Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Sztorizásnak tűnik, de valóság alapja van.
Az egy másik kérdés, hogy nem minden fórumtársunk beszél nyilvános fórumon munkahelyi tapasztalatairól. Mert akkor nem lészen neki.
Igen.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2025
MultiméterKeresek üzemképtelen, bontott, hiányos multiméter nyákpanelt alkatrész donornak, amiből még nem hiányoznak a beültett gyári ellenállások, Lehet régebbi is ami még nemm smd-vel szerelt. A csomag feladás díját fizetem.HP HDD KONNEKTOR KÁBELÜdv Mindenkinek.Érdeklődnék hogy esetleg valakinek volna e (HP 250)-laptophoz hdd konnektor?salgó polcSziasztok!Ha véletlenül van valakinél elfekvőben / selejtezésre váró salgó polc (rendszere), amit fel tudna ajánlani a "templomegere" Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ részére, azt a raktározásért felelős barátom nagyon boldogan elfogadná. Alko BC400Sziasztok!Keresek elsősorban rossz alko bc400 fűkaszát. Lendkerékre és főtengelyre van szükségem. A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2025
Ilyen létezik? Csak ...BC-400 B/L/T/S...stb.-ről tudunk! Bár lehet '95-ben még csak 400-as létezett...
A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2025
Kulccsal kell felhúzni , nekem is volt lendkerekes kisautóm
![]()
Nem tudom melyik pontosan. Főtengely/lendkerék. Nincs "párja" minden más is van. Kísélteti project lesz, ha beválik valami nagy hengerekkel építek egy másikat. Holzfforma 440 + 4 eredeti Stihl gyűrű . Tanulni kell ehhez a tervhez.
Szia!
Vegyél új főtengelyt mert nem tudhatod hogy a másik menyire van elkopva.
Szia! Nem "mennie kell sokat" , nem használós dolog lesz.
Nem bírlak követni ugyan...de az Alko-nál maradva, a keresett alkatrészeket, csak a kiszerelve és a tenyeredben tarva, azokat pontosan megmérve lehetne kutatni. Rendkvül kis eséllyel...bár lehet más mostani (kínai copy) motorban is lehet pont olyan beépítve.
Van egy főtengely és egy lendkerekem, és egy csomó minden másom. Már páran "kutatják" de még semmi.
Idézet: ...én "kiszáltam". „Lendkerékre és főtengelyre van szükségem.” ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2025
Hűtő termosztátKeresek hűtőből bontott termosztátot.Hátha van valakinek elfekvőben hibás hűtőből bontott, működő termosztátja. Elsősorban lehetőleg Budapesten belül. Csatolok képet a bontott alkatrészről, amit cserélni szeretnék. Előre is köszönöm.
A kép kevés , tipus-típusszám kellene (a másik oldalára van írva ) Egyébként 5000ft környékén újat tudsz vásárolni . Ha Pesti vagy mondjuk a hóbagolynál ...
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2025
Mondanám, hogy fehérvár alatt ott van kidobva egy rahedli de arra már nem vállalok garanciát, hogy amit keresel még benne van ismerve a fémkereskedő szokásokat.
SOKOL403Ha valakinek lenne egy már nem használatos, de elfogadható állapotú SOKOL 403 típusú rádiója.Elfogadnám. Természetesen a szállításköltségét állom.
Szóval Hifi tornyot építesz. Mert anno alul a TV, rajta a Sokol és mehetett a meccs..
![]()
Van 2, eredeti bőr tokban. Elvileg mindkettő működőképes. Egyik a szüleimé volt. Van egy újabb is, 405-ös? majd megnézem.
Akkor inkább 2 Sokol, hokedli tetején. Így sztereó.
Nem vagyok meccses. ![]() Ha ingyen elvihetőKeresek a Waytech HD-97CX nevezetű MindigTV beltéri egységhez alkalmas távszabályzót.Akinek netán van (és már nem kell), avagy a meglévőjéhez véletlenül még feleslegben is van, - netán esetleg tudja azt, hogy a kapható bolti programozható távszabályzók hogyan állíthatóak be az említett Waytech nevezetű beltérire - én még akár azt is szívesen veszem.
Üdv!
Én ezt vettem bármire megtanítható. 7922 6 db készüléket kezel. A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2025
Olvasom, hogy létezik mellette (hozzájuk) egy olyan /az internetről is letölthető/ szoftver, amely a régieket simán frissíti.
Nekem van egy - a képeken láthatóakhoz hasonló - Classic nevezetű, ámde annak a típusszáma - IRC81024. Nem tudom, azt lehetne-e vele frissíteni? Ráadásul - ahogy épp nézem - még mobiltelefonról is ... Vagy az csupán a népmese kategória? Valójában így néz ki, és állítólag a Samsung TV-khez való. https://res.cloudinary.com/dtk4ybaqk/image/private/t_wm_365_500/pro...mk.jpg A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2025
Azt sajnos nem ismerem, de ezzel bármilyen készüléket irányíthasz. Nekem 2 TV,2 RÁDIÓ,1 ÓRA, és 1 BELTÉRI megy jelenleg ilyenről.
"Bármire"...na ez nem igaz! Csak arra tanítható meg, ami a gyártójának adatbázisában megvan. Na meg perzse, ha van eszközöd az eredeti lemásolásához...
Az egyik legjobb gyártó is "csak" 600 márka 270000 készülékét tudja kezelni... ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2025
Van igazi tanítható távirányító, egyszer találkoztam ilyennel személyesen is kb. 2 éve.
Szembe kell fordítani az eredetivel és feltanítani az összes gombot. 5 távot volt képes feltanulni. Ezután az eredetiket eltenni a szekrény mélyére. Hátránya hogy ehhez sajnos mindenképp kell egy eredeti táv ami nálad nem kivitelezhető.
Nem kell eredeti, csak számítógépre kell tenni a 7922-est és szembefordítani a kívánt készülék vevő ledjével. A hozzávaló programmal még ismeretlen készüléket is esélyes, hogy kezelni tudsz vele. Le is mentheted a megfejtett kódot. Most 961 780 kódot kezel a netes adatbázisa.
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2025
|
Bejelentkezés
Hirdetés |