Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Leginkább sehogy! Azt egy korlátolt irodista csinálhatta szerintem.
A dzsuvás kezet hideg vízzel mosom. Naponta minimum hússzor mivel autót szerelek. A melegtől a bőr pórusai kitágulnak és nem lemosódik a kormos retek a bőrről hanem beledörgölődik. Ezen felül a meleg vizes mosogatás ki is szárítja a bőrt. A munkatársaim akik meleg vízzel csapatják kenegetik is krémmel, furcsa módon nekem nem kell.
A komolyzene mindig is 1 nehéz műfaj volt...
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2025
Pisztoly zongora. Az autotune mindent visz.
![]() Külön mulatságos, hogy a "check out the full video" szöveget úgy mondja a srác a végén, hogy "check out the fülvédő"-nek lehet érteni. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2025
Nem szégyelli, csak még senki nem szólt neki, hogy tud
repülni. AI ElszabadulAmikor az AI elszabadul...
Van már olyan AI, amelyik képes rendesen írni képre is? Úgy tudtam, hogy ezek általában eléggé elhasalnak, ha képre kell bármiféle szöveg.
Valóban túlságosan precíz, valószínűtlen, hogy kérésre egyből ilyen készült, de szoktak olyat tenni, hogy részleteiben generáltatnak valamit és összeszerkesztik, feliratozzák. A NYÁK elsőre egészen meggyőző azokhoz képest, amit látni szoktam, de közelebbről nézve (rövidlátó vagyok) azért kiderül, hogy inkább generált... Másfelől mindig tiltakoznak ezek az eszközök, hogy márkaneveket-márkajelzéseket nem hajlandók kiírni, készíteni (persze a jól felismerhetően Mac formájú-motívumú gépekkel vagy monitorokkal nincs problémájuk). : -)
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2025
Ez egy szép botlás volt! Ha figyelitek nincs semmiféle kikötés arra, hogy csak céges vásárlónak szállítják. Vajon csak véletlen?
A nyák szélének, és a szövegnek is követnie kellene a zacskó domborulatait, de itt egyenesek.
Ezzel a képpel is sajnos elhasalt az intelligencia. ![]()
Így igaz, PowerPoint-al is simán lehet feliratokat tenni, meg képeket is.
Ez is így készült. MI nélkül is lehet ennél sokkal jobbat csinálni. ![]()
Ez nagyon állat! Legjobban az a soklábú elkó tetszik a sarokban! Amúgy látszik leginkább bogarakról mintázta az alkatrészeket. Könyv borítóján simán el tudnám képzelni!
![]()
Az a tacskó fazonú ellenállás a senekénél se kutya.
De. ![]()
Örülök. : -) 2024. eleje körül a DALL-E 3-mal hónapokig játszottam, egészen absztrakt leírásokból is képes volt valamilyen képet vagy rajzot álmodni, rengeteg humort és fantáziát sikerült belevinni. Elképesztően jó játék volt, csak nem akarom elárasztani a topikot. Indítottam egyet az Index fórumon, de érdeklődés híján elhalt: https://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9254417 (a hüllő nem én voltam).
Akkor ezeket még elküldöm: : -)
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2025
Ugyanez nincs mágneskapcsolós vagy földkábeles ízben?
![]() ![]()
Ha már egy ilyen hozzászólást elkövet valaki, megírhatta volna, mekkora rácsellenállást rakott be a 0,02 MOhm helyett. Hátha valakinek hasznára lenne.
![]()
Egy szaki 193x-ben is hasonlóan működhetett, mint bármikor előtte vagy utána: voltak titkai. : -)
Nekem is vannak. Sajnos, gyakran már magam előtt is (feledékenység).
![]()
Erre találták ki a WOM (Write Only Memory) típusú eszközt...
![]()
Erre gondolsz? Csak 1972-ből találtam adatlapot.
Nem korfüggő, most egy csomó fiatal mászkál szép ruhában.
Ahogy várok a buszra, csivitel egy kisebb csapat: Egy pontom tuti lett. Beírtam hogy Mikszát írta az Ember tragédiáját.
Móricz?
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2025
Malinovszkij.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |