, de ha mégis megszólal, akkor azonnal szétvered.
Nem én akarom hallgatni, hanem a nagyfülű.
Kedves uniman! Részemről elengedem a dolgot. Én csak annyit írtam, hogy az ELSŐ linkeden nem Floppy-meghajtó látható, hanem HDD, és a tolómérő nem 2,26 mm-t mutat, hanem 2,3 mm-t. Csak "-et" helyett "-ed" került a szövegbe.
Azt meg nem tudhatod, hogy én láttam-é életemben hardvereszközöket, vagy sem... További mindenjókat! Régi SCSI HDD, ócska hegesztőtrafóHa már annyiféle furcsaságot előhoztak itt, nekem is volna két problémás projektem, amihez az alábbiakat keresem. Hátha valaki csak kerülgeti őket, itt pedig nagyon-nagyon kellenének..1. 4.3GB alatti méretű, akármiféle, de üzemképes SCSI HDD. (méretkorlátozást nem véletlenül írtam..) 2. Klasszikus ívhegesztő trafó, két darabra volna szükségem, nem kell egyformák legyenek. A leg-igénytelenebb alutekercses barkácsmultis ótvar is megfelelő, ha a primerje kifogástalan! Ha nincs doboza, az sem gond. Netán valaki meg tudna dobni velük, nagy segítség lenne... Csomagautomatázók előnyben, persze a költségeket állom !
Szünetmentes tápElfogadnék szünetmentes tápot. Olyat szeretnék ami 5w-on is üzemel.A mikrohullámú internet folyamatos táplálását szeretném vele megoldani. Állapot nem számít, minden érdekel.... Köszönöm előre is...
5 W-ra akkut kell mellé tenni töltővel. Feszültséget 13,8 V-ra beállítva. Ha 12 V-os a tápja. Ha nem, akkor DC/DC konvertert mellé.
A legkisebb szünetmentes is többet fogyaszt 5 W-nál a saját rendszere üzemeltetésére.
Lehet, hogy más megoldás után kell, hogy nézek...
Van egy szünetmentesem de ha nincs rajta terhelés akkor leáll !
Tipp: lehet, hogy a PC-s támogató szoftverében van olyan lehetőség, hogy ezt az energiatakarékossági funkciót ki lehet kapcsolni.
5 wattra UPS a létező legrosszabb megoldás mivel saját maga 20-40 wattot fogyaszt.
Ha a táplálandó berendezés megy DC-ről, mindegy mennyiről persze a 12V a legideálisabb akkor mint ahogy már leírták. 5-6Ah akku és egy picike max. 1 amperes 13,8V akkutöltő. Én amit lehet natívan használok, otthon is egy rakás fogyasztóm direktbe megy. 12V akkum meg töltőm amúgy is van a kazánkeringető miatt. 12V rendszer 100Ah, a nagyobb meg 24V/360Ah. A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2025
Ez egy 230V-os tápfeladó, gondolom van benne egy táp ami a mikrohullámú kütyünek 12V-ot ad. Mivel ez a szolgáltatóé ! , így csakis 230-at tudok rá küldeni.
Ó te szegényke ezt nem tudtuk.
én akkor is variálnék még egy sort, ha a tápfeladója kapcsolóüzemű belül- Ez elég valószímű,ma már smmib se tesznek hagyományos trafós tápot. Énnekem a BLDC motoros keringetőszivattyúm 265V DC-ről megy, egy ilyennel tápolva 8. éve. Bővebben: Link
Elnézve a kérdező problémáját, szerintem is messze ez a legjobb megoldás...
(a szünetmentes eleve felejtős, ennyire kicsi teljesítménnyel nem is láttam még ilyet, meg a többségük hatásfoka is egy kalap sz...., még ezzel az oda-vissza átalakítósdival is jobb eredményt lehet elérni, mint mondjuk egy párszáz wattos szünetmentessel!)
Hibás 1541 Floppy meghajtót keresekÜdv kedves tagok!Hibás 1541-es floppyt keresek ingyen elvihetőt javítási gyakorlás célzattal. Régóta szeretnék egy ilyet és több hirdetésről lemaradtam. Elsősorban a 1541-es legelső verziója érdekelne (a redőnyös) hibás de lehetőleg hiánytalan állapotbande persze más is érdekel.
Nekem az utóbbi időben legolcsóbban 7 ezer forintért sikerült nem működő példányt szereznem.
Anód sapkaAnód sapka ügyben kérem a segítségeteket. Ha már belefogtam akkor legyen full csöves az egyenirányítás is. Csak hiányos a készlet. 2 max 3 darab elég lenne.
Ezt a típust keresem vagy a műanyag kupakosat.
Készíthetsz tömör rézvezetékből. Az anódcsatlakozótól vékonyabb fúrószárra rátekersz két menetet. A végét kihajtod úgy, hogy kézzel összenyomva a gyűrű nyíljon, így ráhúzható az anódra, elengedve rászorul. Ezt a megoldást használták az orion tévék sorvégcsövén gyárilag is.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2025
NyomtatóA Fema állatmentők nyomtatója behalt és ha akad egy használható példány akkor tudtok adni egyet?
Valami elvárás van vele szemben?
- Titasugaras/lézer - Szines/FF - Ipari/háztartási jellegű felhasználás Ferritet keresekElfogadnék Budapesten bármilyen ferrit magot, olyat is, amit a vezeték külsejére lehet pattintani, de olyat is, amin a vezetéket lehet átfűzni. Rádióamatőr rádiófrekis zavarok csökkentése a cél.Volt egy dobozom, ahol tartottam a számítógép tápokból bontottakat, de sajnos sehol sem találom A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2025
Van több db. rápattintható is, de 15kVA-es szünetmentesből is vannak zavarszűrő toroid magjaim.
Holnap kb. 10-13 óra között a Corvin környékén át tudom adni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Azt meg nem tudhatod, hogy én láttam-é életemben hardvereszközöket, vagy sem... További mindenjókat!