Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
hirdetés, itt oldaltNem tudom, hogy mit nézhettem korábban, hogy ezt a hirdetést dobta fel nekem az oldal... (A bikinis csajszikat még csak-csak érteném... )Erre mondják, hogy kettő-az-egyben... Pár éve egy ismerősöm vett így lovat... Mondjuk arról sem az eladó sem a vevő nem tudott - ha tudja az eladó biztos nem adja el, vagy csak sokkal drágábban...
Ez egy nagyon jól bevált kapcsolás, számos gyári készülékben felbukkan, de érzékeny a multiméter típusára, csak hagyományos lengőtekercses műszerekkel működik jól. Itthon leginkább Ganzuniv 3-mal szokták utánépíteni, úgy lényegében bármit meghajt, szakadást, rövidzárat, Ikarus trolit...
Van, akinek sikerült digitális multiméterrel is működésre bírni, de sokat kell hozzá válogatni a tranzisztorokat és ahhoz két műszer kell, mert ugye azzal nem tudsz mérni, ami éppen be van építve az erősítőbe
Szerintem ezt a kapcsolást is kivesézték már az Audiofil, High End Audio témában ott biztosan tudják a megoldást ..
A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2025
Szerintem valamit félreértettél a digitális multiméterrel kapcsolatban...
Azokból azért kell kettő, mert az egyik a 0-khoz, a másik az 1-ekhez kell!
Idézet: „de érzékeny a multiméter típusára” Meg a Q1 CE rövidzár típusára...
Jaj, ezeket mi már lehet nem is ismerhetjük. Miért gondoljátok, hogy átver minket? Belenézett már bármelykünk is egy Terminátorba? Na ugye, hogy nem. Honnan tudjátok, nem így adja ki a hangot?
Ha már mesterséges intelligencia.
Én megkérdeztem tőle, hogyan lehet eltávolítani a Metát a gépemről, nem válaszolt.
Egy ilyen nagy AI csak annyit tud magyarul, hogy nem tud magyarul. Még a ChatGPT is tud magyarul, a Meta le van maradva.
Az az érdekes, hogy előtte megválaszolja a kérdésre a választ. De aztán egy másodperc múlva mindig ezt írja.
A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2025
Gondolom hogy TUD magyarul, csak nem akarják hogy tudjon, ezért aztán nem tud. Szerencsétlennek nem sok beleszólása van a dologba. Se magyarul se sehogy.
A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2025
Szerintem elvonatoztunk egymás mellett. Amir én gondoltam, hogy van a modell ami tudja amit tud, és a tetejére rá van húzva egy supervisor réteg, ami csak egy szűrő. Pl ne legyen rasszista, ne biztasson öngyilkosságra stb. Ez viszont hagyományos programozás. Ha megsérti a szabályokat, akkor nem ereszti tovább a kimenetre. Könnyű rajtakapni, ha olyan témát feszegetsz ami már a határmezsgyén táncol. Készséges, mindent megtesz amit kérsz aztán egyszer csak lehullik a vörös sorompó hogy eddig és ne tovább. Mondjuk én a chatgpt-ről beszélek, de gondolom hogy a többi is így működik.
2. magyar űrhajósMeg van Srácok a halasztás valós oka! Tibiék bevárták a legelső hazai űrhajós viccet:- Hogyan zárja le a magyar űrhajós maga után az ISS zsilipjét? -Hát beteszi a kiskaput... A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2025
A legelső hazai űrhajósvicc már vagy 45 éves...
Hogyan fogják hívni az első magyar űrhajósnőt? (Még nem lövöm le a poént, hátha valaki nem ismeri és gondolkodik rajta...)
Ha egy kicsit nyelvtanozunk, talán okosabbak leszünk.
Faragvány. A farag ige végrehajtásának végeredménye. Utalvány. Az utalás (pénzügyi tranzakció) végeredménye. Járvány. Sokat jár távoli országokba, oszt elkap minden nyavaját. Hitvány. Ezt mondjuk én sem értem. Nyúlvány. A nyúl ige végrehajtásának eredménye. Nyúl, odanyúl, lenyúl, elvesz. Ami ott marad, az a Nyúlvány.
Hitvány
Amikor már a papoknak sem hiszünk. Konyul Ötven felett nem kell magyarázni. Márvány Díszes urnába tették végre. Posvány Nem tudom mi az a "pos", de nem hangzik jól.
Farkatlan Berta?
Sohasem hallottam, de erre tippelek
Szinte. De szerintem a nyúlvány az amit leNYÚLt, és nem az ami megmaradt a nyúlból. Mármint a lenyúlból.
HE reklámokon van mostmár a Kálvány is.
A fenének kerestek ilyenekre, most nézhetem hetekig.
Egyszerű a megoldás, nézzél bikinis lányokat, hátha leveszi.
Ez a sok -mány szakmányba megy mán.
Az állványról a bálvány is eszembe jutván: bálvány Halvány ugyan..
Nekem régóta üres a hirdetések helye. Aki a semmire keres, annak semmi.
Vagy ha AdBlockert használsz az is segít ezen.
Azt igen. De néha voltak hirdetések AdBlocker mellett is. Szerintem a csajok kerülnek engem.
Keres inkább horgász termékeket. Csontkukac, giliszta.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)