Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. Ingyen elvihetőSziasztok,Költözés miatt felajánlanám az alábbi holmikat, akinek kell szól és már viheti is. Amit kínálok: - Régi szkenner doboza, ami egykor NYÁK levilágító volt. Sajnos a LED-ek már rég tönkrementek és kiszedtem őket, de a doboza még tökéletesen használható. - Hitachi CP-X340 projektor - 3 LCD-s projektor, évek óta tartogatom, hogy megjavítom, de sosem volt rá időm. Amikor eltettem még adott képet, csak az egyik LCD néha lekapcsolt (valószínűleg KH-s valamelyik csatlakozó), most bekapcsoltam, de csak a lámpa éledt fel. - Két darab VHS videómagnó, egyik sem működik, a Panasonic egyben van, de a tápja meghalt (nem kapcsolt be), a másik AKAI működött valamennyire, de évek óta szétszedve várja a sorsát és már az előlapját már meg sem találtam. Akit érdekel valami, írjon privátban is - azt hamarabb észreveszem! Átvétel lehet személyesen Gazdagréten, esetleg megbeszéltek szerint Dunakeszin, vagy foxpost még szóba jöhet ha a postát fizeted... Amit nem visztek el, megy az elektronikai hulladékba ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2025
Ha még senki, akkor a Hitachi projektorra lecsapnék. Ha valóban kerületi vagy, akkor akár személyesen is elugrok érte.
![]()
Szia
Én elfogadnám a szkenner dobozát. Írok privát üzenetet.
Szia,
Írtam neked is privátban. Üres \"Rutse\" mélyládák, ingyenIngyen elvihető két darab "Reflex Rutse" utánépítés, amik nem teljesen egyformák. A fotón látható a méretkülönbség, hangzásban semmi feltűnő.Szórók és szerelvények nélkül, csak a faanyag, a fotón látható állapotban. Cimborámé (volt..?) , de velem kell egyeztetni privátban az elviteléről, melynek menete a következő: 1. Rájössz, hogy akarod őket.. ![]() 2. Miután rádöbbentél a valóságra, hogy darabja kábé 60 kilogramm így üresen is, és személyautóba nem fér bele sehogyse, még egyszer átgondolod az egészet. 3. Mégis akarod, ezért szerzel furgont, platós kistehert, vagy utánfutót. 4. Eljössz értük Óbudára előre egyeztetett időpontban (vagy jövő hét szerdáig, vagy rá egy hétre bármikor), hozol magaddal egy melákot segíteni, és elviszitek. (földszinten van, rá lehet állni járművel.. nincs lépcső!) 5. Mindenki örül.. ![]() Csak olyan jelentkezzen, aki tényleg el is viszi ezt a két szörnyeteget! Nem elvárás, de ha ócska hegesztőtrafó, bedöglött kis hegesztőinverter (kábelek nélkül!) van neked elfekvőbe', és itthagyod nekünk, annak igazán örülnénk... Trafó lehet a legótvarosabb aluhuzalos barkácsáruházi ganéj is, csak nagyjából üzemképes legyen. De mint jeleztem, ez nem feltétel! Idézet: „személyautóba nem fér bele sehogyse” Tényleg gondolkodnom kell rajta, hogy 6 db vagy 9 db fér be egyszerre. ![]() ![]() Megnéztem. Csak 6 db fér be. ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2025
Üdv!
A két videómagnóra ráhajtanék. Nekem csupán alkatrésznek kellene.
Szia! Fizikai méreteket tudsz írni? Illetve a kivágás mekkora?
Elbontva mi miatt lett? Nem recseg, szuszog, kifúj? No meg milyen anyagból vannak? Merevítésm sérülések? Kb 25 éve gondoltam, építek ilyet. De pont a szívás miatt lett elnapolva, hetelve, hónapolva, évelve, majd elévtizedelve a dolog, mert nagy, és nehéz jó merevre, stabilra csinálni... Most itt lenne a lehetőség, de feleslegesen 2m3 helyet nem áldoznék be a műhelyből, ![]() Szóval stabil, érdemes velük foglalkozni, vagy pont ez a bibi velük, és a ficus benjamina nem mutat jól rajtuk? Köszi!
Szia! Ez a szöveg nagyon megtetszett, nagyon jól megfogalmaztad. Remélem mihamarébb új gazdára találnak a ladikok.
![]()
Szia!
Ha 1 db-ra lehet jelentkezni, akkor megtenném (mivel nem egyformák). A méretek engem is érdekelnének, de a netes rajzok méretei alapján személykocsival ( kombi) szállítanám majd el egyeztetés után. (Hátha lesz más “szimpla” érdeklődő még) Üdv. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2025
A kettő egyszerre vihető, külön nem akarunk foglalkozni velük.
Méreteket nem tudom lemérni, mert nem nálam vannak, hanem a kolléga lakásán. Neten rá lehet keresni egyébként, régi Reflex katalógusokban benne van, de valamelyik Rádiótechnika Évkönyvben asszem a Sipos Gyula egyik hangfalas írásában is szerepel. (90-es évek elejei évkönyv) Anyaga: Bútorlap (forgácslap). Kell velük foglalkozni, úgy tudom csatitálca, szórók, meg fülek kellenek még hozzá. Ismereteim szerint nem fújt ki egyik sem, a szaktárs azért szabadulna tőlük, mert más rendszerre állt át, és kell a hely. Sérülésről nem tudok, legalábbis a működést befolyásoló okok elvileg nincsenek.. Pontosan azért van ingyen, mert a tulaj nem akar vele foglalkozni, bulik sem igen vannak már, és kell a hely. Akinek van hozzá területe, az kap ingyen két olyan ládát, amihez csak az anyag meg az asztalosmunka kábé 100 E Ft alsó hangon.. És mivel használt jószágok, értelemszerűen karc, kopás, kisebb izémizék azért csak vannak rajtuk, tehát nem patika állapot. Kell rájuk költeni, picit famunkázni, venni bele két 18"-os Master Audio szórót, aztán mehet a dümdüm... ![]() Ennek tudatában érdeklődjetek...
vettem a jelzést
Lehet nem írtam oda még az elején: 18"-as hangszórókat fogadnak a ládák!
(nemt'om, létezett-e ebből 15"-ös kivitel, az azonban biztos, hogy ezek 18"-asak!)
Ha ezek a ládák voltak hirdetve ezen a linken , akkor az ottani infók szerint a méreteik:
- 1. számú láda: 107x60x61 cm., - 2. számú láda: 120x75x64 cm. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2025
Áhh, köszi!
Valóban ezek voltak, beszámításból maradtak a kollégánál, aztán projektváltás miatt nem kerültek felhasználásra. ... a méretek stimmelnek.. ![]()
Szia
Bocs, de ez esetben átengedem másnak a lehetőséget. Nem hiszem, hogy éltre tudnám lehelni. Üdv. Imre
Ma este megnézném a készüléket, ha Imre valóban lemond róla.
LASERJET M4345 MFP - öreg, de működőLASERJET M4345 MFP - öreg, de működőIngyen levihető -LASERJET M4345 MFP multifunkciós nyomatató. Sokat futott (1.200e oldal), tisztitani kell, de működő. - kb. 10 darab vegyes tintasugaras Canon nyomtató . Régen működtek, de most már valószinuleg beszáradtak. csak egyben, személyesen Ajka .
Szia!
Ha megvannak még a 162714 végű képen látható szerelvények, illetve a 140209 végű képen látható kiselosztó, akkor szívesen elfogadnám.
Szia. Nem tudom a menhelynek kell e még a nyomtató de mindjárt rájuk kérdezek. Addig nagy gond lenne ha tartanád?
Ne hagyjad magad megint rábeszélni arra, hogy nekik éppencsak nyomtató nem jó.
Mert szerintem ameddig nyomtat, és ingyen van, addig kutyának/macskának tök megfelel. Bár ez szerintem nem nyomtat, vehetnek hozzá bizbaszt, és így tovább. Az előző legalább nyomtatott...
ok, meddig tarsam? Bár nagy tolongás nincs
![]()
Ma estig várok mert tegnap írtam rájuk.
Gafly: az enyém ki volt dobva de teszi a dolgát. Max ráfér egy patron csere. A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2025
Ezek a cuccok tényleg olyanok, mint az autó.
Néha meg kell tankolni, mert egy idő után nem berreg.
A múltkori esetből okulva nem szeretnék beleszólni a dologba, de egy dologra azért számítsál, ha nem ismernéd a típust:
Weight: 46.5 kg (alapkiépítésben) HP alacsony fordulaú ventilátor60 pár ventilátor elvihető. Július elsején megy a kukába. Alacsony fordulatú meredek lapátos.( Én dupla lemezradiátor alá raktam, mesterséges keringetésnek. ) A temék Újpesten van ( OBI mellett ) Nem postáznám, de ha nagyon ragaszkodik hozzá valaki GLS-el tudom küldeni. ( KB. 2500Ft) Utánvét nem küldöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |