Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   137 / 138
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Máj 22, 2025 /

Sztorizásnak tűnik, de valóság alapja van.
Az egy másik kérdés, hogy nem minden fórumtársunk beszél nyilvános fórumon munkahelyi tapasztalatairól. Mert akkor nem lészen neki.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Máj 22, 2025 /

Igen. Meg nem minden munkahelyen van sugárzásmérő.
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2025
(#) orcika70 hozzászólása Máj 22, 2025 /

Multiméter

Keresek üzemképtelen, bontott, hiányos multiméter nyákpanelt alkatrész donornak, amiből még nem hiányoznak a beültett gyári ellenállások, Lehet régebbi is ami még nemm smd-vel szerelt. A csomag feladás díját fizetem.
(#) doni82 hozzászólása Máj 26, 2025 /

HP HDD KONNEKTOR KÁBEL

Üdv Mindenkinek.Érdeklődnék hogy esetleg valakinek volna e (HP 250)-laptophoz hdd konnektor?
(#) bbb hozzászólása Jún 4, 2025 /

salgó polc

Sziasztok!

Ha véletlenül van valakinél elfekvőben / selejtezésre váró salgó polc (rendszere), amit fel tudna ajánlani a "templomegere" Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ részére, azt a raktározásért felelős barátom nagyon boldogan elfogadná.
(#) SALáta hozzászólása Jún 7, 2025 /

Alko BC400

Sziasztok!

Keresek elsősorban rossz alko bc400 fűkaszát. Lendkerékre és főtengelyre van szükségem.
A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2025
(#) FAZ1 válasza SALáta hozzászólására (») Jún 8, 2025 /

Üdv!

Az elektromos, vagy benzinmotoros?
(#) uniman válasza SALáta hozzászólására (») Jún 8, 2025 /

Ilyen létezik? Csak ...BC-400 B/L/T/S...stb.-ről tudunk! Bár lehet '95-ben még csak 400-as létezett...
A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2025
(#) mnyugger válasza FAZ1 hozzászólására (») Jún 8, 2025 /

Lendkerék és főtengely...
(#) kaqkk válasza mnyugger hozzászólására (») Jún 8, 2025 /

Kulccsal kell felhúzni , nekem is volt lendkerekes kisautóm
(#) SALáta válasza uniman hozzászólására (») Jún 8, 2025 /

Nem tudom melyik pontosan. Főtengely/lendkerék. Nincs "párja" minden más is van. Kísélteti project lesz, ha beválik valami nagy hengerekkel építek egy másikat. Holzfforma 440 + 4 eredeti Stihl gyűrű . Tanulni kell ehhez a tervhez.
(#) david87 válasza SALáta hozzászólására (») Jún 8, 2025 /

Szia!
Vegyél új főtengelyt mert nem tudhatod hogy a másik menyire van elkopva.
(#) SALáta válasza david87 hozzászólására (») Jún 8, 2025 /

Szia! Nem "mennie kell sokat" , nem használós dolog lesz.

Nem bírlak követni ugyan...de az Alko-nál maradva, a keresett alkatrészeket, csak a kiszerelve és a tenyeredben tarva, azokat pontosan megmérve lehetne kutatni. Rendkvül kis eséllyel...bár lehet más mostani (kínai copy) motorban is lehet pont olyan beépítve.
(#) SALáta válasza uniman hozzászólására (») Jún 8, 2025 /

Van egy főtengely és egy lendkerekem, és egy csomó minden másom. Már páran "kutatják" de még semmi.

Idézet:
„Lendkerékre és főtengelyre van szükségem.”
...én "kiszáltam".
A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2025
(#) Krisztoszteron hozzászólása Jún 11, 2025 /

Hűtő termosztát

Keresek hűtőből bontott termosztátot.
Hátha van valakinek elfekvőben hibás hűtőből bontott, működő termosztátja. Elsősorban lehetőleg Budapesten belül. Csatolok képet a bontott alkatrészről, amit cserélni szeretnék.
Előre is köszönöm.

IMG_6578.jpeg

(#) kaqkk válasza Krisztoszteron hozzászólására (») Jún 11, 2025 /

A kép kevés , tipus-típusszám kellene (a másik oldalára van írva ) Egyébként 5000ft környékén újat tudsz vásárolni . Ha Pesti vagy mondjuk a hóbagolynál ...
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2025
(#) jani1987 válasza Krisztoszteron hozzászólására (») Jún 11, 2025 /

Mondanám, hogy fehérvár alatt ott van kidobva egy rahedli de arra már nem vállalok garanciát, hogy amit keresel még benne van ismerve a fémkereskedő szokásokat.
(#) mnyugger hozzászólása Jún 13, 2025 /

SOKOL403

Ha valakinek lenne egy már nem használatos, de elfogadható állapotú SOKOL 403 típusú rádiója.
Elfogadnám. Természetesen a szállításköltségét állom.
(#) proli007 válasza mnyugger hozzászólására (») Jún 13, 2025 / 1

Szóval Hifi tornyot építesz. Mert anno alul a TV, rajta a Sokol és mehetett a meccs..
(#) erbe válasza mnyugger hozzászólására (») Jún 13, 2025 /

Van 2, eredeti bőr tokban. Elvileg mindkettő működőképes. Egyik a szüleimé volt. Van egy újabb is, 405-ös? majd megnézem.
(#) mnyugger válasza proli007 hozzászólására (») Jún 13, 2025 / 1

Akkor inkább 2 Sokol, hokedli tetején. Így sztereó.
Nem vagyok meccses.
(#) FAZ1 hozzászólása Jún 14, 2025 /

Ha ingyen elvihető

Keresek a Waytech HD-97CX nevezetű MindigTV beltéri egységhez alkalmas távszabályzót.
Akinek netán van (és már nem kell), avagy a meglévőjéhez véletlenül még feleslegben is van,
- netán esetleg tudja azt, hogy a kapható bolti programozható távszabályzók hogyan állíthatóak be az említett Waytech nevezetű beltérire - én még akár azt is szívesen veszem.
(#) brato válasza FAZ1 hozzászólására (») Jún 14, 2025 /

Üdv!

Én ezt vettem bármire megtanítható. 7922 6 db készüléket kezel.
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2025
(#) FAZ1 válasza brato hozzászólására (») Jún 14, 2025 /

Olvasom, hogy létezik mellette (hozzájuk) egy olyan /az internetről is letölthető/ szoftver, amely a régieket simán frissíti.

Nekem van egy - a képeken láthatóakhoz hasonló - Classic nevezetű, ámde annak a típusszáma - IRC81024. Nem tudom, azt lehetne-e vele frissíteni?

Ráadásul - ahogy épp nézem - még mobiltelefonról is ...
Vagy az csupán a népmese kategória?
Valójában így néz ki, és állítólag a Samsung TV-khez való. https://res.cloudinary.com/dtk4ybaqk/image/private/t_wm_365_500/pro...mk.jpg
(#) brato válasza FAZ1 hozzászólására (») Jún 14, 2025 /

Azt sajnos nem ismerem, de ezzel bármilyen készüléket irányíthasz. Nekem 2 TV,2 RÁDIÓ,1 ÓRA, és 1 BELTÉRI megy jelenleg ilyenről.
(#) uniman válasza brato hozzászólására (») Jún 14, 2025 /

"Bármire"...na ez nem igaz! Csak arra tanítható meg, ami a gyártójának adatbázisában megvan. Na meg perzse, ha van eszközöd az eredeti lemásolásához...
Az egyik legjobb gyártó is "csak" 600 márka 270000 készülékét tudja kezelni... Ennek adatbázisában is csak a WayteQ HD-95CX és a HD-90CX szerepel, a 97-es nem.

270000.JPG

(#) 444Tibi válasza FAZ1 hozzászólására (») Jún 14, 2025 /

Van igazi tanítható távirányító, egyszer találkoztam ilyennel személyesen is kb. 2 éve.
Szembe kell fordítani az eredetivel és feltanítani az összes gombot. 5 távot volt képes feltanulni.
Ezután az eredetiket eltenni a szekrény mélyére.
Hátránya hogy ehhez sajnos mindenképp kell egy eredeti táv ami nálad nem kivitelezhető.
(#) brato válasza uniman hozzászólására (») Jún 14, 2025 /

Nem kell eredeti, csak számítógépre kell tenni a 7922-est és szembefordítani a kívánt készülék vevő ledjével. A hozzávaló programmal még ismeretlen készüléket is esélyes, hogy kezelni tudsz vele. Le is mentheted a megfejtett kódot. Most 961 780 kódot kezel a netes adatbázisa.
Következő: »»   137 / 138
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem