Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Orsós magnók

Témaindító: Rober_4, idő: Feb 6, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   115 / 115
(#) teddysnow hozzászólása Jún 14, 2025 /

Nyomógörgő csere

Sziasztok,
van egy Akai GX-215D magnóm és nyomógörgőt szeretnék cserélni. Kérdésem hogy tudom levenni a régi, megkeményedett gumit a kerékről és az újat mivel tudom rögzíteni rá?

roller.jpg

(#) zolika60 válasza teddysnow hozzászólására (») Jún 14, 2025 /

Az eredeti rá van vulkanizálva. Szerintem esztergán lehet maradék nélkül leszedni. Az újat hasonlóan kéne rásütni. De ha valamivel felragasztod, az is jó, de amikor fent van esztergán fel kell szabályozni, hogy jó legyen.
(#) teddysnow válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Akkor lehet, hogy marad szobadísz, mert egy kézben tartott fúrón kívül nem igen van más itthon. Működik ezzel is, csak a szalag utolsó 10 perce erősen nyávog.
(#) CHZ válasza teddysnow hozzászólására (») Jún 15, 2025 /

Leereszto orso kuplung is okozhatja, ha szorosabb.
(#) teddysnow válasza CHZ hozzászólására (») Vas, 17:35 /

Ez az az orsó, amiről a szalag fut le? Az egy közvetlen motor nekem és ha szalag nélkül lejátszásra van kapcsolva az is forog. Olyat találtam, hogy a motorok indító kondenzátora is lehet kapacitás vesztett, ezért lehet a fordulatszámában eltérés.
(#) CHZ válasza teddysnow hozzászólására (») Vas, 17:38 /

Akkor az ok, filces kuplung esetén okozhat nagyobb feszítést, motor elektronikusan szabályozott.
Nyávogást nem okozna a kondihiba.
Következő: »»   115 / 115
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem