Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ahogy látom, a rakott krumpli meglehetősen lapos "bográcsban" készült végül is.
![]()
Elemzések szerint a két rozsdás bogrács a sittkupac végén végezte balfélen, azóta ott rohadnak egy éve.
Szerintem csajok besegítettek, rakott krumpli meglepően jó lett. ![]() Statisztikailag fél nyolcas indulás, fél hetes érkezés, összesen 512,4 km, öt ember szállítása az szent rakottkrumpli elfogyasztásához. Ami úgy meglepően finom lett. Kultúrprogramnak megtekintettük a felvonulást, ahogy végig rotyogtattak Sokan nagyon élvezték a dolgot a csodabarlang turkálása közben.
A webhely nem érhető el
A(z) https DNS-címe nem található. A probléma diagnosztizálása folyamatban van.
Te akkor éppen pössentettél Zsomiéknál, de hidd el hogy ott mentettek el.
![]()
Hi-hi! Nálunk is ilyen a tároló helység, csak egy kis sáv van bemenni.
![]() Micsoda zarándok út. ![]()
Itt is összeszámoltam vagy 6 fűnyírót:
- fele benzines, - fele villanyos De a fű nincsen levágva. ![]() Jani1987 keresett FET-et (vagy tranzisztort) az épülő oszcilloszkópjához. Mondom neki, hogy Idézet: .„bal oldalon, a fehér szekrény, második ajtó, középtájon, fehér dobozban” Boldogan hozza ki a fényre, nézi a neten a számokat. Kálmán ránéz: Mit csinálsz azzal a dobozzal? Válogatok, baj? Nem, csak ugyanilyen dobozban vannak a felső polcon a hibásak. ![]() Ráznézve cinezettek voltak a lábaik, de mindenki boldogan távozott.
Nem a szkóphoz hanem a táphoz kellett. Ma válogatás közben meg lett a sajátom amit nem találtam.
Akkor mostmár célegyenesben vagyunk, kettő hétvége.
![]() Mohinger szerintem ismét rutinosan megszervez mindent. ![]() Én 13 pénteken, 8:30-kor elindulok Rákoshegyről, Szentes váza ragasztás, Hódmezőn világjáró cuccok felcuppantása, ebéd, 16:00 Békéscsaba érkezés, teremberendezés... Bevackolás, kinek hol. Szombaton 8:30 nyitás előtti utolsó símítások. Délfelé ebéd, tombola után táborbontás. Van még akinek igértem ingyen vihetős cuccok elszállítását, hát az húzzon bele. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |