Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Tavaly is ketten jöttünk és idén is tudnak róla, hogy ketten leszünk.
Idézet: „Tavaly is ketten jöttünk és idén is tudnak róla, hogy ketten leszünk.” Jó volt, és idén is örülök ha eljöttök. ![]()
Részemről nem kérdés, hogy jövünk-e.
![]()
Beszéltem Gáborral. Szombat délelőtt indulunk, délután meg vissza. Szóval az oda vissza utat neked kell megoldani. A fix tagok mi ketten, Kálmán meg Gábor meg ti ha lesz aki visz.
Ez így van, szerintem négyen leszünk, vagy vérmes remények szerint heten.
De nem én szervezem. Egy pár tojást, krumplit azért viszek. Kultúrprogram nem várható.
Eddigiek szerint 7-en, mint a gonoszok. (bár van még titkos adu)
Gafly Jani & Timi Nyamnyam (?) szerénységem Zsombor & Anya
Bocsi fiuk de én sem tudok menni közbejött egy s más , ne haradudjatok hogy most szólok de most kristályosodott ki a dolog !!
Azért remélem, hogy Békéscsabára el tudsz jönni.
Talán még az sem biztos be annak nagyobb az esélye !
Akkor hat az a hét.
![]() Zsomborék nem tudom hogyan jutnak el, mert a mester terv az volt, hogy Nyamnyam idén is elhozza őket.
Nos, nyamnyam nem jön, jani1987 pedig Gafly-ékkal jön.
![]() Lesz-e valaki, aki kettőnket fel tudna venni utasként? ![]()
A sok privátban történő cseszegetés, és telefonálás után, a RÁBAFTA az ÉN olvasatomban így fog kinézni:
- ÉN 24 Szombaton hajnalban felkelek. - ÉN elindulok a saját autómmal, felcuppantom Janit és Timit kilenc után. - ÉN elmegyek, és felcuppantom Zsombort és Zsuzsát úgy tíz után. - ÉN elviszem négyüket Györökre. - ÉN viszek oda alapanyagokat, és ajándékokat. - MI HATAN megesszük gyorsan a bográcsos rakottkrumplit, gyors telekonferencia (ajándékok kiosztása). - ÉN visszaviszem Zsombort és Zsuzsát úgy egy után. - ÉN hazaviszem Janit és Timit úgy háromra. - ÉN estére csak hazaérek, megtörlöm a homlokom, és nyugovóra térek. De ezek után, ugye senki nem lepődik meg, ha 2026-os MEGBAFTA rendezvény idejére pont más dolgom lészen (majd kitalálok valamit), hogy ÉN pont akkor miért nem tudok elmenni. ![]()
Mikor te indulsz, én még a KIN kupát fogom kiheverni (vagy inkább még akkortájt érek haza onnan/még mindig ott vagyok a helyszínen, kedvemtől és hangulattól, meg attól függően, hogy bírok magammal egy pénteki kezdés után alvás nélkül)...
Ide a keleti országrészbe nem fordulnál el, még esetleg? Egy kis kitérővel.
![]() ![]() ![]()
A dolog megoldódott: Gafly-ékhoz fogunk majd mi ketten beülni utasként, a többit privátban egyeztetem vele.
Megyek Békéscsabára is 13 pénteken (jó dátum
![]() ![]()
Toldjam meg az ajándékot dobozos tejjel? Nekem akkor csak egy fet fog kelleni amivel be tudom fejezni a tápomat nullától talán 42-ig. De egy nagyobb huzal poti is megteszi max 150 ohmig az egyszerűsége okán.
Nyugi, aznap 11...13 óra között szabadon kutakodhatsz Granpa kincseskamrájában.
Bármi amit megfogsz, az ingyen vihető (ha nem látja), mert amúgy nem fog rá emlékezni. ![]()
Mondjuk a FET paramétereit meghatározhatnád, hogy kikereshessem (ha van olyan).
Bal oldalon középső fiók, fehér gyógyszeres doboz: FET
![]()
A cső fűtését kell szabályozza tehát 550 max 1A amit bírnia kell. Ezek általában közkézen levő eszköz paraméterek.
Szerintem 6.3 V csőfűtéshez nem sok elektronika.
![]() Szoktam gondolkodni megfelelő NTC ellenállást sorbakötni, de audiofülek folyamatosan leugatnak, hogy az kínai. De az sem kell, ha jó a trafó. Hagyjuk. ![]()
Nem csak 6,3-ra tesztelek. A PL csövek 27V-osak azt hiszem. Behangoláshoz tervezem.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2025
A PL csövek más más feszültségűek. De mind 300mA-es.
Kell-e majd ‒ tavalyhoz hasonlóan ‒ indén is valami jelképes összeget hozni a találkozóra a közösbe?
Az Kálmántól függ mert nem várjuk el, hogy ennyi ember kajáját egyedül fizesse.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |